والا استفاده میکنم ولی پرایده دیگه کم مصرف:دی
تازه گاز هم ندارم اگه گاز داشت الان بالای 1000 بود :دی
پونیشااقا سایتی میشناسید که پروژه براورد و از این حرفا داشته باشه؟
اقا سایتی میشناسید که پروژه براورد و از این حرفا داشته باشه؟
چی داشته باشه میشه دقیقتر توضیح بدی ؟
خودتون دلار جور کنید از سایتهای خارجی بخرید! اون که سایتهای خارجی و درست حسابی هستند اعتمادی به کارشون نیست و هر لحظه ممکنه حساب ایرانیها رو حذف کنند چه برسه به سایتهای ایرانی!آدم گیج میشه به والله من الان دامنه دات کام رو 38 ثبت و تمدید میکنم جای معتبریه یه جا میبینم پایینتر زده
موندم کجا ثبت کنم و چند همین جای قبلی یا برم سمت ارزون ها ، فردا جمع نکن برن ما دستمون به جای بند نباشه
یه جای ارزون معرفی کنید که مطمعن هم باشه میخوام یه 4-5 تایی دات کام و دات نت ثبت کنم
اگر میخواستم بفروشم ماشین و موتور رو میفروختم...پشنهاد اول
100 تومان :دی
دلار خیلی بالا و پایین داره.آدم گیج میشه به والله من الان دامنه دات کام رو 38 ثبت و تمدید میکنم جای معتبریه یه جا میبینم پایینتر زده
موندم کجا ثبت کنم و چند همین جای قبلی یا برم سمت ارزون ها ، فردا جمع نکن برن ما دستمون به جای بند نباشه
یه جای ارزون معرفی کنید که مطمعن هم باشه میخوام یه 4-5 تایی دات کام و دات نت ثبت کنم
عه شما هم؟؟:دیپروژه چند صفحه ای میخوای و برای کی ؟؟؟؟؟
www.probank.ir رو الکی راه ننداختیما
خوب چرا میزنی:دیاگر میخواستم بفروشم ماشین و موتور رو میفروختم...
سود از بنزین از گلوی من پایین نمیره...
یا باید لیتر لیتر خودم مصرفش کنم
یا نهایتاً به قیمتش خودش با یه مبلغ کوچیک بدمش به کسی که باز هم میگم که اونم فکر نمیکنم درست باشه و بتونم انجامش بدم!
سایتی که قراره فیلتر بشهسلام به همه دوستان
من قصد دارم یه سایت کامل زیرنویس بزنم. دامنه و هاستش رو هم دارم ولی شاید نیاز به وی پی اس یا یه هاست دیگه شود.
من در بعضی جاها و همانطور که گفتم مثلا شاید هاست، نیاز به کمک دارم و بقیه کارها و آماده کردن آرشیو زیرنویس و مدیریت سایت با من.
آیا کسی هست که به من کمک کند؟
40 شما و 60 من
در ضمن اگر کسی راضی شد کمکم کنه، وقتی سایت فیلتر شد، باید دامنه جدید بخره و میتونه پولش رو از همون درآمد سایت برداره.
برای اطلاعات بیشتر پ خ بدهید.
Sent from my C6602 using Tapatalk
آدم گیج میشه به والله من الان دامنه دات کام رو 38 ثبت و تمدید میکنم جای معتبریه یه جا میبینم پایینتر زده
کتاب !!؟آقا یه دو سه تا کتاب تو این زمینه ها معرفی میکنیم بریم دنبالش؟
هی میای دم از اقتصاد میزنی مارو میزاری تو خماریش بعدم میری , بدجوری کنجکاو شدم :دی
در مورد اون قسمت که بولد کردم بابای هر چی وبمستره همین طورهبابای من خیلی باحاله : )))))
وقتی پول لازم داره میاد میگه یه مقدار داری دستی بدی ؟ : ))))))
اما خرش که از پل رد میشه میره هر جا میشینه میگه این پوریا رو ببینین اصلا بی عرضست کار نمیکنه با کامپیوتر بازی میکنه :general707:
حالا هم دستی هایی که گرفته رو جمع نزدم
وبمستر جماعت رو که آدم حساب نمیکنند :|:|
از استاد یه وقت برا من بگیر که هر چی تو نت درمیارم رو تو بورس دارم از دست می دمبه هر صورت باید توی این تاپیک یکی الگو باشه! : ))))
امروز رفتم پمپ بنزین 6 لیتر 400 تومنی داشتم، حسرت رو توی چشم مامور پمپ بنزین میدیدم :general304::general304::general304::general304::general304:
پول کدوم مردم دقیقا؟ سیستم پاپ اپ بزنیم، هیچ کس جز خودمون باهامون کار نمیکنه! : ))))
با بچه های وبمستر میخوای بازار سهام رو بخری؟؟؟؟ سرمایه کل کسایی تو این تاپیک پست دادن رو بریز رو هم اگر از 1 میلیارد زد بالاتر من دستمو قطع میکنم : ))))
اولا:
http://www.irvex.ir/index
ثانیا: جناب استاد شهبازی وقت الکی ندارن، اول باید با من که مسئول برنامه هاشون هستم صحبت کنید![]()
میزبان یار / میهن یار / مکان یاب ( این گزینه معادل فحش معروف ج.ک هستکسی پیشنهاد اسم 2 سیلابی که حرف اول سیلاب اول با م شروع بشه و حرف اول سیلاب دوم با ی
برای شرکت نداره
آخرین فرصته ها :general711: در حال جمع بندی برای ارسال ایمیل هستم
4 تا اسم نوشتم اما مجبوری شاید هم تائید نشن شایدم بشن اما آنچنان که باید به دلم نمیشینن
آقا اشتباه گفتی ! می لاتخیلی ممنونم از شما آقا میلاد عزیز (اگر اسمتون رو اشتباه نگفته باشم)
آقا بین کاربرای تیک دیتا قرعه کشی کناگر میخواستم بفروشم ماشین و موتور رو میفروختم...
سود از بنزین از گلوی من پایین نمیره...
یا باید لیتر لیتر خودم مصرفش کنم
یا نهایتاً به قیمتش خودش با یه مبلغ کوچیک بدمش به کسی که باز هم میگم که اونم فکر نمیکنم درست باشه و بتونم انجامش بدم!
عه شما هم؟؟:دی
والا دنبال پروژه دست نویسم (که 6 تا بخش بیشتر نداشته باشه) , این جدولیا خیلی دراز و طویلن نمیدونم چطور باید دستی ضرب و تقسیمشو انجام داد
برای 24 ساعت دیگه:general105:
جالب بود! فعلا با همین irvex شروع میکنم تا ببینیم به کجا میرسیم ... :دیکتاب !!؟
سیستم کلی بازار سهام اینه : .... هیچ مبنا / منطق/تحلیلی وجود نداره...هر وقت دیدی یه سری مثل گله دارن میرن سمت یه جایی ... شما از سمت مخالفش برو : )) چون بعد دوباره همه گله ای برمیگردن سمت خودت : ))
پ.ن : کتاب آموزشی میخوای یا تحلیلی ؟
آموزشی که همین irvex هست بخون توش مقاله هم زیاد داره .
البته برای شما که میخوای 1-2 میلیارد بریزی تو کار رسوب موسسه مالی اعتباری بیشتره تا سود بازار سهام / سود سپرده رو هم برای 1 میلیارد تو یک سال اول رو پیش پیش بهت میدنجالب بود! فعلا با همین irvex شروع میکنم تا ببینیم به کجا میرسیم ... :دی