شما دست نویس هم داری محاصباتشو؟داداش چیکار میشه کرد زندگی خرج داره دیگهبخش های خاصی مد نظرته!!!؟؟؟
گود برداری -قالب بندی- حمل و نقل - و 2-3 تا دیگه هست دقیق یادم نیست/ اگه دستی هست بگین تا بپرسم و پ-خ بزنم بهتون:general601:
شما دست نویس هم داری محاصباتشو؟داداش چیکار میشه کرد زندگی خرج داره دیگهبخش های خاصی مد نظرته!!!؟؟؟
آقا یه سوالالبته برای شما که میخوای 1-2 میلیارد بریزی تو کار رسوب موسسه مالی اعتباری بیشتره تا سود بازار سهام / سود سپرده رو هم برای 1 میلیارد تو یک سال اول رو پیش پیش بهت میدن![]()
جالبه ها همه وبمسترا تو بازار سهام هم فعالاً باعث افتخاره :general609:در مورد اون قسمت که بلد کردم بابای هر چی وبمستره همین طوره
از استاد یه وقت برا من بگیر که هر چی تو نت درمیارم رو تو بورس دارم از دست می دم
راستی اگه میخواستی وارد بورس شی بگی قبلش تا همین 4 قرونی که دارم بکشم بیرون
میزبان یار / میهن یار / مکان یاب ( این گزینه معادل فحش معروف ج.ک هست![]()
) )
آقا اشتباه گفتی ! می لات
آقا بین کاربرای تیک دیتا قرعه کشی کن![]()
جالب بود! فعلا با همین irvex شروع میکنم تا ببینیم به کجا میرسیم ... :دی
اتفاقا یکی از سودده ترین حالت ها حتی در بازار منفی , همین عرضه اولیه ها بود ... معمولا عرضه اولیه حداقل بین 10 تا 20 % سود حتما خواهد داشت .آقا یه سوال
علاوه بر سهامی که عرضه اولیه میشن چه سهمایی رو بگیریم ریسکش کم تره و سود داره ؟؟؟
(جدیدا که همون عرضه اولیه هم منفیه همش !! :| )
شما دست نویس هم داری محاصباتشو؟
گود برداری -قالب بندی- حمل و نقل - و 2-3 تا دیگه هست دقیق یادم نیست/ اگه دستی هست بگین تا بپرسم و پ-خ بزنم بهتون:general601:
دمت غرمباید نگا کنم اگه پیدا کردم فردا خبرت میکنم چون مقاله های معماری رو از یکی از دوستام میگیرم
اگه پیدا کردی که هیچی پیدا نکردی یه مقاله پیدا میکنم برات کارت راه بیفته
آقا قبولش کردن شیرینی من محفوظ باشهجالبه ها همه وبمسترا تو بازار سهام هم فعالاً باعث افتخاره :general609:
درمورد اسامی هم ممنونم اولی رو هم اضافه میکنم خدا رو چه دیدی شاید تایید شداما دومی به دلیل کلمه ممنوعه میهن امکانش نیست و سومی هم که خودت گفتی دیگه ادم یاد GPS میفته
ورودت رو به جمع سهامداران تبریک میگم :general711:
اسن که سودده هست درست اما به طور مثال همین امروز شاخص کل مثبت بود ولی حخزر اعتلا و ارفع که جزو آخرین عرضه اولیه ها بودن هر سه تا منفی بودن.اتفاقا یکی از سودده ترین حالت ها حتی در بازار منفی , همین عرضه اولیه ها بود ... معمولا عرضه اولیه حداقل بین 10 تا 20 % سود حتما خواهد داشت .
به طور کلی پتروشیمی ها سقوط داشتن و الان به تدریج رو به برگشت هستن / دارویی ها هم از 1-2 روز آینده به احتمال بسیار زیاد رشد خوبی رو شروع میکنن . چون اصلاح گروه دارویی کمی تا قسمتی نیمه کاره مونده و برگشته ...
اتفاقا یکی از سودده ترین حالت ها حتی در بازار منفی , همین عرضه اولیه ها بود ... معمولا عرضه اولیه حداقل بین 10 تا 20 % سود حتما خواهد داشت .
به طور کلی پتروشیمی ها سقوط داشتن و الان به تدریج رو به برگشت هستن / دارویی ها هم از 1-2 روز آینده به احتمال بسیار زیاد رشد خوبی رو شروع میکنن . چون اصلاح گروه دارویی کمی تا قسمتی نیمه کاره مونده و برگشته ...
دقیقاً و تا موقعی که متاهل نشید و توی خونه بابا بمونید همین اوضاع برقراره.در مورد اون قسمت که بولد کردم بابای هر چی وبمستره همین طوره![]()
آقا چشم بهش فکر میکنم:دیآقا بین کاربرای تیک دیتا قرعه کشی کن![]()
فعلاً ما به در زدیم به دیوار قسمتمون نشد اینگار :دیآقا یه سوال
علاوه بر سهامی که عرضه اولیه میشن چه سهمایی رو بگیریم ریسکش کم تره و سود داره ؟؟؟
(جدیدا که همون عرضه اولیه هم منفیه همش !! :| )
الانم یکی دوتا بیشتر نیستندقیقاً و تا موقعی که متاهل نشید و توی خونه بابا بمونید همین اوضاع برقراره.
