• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
اقا سایتی میشناسید که پروژه براورد و از این حرفا داشته باشه؟

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
والا استفاده میکنم ولی پرایده دیگه کم مصرف:دی
تازه گاز هم ندارم اگه گاز داشت الان بالای 1000 بود :دی

والا خوبه منم پراید دارم تو شهر 100 ای 10-9 تا میسوزونه و 1 هفته ای کل سهمیه می پره اگه هم 2 تا شهر نزدیک هم برم 2 روزه تمومه و بقیه رو مجبورم آزاد بزنم

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
آدم گیج میشه به والله من الان دامنه دات کام رو 38 ثبت و تمدید میکنم جای معتبریه یه جا میبینم پایینتر زده :(
موندم کجا ثبت کنم و چند همین جای قبلی یا برم سمت ارزون ها ، فردا جمع نکن برن ما دستمون به جای بند نباشه :confused:

یه جای ارزون معرفی کنید که مطمعن هم باشه میخوام یه 4-5 تایی دات کام و دات نت ثبت کنم

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425

The Counselor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
آدم گیج میشه به والله من الان دامنه دات کام رو 38 ثبت و تمدید میکنم جای معتبریه یه جا میبینم پایینتر زده :(
موندم کجا ثبت کنم و چند همین جای قبلی یا برم سمت ارزون ها ، فردا جمع نکن برن ما دستمون به جای بند نباشه :confused:

یه جای ارزون معرفی کنید که مطمعن هم باشه میخوام یه 4-5 تایی دات کام و دات نت ثبت کنم
خودتون دلار جور کنید از سایتهای خارجی بخرید! اون که سایتهای خارجی و درست حسابی هستند اعتمادی به کارشون نیست و هر لحظه ممکنه حساب ایرانیها رو حذف کنند چه برسه به سایتهای ایرانی! :D

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
پشنهاد اول
100 تومان :دی
اگر میخواستم بفروشم ماشین و موتور رو میفروختم...
سود از بنزین از گلوی من پایین نمیره...
یا باید لیتر لیتر خودم مصرفش کنم
یا نهایتاً به قیمتش خودش با یه مبلغ کوچیک بدمش به کسی که باز هم میگم که اونم فکر نمیکنم درست باشه و بتونم انجامش بدم!

fardin78

Registered User
لایک‌ها
99
سلام به همه دوستان
من قصد دارم یه سایت کامل زیرنویس بزنم. دامنه و هاستش رو هم دارم ولی شاید نیاز به وی پی اس یا یه هاست دیگه شود.
من در بعضی جاها و همانطور که گفتم مثلا شاید هاست، نیاز به کمک دارم و بقیه کارها و آماده کردن آرشیو زیرنویس و مدیریت سایت با من.
آیا کسی هست که به من کمک کند؟
40 شما و 60 من
در ضمن اگر کسی راضی شد کمکم کنه، وقتی سایت فیلتر شد، باید دامنه جدید بخره و میتونه پولش رو از همون درآمد سایت برداره.
برای اطلاعات بیشتر پ خ بدهید.

Sent from my C6602 using Tapatalk

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190

دلار خیلی بالا و پایین داره.
به جرات میتونم بگم که تنها ما با این قیمت ثبت میکنیم که اینم در نظر داشته باش که قیمت ها از اواخر فروردین به روز نیست.
ما بیشتر با یورو کار میکنیم.
از 4000 حواله به 4200 و 4400 قبل از عید رسید.
مدتی برگشت و این مدت تا 4800 و 5000 رسید.
خدا به خیر کنه!
الان دوباره داره میاد پایین.

قیمتش رو ما کلاً چون رسیلر هم میدیم ارزونتر هست :دی
یه رسیلر هم میتونی بگیری (رایگانه)

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
پروژه چند صفحه ای میخوای و برای کی ؟؟؟؟؟
www.probank.ir رو الکی راه ننداختیما
عه شما هم؟؟:دی
والا دنبال پروژه دست نویسم (که 6 تا بخش بیشتر نداشته باشه) , این جدولیا خیلی دراز و طویلن نمیدونم چطور باید دستی ضرب و تقسیمشو انجام داد:D
برای 24 ساعت دیگه:confused::general105:

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
یا نهایتاً به قیمتش خودش با یه مبلغ کوچیک بدمش به کسی که باز هم میگم که اونم فکر نمیکنم درست باشه و بتونم انجامش بدم!
خوب چرا میزنی:دی:D

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
سلام به همه دوستان
من قصد دارم یه سایت کامل زیرنویس بزنم. دامنه و هاستش رو هم دارم ولی شاید نیاز به وی پی اس یا یه هاست دیگه شود.
من در بعضی جاها و همانطور که گفتم مثلا شاید هاست، نیاز به کمک دارم و بقیه کارها و آماده کردن آرشیو زیرنویس و مدیریت سایت با من.
آیا کسی هست که به من کمک کند؟
40 شما و 60 من
در ضمن اگر کسی راضی شد کمکم کنه، وقتی سایت فیلتر شد، باید دامنه جدید بخره و میتونه پولش رو از همون درآمد سایت برداره.
برای اطلاعات بیشتر پ خ بدهید.

Sent from my C6602 using Tapatalk
سایتی که قراره فیلتر بشه
صد در صد دستتون توی دست ماموران شریف فتا خواهد بود.

