من که از پشتیبانی آی پی بورد چیزی ندیدم آموزش هاش خیلی کمه سوالم میپرسی تاپیک رو قفل میکنن تا بررسی کنن:دیاستايل ايراني كم داره ipb ! وگرنه تعداد استايل هاي بسيار زياده!
انجمن پشتيبانيش به نظر من از وي بي بهتره! وي بي مراجعش شلوغ هستند! سوال مي كني تا ٦٠/٧٠ بار تاپيك رو اپ نكني جواب نمي گيري اخرم مي فرستنت دنبال نخود سياه!
پنل ادمينش انگليسيه به چندين دليل! يكيش اينه يه سرچ انجين قوي داره كه مي توني تنظيمات مورد نظرت رو سرچ كني به جاي اينكه دنبالشون بگردي! كه با فارسي سازي دچار مشكل ميشه!
نسخه ي ٤ اي پي بي كه سه چهار ماه ديگه مياد ( مثل وي بي ٥ نيست ٤ سال طول بكشه تا اولين نفر اپگريد كنه ما كمتر از يك ماه بعدش اپ مي كنيم) اينجور كه از عكس هاش معلومه واقعا قدرت محضه! انجمن پشتيباني هم گفته در نسخه ي ٤ به صورت ضربتي كل پنل فارسي خواهد شد!
البته اين هم بگم ipb3.4 كه نسخه ي كنوني است هم پنل توسط يكي از كاربران مشتاق فارسي شده و به اشتراك گذاشته شده!
با تشكر
Sent from my iPod touch using Tapatalk
هشت روزه راه انداختمش دیروز 106125 بود امروز اومده به 74229:دیدل نبند که تش تلخیه ، میشی مثل من نفس تخلیه:general609:
حالا گذشته از شوخی ، از چند اومده رو چند؟
اقا سایتی میشناسید که پروژه براورد و از این حرفا داشته باشه؟
چرا من تا الان بیدارم؟ :|
هیچ رابطه ای ندارم :دی
این سایته که اموزش هاش بهتر از کتابه :دی
فیلمها رو ببین حالشو ببر :دی
کارگر ساختمانیه :دی
کوفتت بشه :دی
سایتت همش رو هم برمیدارم 1500 تومن، قبوله؟
![]()
خب بعد از اچ تی ام ال برم سراغ چی؟html که مراحل نداره کلا یه مرحلست
و خداوند RAID 1 را آفرید![]()
جواد این انجمنت ثبت نامش مشکل داره؟iranneed.ir
ازاد برای ثبت هستش
میری ایـــنــــــــجا ثبت نام میکنی میری بخش بازاریابی و لیست فایل ها نوع مقاله ای هستش میتونی بخری که تازه از لینک بازاریابی خودت میخری کمی از پولت بهت برمیگرده
شاید این به دردت خورد:general601:خب بعد از اچ تی ام ال برم سراغ چی؟
یه لینک آموزش هم بزار
و درمورد Raid 1 ,2 ,3 هم توضیحات بده اصلا یک و دو داره؟ :دی
خیلی آقایی :X
اسم دامنه رو پ.خ کن، درباره سایت سر فرصت با هم صحبت میکنیم :دیامین شمارت کارت بدم یا میخوای با کارت شارژ پرداخت کنی :general707:
اما جداً اگه یه سایت تحلیل سهام را بندازی با اصول سئو هم بیاری بالا
خیلی خیلی خوبه ها
اکثر سایت های تحیلی بازار سهام تو این زمینه ضعیف هستن
و یه انگشت شماری خوبن
درآمدش این سایت ها هم چون با بخش مالی کشور سر و کار دارن خیلی خیلی بالاس
آخر سر اگه دامنه خوب خواستی در این زمینه راه دوری نرو خودم یکی دارم مونده رو دستم بیا اونو بندازم بهت :general404::general404::general404::general404::general404:
جواد این انجمنت ثبت نامش مشکل داره؟![]()
یکبار چند سال پیش به علت بی اطلاعی این اشتباه رو کردیم و چندتا دامین خوب رو شرکت ثبت کننده نوش جان کردند!از همون جاي معتبر ثبت كن كه بعدا پشيمون نشي كه چرا براي مثلا 5 تومن خودمو تو چاله انداختم![]()
آقای شهبازی ماشاالله خیلی تحلیل های خوبی میکنید، معلومه درآمد میلیاردی باید داشته باشیدکتاب !!؟
سیستم کلی بازار سهام اینه : .... هیچ مبنا / منطق/تحلیلی وجود نداره...هر وقت دیدی یه سری مثل گله دارن میرن سمت یه جایی ... شما از سمت مخالفش برو : )) چون بعد دوباره همه گله ای برمیگردن سمت خودت : ))
پ.ن : کتاب آموزشی میخوای یا تحلیلی ؟
آموزشی که همین irvex هست بخون توش مقاله هم زیاد داره .
