متین پردازان غرب آسیا : ))
والا شما که غریبه نیستی دادا
یه دامنه کوتاه و خوبی دارم که با m شروع میشه میخوام این دامنه رو برای شرکت استفاده کنم و به این خاطر دنبال کلماتیم که با م شروع میشه
همینو دیدم که میگم ! هر کی میاد یه سایت میزنه .. بقیه راه میوفتن دنبالش !
این حرکت های گله ای و هیئتی خدایی تو ژن ما ایرانیا هستا ... یه موضوعی رو برای امین تشریح میکردم که پایه و اساس خیلی از معادلات اقتصادی امروز هم براساس همین حرکات گله ای و هیئتی هست !
متین پردازان غرب آسیا : ))
یه دامنه کوتاه و خوبی دارم که با m شروع میشه میخوام این دامنه رو برای شرکت استفاده کنم و به این خاطر دنبال کلماتیم که با م شروع میشه
webramz.comیه سایت معرفی کنید که بتونم حداقل 10 تا دامنه وضعیت آزاد بودنشو باهم بررسی کنم
ایشالا برا منم بر گردنچند تا از کلمات کلیدی من برگشتن سر جای قبلیشون
این قدر که تو دومین می خری من اگه پست کپی پیست میدادم الان سایتم زیر 500 بود !Eghtesad دات آی آر، به نظرتون چند بخرمش؟
دوستان یه لطفی کنید بیاید اینجا رو بنر کلیک کنید بینم میشمره ...
http://www.bargtools.ir/
یعنی اینکه بیخیالش شو :دیاین ایمیل ینی چی؟
سلام،
دامنه: mohammadrezashajarian.ir
ثبت این دامنه تنها با ارسال مجوز کتبی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مرکز توسعه فنآوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال مورد تایید خواهد بود.
در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر به شماره ۴-۸۸۸۴۶۹۶۰ ۰۲۱ داخلی ۱۵۷، تماس حاصل فرمایید.
واحد ثبتدامنه
فاکس: (۰۲۱) ۲۲۲۹۵۷۰۰
نشانی پستالکترونیک: [email protected]
برا یه سری دامنه های خاص نیاز به ارسال نامه کتبی هستاین ایمیل ینی چی؟
سلام،
دامنه: mohammadrezashajarian.ir
ثبت این دامنه تنها با ارسال مجوز کتبی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مرکز توسعه فنآوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال مورد تایید خواهد بود.
در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر به شماره ۴-۸۸۸۴۶۹۶۰ ۰۲۱ داخلی ۱۵۷، تماس حاصل فرمایید.
واحد ثبتدامنه
فاکس: (۰۲۱) ۲۲۲۹۵۷۰۰
نشانی پستالکترونیک: [email protected]
کلیک شددوستان یه لطفی کنید بیاید اینجا رو بنر کلیک کنید بینم میشمره ...
http://www.bargtools.ir/
این عکس رو باید ویرایش کنم با فتوشاپ و اطلاعات خودمو توش بذارم؟ و به کجا بفرستمش؟برا یه سری دامنه های خاص نیاز به ارسال نامه کتبی هست
مثل نام و نام خانوادگی اسامی خاص مثله (اسامی شهر ها و ... )
![]()
ببین رو یه کاغذ همه اطلاعات رو بنویس بعد پایینش کارت ملیت رو بزار عکس بگیر بفرست براشون ...این عکس رو باید ویرایش کنم با فتوشاپ و اطلاعات خودمو توش بذارم؟ و به کجا بفرستمش؟
حالا که من شجریان نیستمنمیتونم ثبتش کنم؟
به چه ایمیلی باید بفرستم دقیقا؟ببین رو یه کاغذ همه اطلاعات رو بنویس بعد پایینش کارت ملیت رو بزار عکس بگیر بفرست براشون ...
به ایمیل خاصی نباید بفرستی میری تو پنلت تو نیک قسمت ارسال مدارکبه چه ایمیلی باید بفرستم دقیقا؟
(شرمنده بابت سوالات پی در پی)
پ.ن: حهان پی اسمس داده درگاهتونو بستیم، برید وازش کنید :| رفتم دیدم اطلاعات میخوام در حد لالیگا! یه باگ هم داشت که نتونستم ثبت کنم. درگاه رو هم نبسته بودن.
نه ... من با این نیک قشنگ کار کردم برا اسامی خاص تعهد میخوان بفرستی تمومه البته مورد داشتیم طرف دامین های ناجور رو هم بدون تعهد ثبت کرده :دی تعهد برا زمان هایی که حالشون زیاد خوب نیست ... :دی@mcsaturday و @miladgraph
فکر نکنم قضیه تعهد اینجوری باشه ها
دامنه رو خودتون ثبت کردین یا خریدین
خوب تو ایمیل صراحتاً گفته که مجوز از ارشاد میخواد
که بعید میدونم وازت ارشاد هم بهتون مجوز بده مگه این که دلیل قانع کننده ای برای ثبت این دامنه بهشون ارائه بدین که بازم فکر نکنم به جایی برسه و شاید بگن برو از خود استاد اجازه بگیر
نه ... من با این نیک قشنگ کار کردم برا اسامی خاص تعهد میخوان بفرستی تمومه البته مورد داشتیم طرف دامین های ناجور رو هم بدون تعهد ثبت کرده :دی تعهد برا زمان هایی که حالشون زیاد خوب نیست ... :دی