MOHAMMAD026
Registered User
:general107:به هر صورت باید توی این تاپیک یکی الگو باشه! : ))))
تبلیغاتبه هر صورت باید توی این تاپیک یکی الگو باشه! : ))))
پول کدوم مردم دقیقا؟ سیستم پاپ اپ بزنیم، هیچ کس جز خودمون باهامون کار نمیکنه! : ))))
:general107:به هر صورت باید توی این تاپیک یکی الگو باشه! : ))))
تبلیغاتبه هر صورت باید توی این تاپیک یکی الگو باشه! : ))))
پول کدوم مردم دقیقا؟ سیستم پاپ اپ بزنیم، هیچ کس جز خودمون باهامون کار نمیکنه! : ))))
اولا:به هر صورت باید توی این تاپیک یکی الگو باشه! : ))))
امروز رفتم پمپ بنزین 6 لیتر 400 تومنی داشتم، حسرت رو توی چشم مامور پمپ بنزین میدیدم :general304::general304::general304::general304::general304:
با بچه های وبمستر میخوای بازار سهام رو بخری؟؟؟؟ سرمایه کل کسایی تو این تاپیک پست دادن رو بریز رو هم اگر از 1 میلیارد زد بالاتر من دستمو قطع میکنم : ))))
اولا:
http://www.irvex.ir/index
ثانیا: جناب استاد شهبازی وقت الکی ندارن، اول باید با من که مسئول برنامه هاشون هستم صحبت کنید
پس امین خشنود چه کارس؟به هر صورت باید توی این تاپیک یکی الگو باشه! : ))))
با بچه های وبمستر میخوای بازار سهام رو بخری؟؟؟؟ سرمایه کل کسایی تو این تاپیک پست دادن رو بریز رو هم اگر از 1 میلیارد زد بالاتر من دست خودمو قطع میکنم
حالا من میگم همتون با هم بسوزید تو کارت سوختم 100 لیتر 400 دارم هنوز :دیبه هر صورت باید توی این تاپیک یکی الگو باشه! : ))))
امروز رفتم پمپ بنزین 6 لیتر 400 تومنی داشتم، حسرت رو توی چشم مامور پمپ بنزین میدیدم :general304::general304::general304::general304::general304:
به هر صورت باید توی این تاپیک یکی الگو باشه! : ))))
با بچه های وبمستر میخوای بازار سهام رو بخری؟؟؟؟ سرمایه کل کسایی تو این تاپیک پست دادن رو بریز رو هم اگر از 1 میلیارد زد بالاتر من دستمو قطع میکنم : ))))
اولا:
http://www.irvex.ir/index
ثانیا: جناب استاد شهبازی وقت الکی ندارن، اول باید با من که مسئول برنامه هاشون هستم صحبت کنید
حالا من میگم همتون با هم بسوزید تو کارت سوختم 100 لیتر 400 دارم هنوز :دی
واقعی هست.عزیزان قضیه این مدل تاپیک ها چیه؟
http://forum.persiantools.com/threads/ارسال-بازدید-از-موتورهای-جستجو-google-yahoo.548298/
چطور می تونن از گوگل بازدید کننده بفرستن؟ دیگه به آمارگیر هم نمی شه اعتماد کرد : /
این یکی از مواردش هست.وقتی یه چیزی رو سرچ می کنی توی گوگل یه لینکی واسه ورود به اون سایت هست همون لینک رو توی پاپ آپ می ذارن :|
فعلا رکورد دست خودمه 900 لیتر 400تومنی دارم:دیحالا من میگم همتون با هم بسوزید تو کارت سوختم 100 لیتر 400 دارم هنوز :دی
واقعی هست.
توی امضای بنده رو هم چک کنید.
این یکی از مواردش هست.
خیلی ممنونم از شما آقا میلاد عزیز (اگر اسمتون رو اشتباه نگفته باشم )دوست عزیز خوش اومدی تبریک گرم من رو مالا مال با سردی بپذیر :دی
در این تایپیک همه نوع صحبتی در میان گذاشته میشود به غیر از مباحث شیرین وبمستری :دی راحت باش شما ...
