• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
فدای اون تشریح کردن هات بشم استاد که هر تشریحی میکنی تا یک هفته مخم رو درگیر میکنه، فعلا که این جریان سایت تحلیلی مخم رو ترکوند : ))))

امیر تیمور لنگ توی کتاب "منم تیمور جهان گشا" میگه: آدم هم باید پول و ثروت فراوون داشته باشه و هم عارف و دانای بزرگی باشه، تا علما به واسطه علم و مردم عامی به واسطه پول و ثروت بهش احترام بزارن! تو این موقعیت شما علمش رو داری ولی برای اینکه بتونی دهن مردم و خانوادت رو پر کنی نیاز به پول داری! جوش این ادما رو هم نزن، از این آدمای تازه به دوران رسیده که فکر میکنن بخاطر پول داشتن میتونن بقیه رو به چشم برده ببینن زیاده! امروز به عرشن، فردا به زیر فرشن! ;)
حرف خانواده روی مخمه
در حالی که من : فیلمبرداری میکنم - تدوین و میکس و مونتاژ میکنم - گیم نت دارم - توی نت کار طراحی میکنم - سایت دارم اونوقت کاری نیستم

کلا کار کردن با آشنا و فامیل چیزی نیست جز دردسر :|
به من میگن چی کار میکنی میگم برنامه نویسی میکنم دیگه پیشو نمیگیرن :دی
دقیقا ، یارو از فامیلای دورمون هست
آقا ده بار بهت گفتم به حرف هیچ کس توجه نکن چون هر فردی که اظهار نظر میکنه تو شرایط شما نیست که شما خودت فکر کن ببین هر چی بهتره رو انجام بده ...
من که بهش گفتم آقا ما نمیتونیم با هم کار کنیم یا حق

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
حرف خانواده روی مخمه
در حالی که من : فیلمبرداری میکنم - تدوین و میکس و مونتاژ میکنم - گیم نت دارم - توی نت کار طراحی میکنم - سایت دارم اونوقت کاری نیستم

منم منظورم اینه که به حرف خانواده اصلا توجهی نکن ...
بهترین شرایط رو خود ادم برا خودش میتونه رقم بزنه ...

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
و این هم قوانین جدید چت روم ها در ایران :l
سلام عليکم در اجراي مواد 32 و 33 قانون جرايم رايانه اي و تصميمات کارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه در خصوص ساماندهي اتاقهاي گفتگوي مجازي(chatroom) و جلوگيري از انتشار محتواي مجرمانه آنلاين کليه تارنما هاي مذکور موظفند از ابتداي ارديبهشت ماه سال 1393 ، حداکثر تا تاريخ 15/2/93 نسبت به ثبت تارنماي خود در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ايراني (samandehi.ir) اقدام وکليه ضوابط و شرايط مشروحه ذيل را در اتاق هاي گفتگوي خود اعمال نمايند. بديهي است پس از اتمام مهلت تعيين شده ، با کليه چت روم هايي که فاقد شرايط ذيل باشند برخورد لازم صورت خواهد پذيرفت .

1- در تمامي اتاقهاي گفتگو ثبت نام و احراز هويت کامل اجباري مي باشد و تنها اعضايي که شرح ذيل توسط مدير احراز هويت شده اند قادر به فعاليت مي باشد .

الف)احراز هويت از طريق ارسال ايميل و يا پيامک بوده و فعالسازي آن توسط مدير تارنما انجام مي شود ، به نحوي که توسط يک ايميل و يا يک شماره تلفن مشخص ، تنها يک کاربر منحصر بفرد امکان ثبت نام داشته باشد .ب)ثبت نام کاربران مشروط به ارائه مشخصات در قالب يک فرم کامل اطلاعاتي مي باشد و صحت شماره تلفن از طريق ارسال کد فعال سازي تائيد و راستي آزمايي شود.ج)تمامي اطلاعات ثبت شده توسط کابران مي بايست به صورت کاملاً امن توسط مدير ذخيره شده و مسئوليت هرگونه سوءاستفاده از آن به عهده مدير سايت مي باشد.د)از ثبت نام ، با نام هاي کاربري مجرمانه جلوگيري بعمل آيد.ه)ورود هرگونــه فعاليت کاربران بدون احــراز هويت و ثبت نام تحت عنــوان ميهمان و يا عناوين ديگر ممنوع مي باشد.

2- مديران تارنماهاي اتاقهاي گفتگوي مجازي مکلف به رعايت مقررات ذيل مي باشند :

الف)ناظر و مدير فعال در کليه ساعات فعاليت سايت حضور داشته و کاربران متخلف را حذف نمايد ، همچنين استفاده از هرگونه کلمات و عبارات غيراخلاقي ، تصاوير و صورتک هاي مجرمانه و انتشار محتواي مجرمانه در فضا هاي اتاقهاي گفتگوي مجازي ممنوع شده و از طريق فيلتر کلمات کليدي نيز بطور خودکار از استفاده از اينگونه کلمات جلوگيري بعمل آيد.ب) استفاده از مصاديق داراي محتواي مجرمانه از جمله تگها ، اسامي ، عناوين ، تبليغات و همچنين روش هاي نامناسب توسط دست اندرکاران تارنما براي افزايش بازديد و جذب کاربران به اتاق هاي گفتگو ممنوع مي باشد و در صورت مشاهده بدون تذکر اصل سايت مورد پالايش قرار خواهد گرفت.ج) چنانچه ناظران و رصد کنندگان کارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه در بازديد هاي سرزده از اتاق هاي گقتگو و با انتشار محتواي مجرمانه مواجه شوند مراتب را متذکر خواهند شد و در صورت تکرار تذکرات علاوه بر فيلترسايت ، عليه مدير اعلام جرم خواهد شد.