من هم یک زمانی قصد ورود داشتم که بیخیال شدم، شما کلاس خصوصی نمیزارین برای آموزش بورس؟جالبه ها همه وبمسترا تو بازار سهام هم فعالاً باعث افتخاره :general609:
درمورد اسامی هم ممنونم اولی رو هم اضافه میکنم خدا رو چه دیدی شاید تایید شداما دومی به دلیل کلمه ممنوعه میهن امکانش نیست و سومی هم که خودت گفتی دیگه ادم یاد GPS میفته
ورودت رو به جمع سهامداران تبریک میگم :general711:
چرا وبلاگ؟ مگه نصب یک مدیریت محتوای رایگان و خریدن یک هاست و دامنه چقدر وقت میگیره؟ کلیپ چیزیه که همیشه بازدید میگیره ولی اگر یک مطلبتون هم مشکل داشته باشه منجر به حذف کل وبلاگ خواهد شد!دوستان عزیز باتجربه لطفا یه راهنمایی کنین الان چه وبلاگی بزنم بازدید خوب داره؟ دانلود کلیپ خوبه؟
میخواستم ثبت نام کنم دوبار بعد اینکه مشخصات رو وارد کردم باز منو برگردونند مرحله ی اول:general210:موشکول ؟ موشکول نداره ؟ خیلیم عالیه ! یکه !
حالا چه موشکول ؟
میخواستم ثبت نام کنم دوبار بعد اینکه مشخصات رو وارد کردم باز منو برگردونند مرحله ی اول:general210:
اما بار سوم موفق شدم:general206: ولی الان هر قسمتی میرم همش خطا میده میگه شما دسترسی به این بخش رو ندارین :general111:
یک نرم افزار هم میخواستم ازش دانلود کنم که اونم گف باید حتما پست بزنی این دیگه چه مدل قانونه![]()
خب پس الان میرم برای یادگیری csscss رو کامل یاد بگیر بعد یه زبان برنامه نویسی انتخاب کن.
بین php و asp به نظر من php بهتره. ولی در کل برای وب از python بیشتر خوشم میاد
مگه شبکه نخوندی ؟ :دی
من فقط raid 0 و 1 رو میدونم.
1 اطلاعات رو روی هر دو هارد ذخیره میکنن. برای بکاپ هست.
0 نصف اطلاعات رو میریزه روی هارد اول نصف دیگه رو هارد دوم. برای افزایش سرعت استفاده میشه.
raid 10 فکر کنم ترکیب این 2 تا باشه!
http://www.webhostingtalk.ir/f41/4151/
اره کاز عملی هم میکنماین چیزا رو با خوندن نمیشه یاد گرفت باید کار عملی انجام بدی.
روی هر سایتی میری inspect element بزنی ادیتش کنی یاد میگیری.
w3schools هم سایت خوبیه کد ها رو میتونی آنلاین تست کنی نتیجه رو ببینی.
http://www.w3schools.com/css/default.asp
اره دقیقا تو اچ تی ام ال اسمش تگ بود تو سی اس اس رو نمیدونستم :دی
چرا وبلاگ؟ مگه نصب یک مدیریت محتوای رایگان و خریدن یک هاست و دامنه چقدر وقت میگیره؟ کلیپ چیزیه که همیشه بازدید میگیره ولی اگر یک مطلبتون هم مشکل داشته باشه منجر به حذف کل وبلاگ خواهد شد!