جای مناسبیه برا اسپم فک کردی امین خشنود چه جوری 9000 تا پست داره 8999 تاش تو این تایپیکه :دی
حیف کارت سوخت ماشین قبلی رو دادم رفت وگرنه کلی بنزین توش بودحالا من میگم همتون با هم بسوزید تو کارت سوختم 100 لیتر 400 دارم هنوز :دی
لطفا لایک هارو دسته بندی کنید در رده های سنی مختلف، اینجانب در شرف 30 سالگی هستم!آقا یه طرح تو ذهنم هست:general706:
دیدید تو این فیس بوک، لایکستون راه میندازن. پست الکی میزارن و همدیگر رو لایک میکنن:general405:
بیاید ما هم اینجا تشکرستان راه بندازیم :دی:general707::general703:
:general705::general705::general705::general705:
سایتهای شما رو 9 میلیارد و 999 هزار $ میخرم، لطفا فردا صبح ساعت 8:45 تشریف بیارید خیابان دیوار (Wall St. ) نبش کوچه شهید مطهریاختیار داری امین جان
مثلا من الان خودم فکر میکنی این سایتهایی که توی امضام دارم رو زیر 10 میلیارد دلار میفروشم :general711::general711::general711::general711:
شاید این 2-3 تا سایت رو با کل بورس وال استریت عوض کردم اونم شاید باید دقیق فکرامو بکنم
@k-boy
من بعد 6 سال حسابداری و اقتصاد اومدم سمت نت و ..... تو میخوای بری سمت اقتصاد
برو تو سایتم کنار بخش بورس 2-3 تا مقاله گذاشتم برای شروع مطالعه اشون خالی از لطف نی
یعنی به نظرت این آقا حرفش جدی بود؟پول کدوم مردم دقیقا؟ سیستم پاپ اپ بزنیم، هیچ کس جز خودمون باهامون کار نمیکنه! : ))))
یه چیزی برای زدن دستت آماده کن. (هردوتاش):general307:با بچه های وبمستر میخوای بازار سهام رو بخری؟؟؟؟ سرمایه کل کسایی تو این تاپیک پست دادن رو بریز رو هم اگر از 1 میلیارد زد بالاتر من دستمو قطع میکنم : ))))
ماشینی که دو ساله خوابیده چقدر ذخیره داره؟ :general707:حالا من میگم همتون با هم بسوزید تو کارت سوختم 100 لیتر 400 دارم هنوز :دی
خیلی ممنونم از شما آقا میلاد عزیز (اگر اسمتون رو اشتباه نگفته باشم )
من ترجیح میدم پست هام اسپم نباشه و مفید باشه اما خوب امشب سوالی نیست که من از پس پاسخگوییش بر بیام پس به اجبار باید اسپم بدم امین خشنود کدوم کاربر هستند؟ کلاس خصوصی برای اسپم میزارن؟
حیف کارت سوخت ماشین قبلی رو دادم رفت وگرنه کلی بنزین توش بود
لطفا لایک هارو دسته بندی کنید در رده های سنی مختلف، اینجانب در شرف 30 سالگی هستم!
سایتهای شما رو 9 میلیارد و 999 هزار $ میخرم، لطفا فردا صبح ساعت 8:45 تشریف بیارید خیابان دیوار (Wall St. ) نبش کوچه شهید مطهری
از دو سال بی استفاده بیشتره؟ :دیفعلا رکورد دست خودمه 900 لیتر 400تومنی دارم:دی
و این از نشانه های کم مصرفی پراید است
از فردا هم میخوام برم جلو پمپ بنزین بفروشمش)
والله قسمت نشده هنوز بریم حج :general307:سلام حاج ممد چطوری چند وقتیه کم پیدایی
راستی یه پ.خ زدم برات
شوخی کردم به جان خودمیعنی به نظرت این آقا حرفش جدی بود؟
شوخی بودنش هم خودش ...... داره
اما واقعاً جای تاسف داره.
دامنه دات کام روی بلاگفا :general602:اولا:
aminaks .com
رابطتو به این سایت شفاف سازی کن!
ثانیا: فقط درخواست چنتا کتاب دادم , بقیشو بعدا خودت برام توضیح میدی
والا استفاده میکنم ولی پرایده دیگه کم مصرف:دیاز دو سال بی استفاده بیشتره؟ :دی
والله قسمت نشده هنوز بریم حج :general307:
الان میبینم...:general504:
پشنهاد اولیه جک بگیم؟
یه موتور دارم تو کارتش بنزین 100 تومانی هست.
از سال 84 موتور بیرون نیومده فقط براش کارت سوخت گرفیم و به روز کردیمش همیشه :دی :general707:
این جک کاملاً حقیقت داره اما حوصله ندارم ببینم چقدر بنزین 100 تومانی داره.... (البته شاید سوزونده باشن اونو...)
من خیلی وقته کم میرم و میام و حوصله رانندگی ندارم...
کلاً گاهی ماشین هم خوابیده با دوچرخه میرم
اما تو زندگیم
از آژانس و راه آهن و فرودگاه خیلی خوشم میومده :دی