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
خعلی ژالبه ،یارو اومده با من کار کنه و سفارشاتشو بده انجام بدم اونوقت به بدترین شکل ممکن باهام صحبت میکنه یعنی نه که فحش بده ولی خوب رفتارش زشته فکر میکنه خعلی کارش درسته منم بهش گفتم آقا ما نمیتونیم کار کنیم با هم اونوقت خانوادمون همه یک صدا میگن ( تو کاری نیستی) :general107:
خعلی زورم گرفته ، حالا هرچقدر هم یکی پولدار باشه نباید بد صحبت کنه با کسی که

من میگم آدم برای شروع باید یه جایی بره که آشنا دور و برش نباشه
والا ملت آشنادارن مام آشنا داریم
یکی داره طرفو میکشه بالا مال ما زیر پا نکشه خیلیه
یا رومی رومی یا زنگی زنگی

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
من میگم آدم برای شروع باید یه جایی بره که آشنا دور و برش نباشه
والا ملت آشنادارن مام آشنا داریم
یکی داره طرفو میکشه بالا مال ما زیر پا نکشه خیلیه
یا رومی رومی یا زنگی زنگی
حرف شما هم متین
ولی بهترین حالت اینه که هر کار رو به تنهایی به دور از فامیل خوب و بد انجام بدی :دی

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
و این هم قوانین جدید چت روم ها در ایران :l
سلام عليکم در اجراي مواد 32 و 33 قانون جرايم رايانه اي و تصميمات کارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه در خصوص ساماندهي اتاقهاي گفتگوي مجازي(chatroom) و جلوگيري از انتشار محتواي مجرمانه آنلاين کليه تارنما هاي مذکور موظفند از ابتداي ارديبهشت ماه سال 1393 ، حداکثر تا تاريخ 15/2/93 نسبت به ثبت تارنماي خود در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ايراني (samandehi.ir) اقدام وکليه ضوابط و شرايط مشروحه ذيل را در اتاق هاي گفتگوي خود اعمال نمايند. بديهي است پس از اتمام مهلت تعيين شده ، با کليه چت روم هايي که فاقد شرايط ذيل باشند برخورد لازم صورت خواهد پذيرفت .

1- در تمامي اتاقهاي گفتگو ثبت نام و احراز هويت کامل اجباري مي باشد و تنها اعضايي که شرح ذيل توسط مدير احراز هويت شده اند قادر به فعاليت مي باشد .

الف)احراز هويت از طريق ارسال ايميل و يا پيامک بوده و فعالسازي آن توسط مدير تارنما انجام مي شود ، به نحوي که توسط يک ايميل و يا يک شماره تلفن مشخص ، تنها يک کاربر منحصر بفرد امکان ثبت نام داشته باشد .ب)ثبت نام کاربران مشروط به ارائه مشخصات در قالب يک فرم کامل اطلاعاتي مي باشد و صحت شماره تلفن از طريق ارسال کد فعال سازي تائيد و راستي آزمايي شود.ج)تمامي اطلاعات ثبت شده توسط کابران مي بايست به صورت کاملاً امن توسط مدير ذخيره شده و مسئوليت هرگونه سوءاستفاده از آن به عهده مدير سايت مي باشد.د)از ثبت نام ، با نام هاي کاربري مجرمانه جلوگيري بعمل آيد.ه)ورود هرگونــه فعاليت کاربران بدون احــراز هويت و ثبت نام تحت عنــوان ميهمان و يا عناوين ديگر ممنوع مي باشد.

2- مديران تارنماهاي اتاقهاي گفتگوي مجازي مکلف به رعايت مقررات ذيل مي باشند :

الف)ناظر و مدير فعال در کليه ساعات فعاليت سايت حضور داشته و کاربران متخلف را حذف نمايد ، همچنين استفاده از هرگونه کلمات و عبارات غيراخلاقي ، تصاوير و صورتک هاي مجرمانه و انتشار محتواي مجرمانه در فضا هاي اتاقهاي گفتگوي مجازي ممنوع شده و از طريق فيلتر کلمات کليدي نيز بطور خودکار از استفاده از اينگونه کلمات جلوگيري بعمل آيد.ب) استفاده از مصاديق داراي محتواي مجرمانه از جمله تگها ، اسامي ، عناوين ، تبليغات و همچنين روش هاي نامناسب توسط دست اندرکاران تارنما براي افزايش بازديد و جذب کاربران به اتاق هاي گفتگو ممنوع مي باشد و در صورت مشاهده بدون تذکر اصل سايت مورد پالايش قرار خواهد گرفت.ج) چنانچه ناظران و رصد کنندگان کارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه در بازديد هاي سرزده از اتاق هاي گقتگو و با انتشار محتواي مجرمانه مواجه شوند مراتب را متذکر خواهند شد و در صورت تکرار تذکرات علاوه بر فيلترسايت ، عليه مدير اعلام جرم خواهد شد.