بنده یکی از اونها هستم.

از من گفتن بود.
من که شتر دیدی ندیدی اما اگر روی خوش برادران همکار ما در قوه قضائیه و سازمان فیلترینگ به چشمهاشون گفتند اااا چی دیدی؟ چی؟

اخطار!!!!!!!

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427

از همون جاي معتبر ثبت كن كه بعدا پشيمون نشي كه چرا براي مثلا 5 تومن خودمو تو چاله انداختم :confused:

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
آقا یه دو سه تا کتاب تو این زمینه ها معرفی میکنیم بریم دنبالش؟
هی میای دم از اقتصاد میزنی مارو میزاری تو خماریش بعدم میری , بدجوری کنجکاو شدم :دی
کتاب !!؟ :D
سیستم کلی بازار سهام اینه : .... هیچ مبنا / منطق/تحلیلی وجود نداره :D ...هر وقت دیدی یه سری مثل گله دارن میرن سمت یه جایی ... شما از سمت مخالفش برو : )) چون بعد دوباره همه گله ای برمیگردن سمت خودت : ))

پ.ن : کتاب آموزشی میخوای یا تحلیلی ؟

آموزشی که همین irvex هست بخون توش مقاله هم زیاد داره .

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
بابای من خیلی باحاله : )))))
وقتی پول لازم داره میاد میگه یه مقدار داری دستی بدی ؟ : ))))))
اما خرش که از پل رد میشه میره هر جا میشینه میگه این پوریا رو ببینین اصلا بی عرضست کار نمیکنه با کامپیوتر بازی میکنه :general707:
حالا هم دستی هایی که گرفته رو جمع نزدم :D:D
وبمستر جماعت رو که آدم حساب نمیکنند :|:|
در مورد اون قسمت که بولد کردم بابای هر چی وبمستره همین طوره :D
به هر صورت باید توی این تاپیک یکی الگو باشه! : ))))

امروز رفتم پمپ بنزین 6 لیتر 400 تومنی داشتم، حسرت رو توی چشم مامور پمپ بنزین میدیدم :general304::general304::general304::general304::general304:

پول کدوم مردم دقیقا؟ سیستم پاپ اپ بزنیم، هیچ کس جز خودمون باهامون کار نمیکنه! : ))))

با بچه های وبمستر میخوای بازار سهام رو بخری؟؟؟؟ سرمایه کل کسایی تو این تاپیک پست دادن رو بریز رو هم اگر از 1 میلیارد زد بالاتر من دستمو قطع میکنم : ))))

اولا:
http://www.irvex.ir/index
ثانیا: جناب استاد شهبازی وقت الکی ندارن، اول باید با من که مسئول برنامه هاشون هستم صحبت کنید :)
از استاد یه وقت برا من بگیر که هر چی تو نت درمیارم رو تو بورس دارم از دست می دم :D
راستی اگه میخواستی وارد بورس شی بگی قبلش تا همین 4 قرونی که دارم بکشم بیرون :D
کسی پیشنهاد اسم 2 سیلابی که حرف اول سیلاب اول با م شروع بشه و حرف اول سیلاب دوم با ی
برای شرکت نداره
آخرین فرصته ها :general711: در حال جمع بندی برای ارسال ایمیل هستم
4 تا اسم نوشتم اما مجبوری شاید هم تائید نشن شایدم بشن اما آنچنان که باید به دلم نمیشینن
میزبان یار / میهن یار / مکان یاب ( این گزینه معادل فحش معروف ج.ک هست :D :)) )
خیلی ممنونم از شما آقا میلاد عزیز (اگر اسمتون رو اشتباه نگفته باشم :D )
آقا اشتباه گفتی ! می لات
آقا بین کاربرای تیک دیتا قرعه کشی کن :D

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
عه شما هم؟؟:دی
والا دنبال پروژه دست نویسم (که 6 تا بخش بیشتر نداشته باشه) , این جدولیا خیلی دراز و طویلن نمیدونم چطور باید دستی ضرب و تقسیمشو انجام داد:D
برای 24 ساعت دیگه:confused::general105:

داداش چیکار میشه کرد زندگی خرج داره دیگه :D بخش های خاصی مد نظرته!!!؟؟؟

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
کتاب !!؟ :D
سیستم کلی بازار سهام اینه : .... هیچ مبنا / منطق/تحلیلی وجود نداره :D ...هر وقت دیدی یه سری مثل گله دارن میرن سمت یه جایی ... شما از سمت مخالفش برو : )) چون بعد دوباره همه گله ای برمیگردن سمت خودت : ))

پ.ن : کتاب آموزشی میخوای یا تحلیلی ؟

آموزشی که همین irvex هست بخون توش مقاله هم زیاد داره .
جالب بود! فعلا با همین irvex شروع میکنم تا ببینیم به کجا میرسیم ... :دی

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
جالب بود! فعلا با همین irvex شروع میکنم تا ببینیم به کجا میرسیم ... :دی
البته برای شما که میخوای 1-2 میلیارد بریزی تو کار رسوب موسسه مالی اعتباری بیشتره تا سود بازار سهام / سود سپرده رو هم برای 1 میلیارد تو یک سال اول رو پیش پیش بهت میدن :D

بالا