حتی اگه بهش هدیه ای بدید که با حقوقش عمراً بتونه بخره
آقا چشم بهش فکر میکنم:دی
دوتا مسئله:
1- شما سایتهات یکی دوتا بشند بازدهی بهتر نمیشه ؟
2- یه سایتی که براش سرویس داری شامل میزبانی هاست اسپانسری میشه.(رتتبه سه رقمی)
اگر ترافیکت منطقی بود میذاریمت روی سرور های خودمون تو پارس آنلاین.
فعلاً ما به در زدیم به دیوار قسمتمون نشد اینگار :دی
ما خودمون برای دوتا شرکت گیر و لنگ یه مجوز هستیم که منتظریم سرمایه به 100 میلیارد تومان (که عمراً تا دو سه سال دیگه برسه) تا بانک بزنیم :دی
شما هم میتونی روی رشد 30 درصدی حساب کنید.
توی بورس نیستیم و خدا نکنه باشیم (با این شرایط)
اگه بعنوان مشارکت و نه سهام میخواید بهتون سالانه 30 درصد روز شمار یا 50 درصد یکساله میتونیم بدیم.
به صورت رسمی![]()
امین مگه مدیرشه؟الانم یکی دوتا بیشتر نیستن
(کلا رو یه سایت تمرکز دارم که همون زیر 1000 هست (البته تو این چند روز فک کنم بیاد بالای هزار:| )) (در این مورد فک کنم باید به امین بگین تا رو یکی دو تا تمرکز کنه)
اگه بورس رو بوسیدم و گذاشتم کنار در خدمتتون هستم ( هر چند سرمایه ای که من دارم اون قدری نیست که به چشم بیادو به نظرم باید مبلغش زیاد باشه تا ارزش سرمایه گذاری رو به صورتی که شما فراهم کردین داشته باشه
)
حتماً داداآقا قبولش کردن شیرینی من محفوظ باشه![]()
:general107:
تبلیغات![]()
هیچ رابطه ای ندارم :دیاولا:
aminaks .com
رابطتو به این سایت شفاف سازی کن!
ثانیا: فقط درخواست چنتا کتاب دادم , بقیشو بعدا خودت برام توضیح میدی![]()
کارگر ساختمانیه :دیپس امین خشنود چه کارس؟
کوفتت بشه :دیحالا من میگم همتون با هم بسوزید تو کارت سوختم 100 لیتر 400 دارم هنوز :دی
سایتت همش رو هم برمیدارم 1500 تومن، قبوله؟اختیار داری امین جان
مثلا من الان خودم فکر میکنی این سایتهایی که توی امضام دارم رو زیر 10 میلیارد دلار میفروشم :general711::general711::general711::general711:
شاید این 2-3 تا سایت رو با کل بورس وال استریت عوض کردم اونم شاید باید دقیق فکرامو بکنم
@k-boy
من بعد 6 سال حسابداری و اقتصاد اومدم سمت نت و ..... تو میخوای بری سمت اقتصاد
برو تو سایتم کنار بخش بورس 2-3 تا مقاله گذاشتم برای شروع مطالعه اشون خالی از لطف نی![]()
این پاراگراف رو باید پرینت بگیرم بزنم دیوار اتاقم :دیکتاب !!؟
سیستم کلی بازار سهام اینه : .... هیچ مبنا / منطق/تحلیلی وجود نداره...هر وقت دیدی یه سری مثل گله دارن میرن سمت یه جایی ... شما از سمت مخالفش برو : )) چون بعد دوباره همه گله ای برمیگردن سمت خودت : ))
پ.ن : کتاب آموزشی میخوای یا تحلیلی ؟
آموزشی که همین irvex هست بخون توش مقاله هم زیاد داره .
مگه من دیوانم بیام سهام های تو که دارن ضرر میدن رو بخرم؟ : )))))در مورد اون قسمت که بولد کردم بابای هر چی وبمستره همین طوره
از استاد یه وقت برا من بگیر که هر چی تو نت درمیارم رو تو بورس دارم از دست می دم
راستی اگه میخواستی وارد بورس شی بگی قبلش تا همین 4 قرونی که دارم بکشم بیرون
میزبان یار / میهن یار / مکان یاب ( این گزینه معادل فحش معروف ج.ک هست![]()
) )
آقا اشتباه گفتی ! می لات
آقا بین کاربرای تیک دیتا قرعه کشی کن![]()
دقیقا روزی خواستم خرید سهام رو شروع کنم بازار منهدم شد شاخص کل افتاد توی زیر زمین = )))))اوه اوه امین تو بورسه؟ پس بی خیال :| امین جان راهتو مشخص کن بدونیم کجا نمیخوای بری =)
دل نبند که تش تلخیه ، میشی مثل من نفس تخلیه:general609:همین جوری پیش بره هفته ی دیگه سایتم میاد زیر هزار ایران
دیروز تو الکسا حدود 32هزار کاهش رتبه داشتم :general707::general705:
Unrealدوستان انجین بازی سازی برای بازی های استراتژیک چی خوبه ؟
چیزی که windows , ios , android ساپورت کنه.
استايل ايراني كم داره ipb ! وگرنه تعداد استايل هاي بسيار زياده!وی بولتین استایل رایگان زیاد داره و انجمن های پشتیبانی فعال پنل مدیریت هم فارسی میشه.
آی پی بورد بهینه تر و سئو مناسبی داره ولی انجمن های پشتیبانی مناسبی نداره پنل مدیریتش هم فارسی نمیشه ولی اگه خودت کار باش رو یاد بگیری بهترین گزینه است.
البته هردو مزایای دارن ولی این دو مورد خیلی به چشم میان.