چت روم های ایرانی پـــــــــــــــــــــــــــــــرررررررر

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
حرف خانواده روی مخمه

اصولا از نظر خانواده شما وقتی کاری هستی که میای خونه بوی عرق و جورابت همرو خفه کنه :|
پ.ن: اینجاس که باید با موزیک منو ببخش بهرام از کنار همشون رد شد!

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
حرف شما هم متین
ولی بهترین حالت اینه که هر کار رو به تنهایی به دور از فامیل خوب و بد انجام بدی :دی
منم همینو گفتم دیگه

برا یکی از آشنا ها کار جور کردم 2 ساعت کار بود 200-300 تا راحت کاسب بود 2-3 روز الافم کرد که میام
بعد 2-3 روز گفت من نمیتونم با شما کار کنم
قرار نبود با من کار کنه ها 2 ساعت کار
و یه حرفایی زد که شاخ در آوردم
از اون به بعد قسم خوردم به فامیل و آشنا جماعت کار ندم

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
سیصد و بیست تومن ماهیانه پوله یکی از سایتام میدم الان بازدیدش داغون شده (درحد 50 و 60 نفر ):(
خیلیم خرجش کردم تا حالا ، نمیدونم چی کار کنم :general208::confused:

ufont

لایک‌ها
4,086
اصولا از نظر خانواده شما وقتی کاری هستی که میای خونه بوی عرق و جورابت همرو خفه کنه :|
خخخ ، نه خانوادمون زیاد سنتی نیستن اتفاقا کارای یدی رو باهاش مخالفن فقط متاسفانه همه چیز رو نمی بینن یعنی بخاطر همین یه کار این حرف رو میزنن دیگه اینو که از صبح تا شب سر کارم یادشون میره اتفاقا یه ضرب المثل هم در این رابطه داریم که یادم نمیاد
در کل شایدم دیگه سرکار نخوام برم دیگه خودتون رو بزارید جای من باید چطور توجیحش کنم ولی میلاد جان هم راست میگه فقط غر غر ها رو مخه که چارش یه هدفن سن هایزره .دی

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
خخخ ، نه خانوادمون زیاد سنتی نیستن اتفاقا کارای یدی رو باهاش مخالفن فقط متاسفانه همه چیز رو نمی بینن یعنی بخاطر همین یه کار این حرف رو میزنن دیگه اینو که از صبح تا شب سر کارم یادشون میره اتفاقا یه ضرب المثل هم در این رابطه داریم که یادم نمیاد
در کل شایدم دیگه سرکار نخوام برم دیگه خودتون رو بزارید جای من باید چطور توجیحش کنم ولی میلاد جان هم راست میگه فقط غر غر ها رو مخه که چارش یه هدفن سن هایزره .دی

یه راه دیگه هم هست :D:D:D
ازدواج کن :general711::general711::general711::general711::general711:
تاثیرش فکر نکنم بد باشه از خانواده راحت میشی میفتی دست همسر :general307::general307::general307::general307:
از چاله در بیای بیفتی تو چاه :general404::general404::general404::general404:

ufont

لایک‌ها
4,086

pourya74

Registered User
لایک‌ها
384
بابای من خیلی باحاله : )))))
وقتی پول لازم داره میاد میگه یه مقدار داری دستی بدی ؟ : ))))))
اما خرش که از پل رد میشه میره هر جا میشینه میگه این پوریا رو ببینین اصلا بی عرضست کار نمیکنه با کامپیوتر بازی میکنه :general707:
حالا هم دستی هایی که گرفته رو جمع نزدم :D:D
وبمستر جماعت رو که آدم حساب نمیکنند :|:|

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
فدای اون تشریح کردن هات بشم استاد که هر تشریحی میکنی تا یک هفته مخم رو درگیر میکنه، فعلا که این جریان سایت تحلیلی مخم رو ترکوند : ))))
آخه من فقط یک بعد از مسائل اقتصادی مربوط به بازار سهام رو بهت گفتم / یه بعد دیگه داره که هنوز نمیدونی .. اگر بهت بگم سایت ها رو میفروشی میای تو همین کار فقط : )) و چون جوگیر میشی هم نمیگم که نیای : ))

The Counselor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
سلام خدمت آقایان گرامی، یکی از اعضای قدیمی انجمن (از پیرمردها :D ) پیشنهاد عضویت و فعالیت توی بخش مدیران سایتها رو بهم داد، امیدوارم که همکاری دوستانه و خوبی با هم داشته باشیم و هر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم، میتونید من رو مشاور صدا کنید :D

بالا