Mohammad_Vazin
Registered User
در کل باهاشون صحبت کنید :دینمیدونم والا من فقط دو سه تا از فایل های sdk ازش دانلود کردم نمیدونم حجم کل فایل ها چقدره![]()
د خدمتیم:دی
در کل باهاشون صحبت کنید :دینمیدونم والا من فقط دو سه تا از فایل های sdk ازش دانلود کردم نمیدونم حجم کل فایل ها چقدره![]()
رفتی سراغ برنامه نویسی اندروید؟نمیدونم والا من فقط دو سه تا از فایل های sdk ازش دانلود کردم نمیدونم حجم کل فایل ها چقدره![]()
منو چپ یجوری شبیه وردپرس هست هر موقع نگاش میکنم یاد وردپرس می افتم:دیحاجي كجاش شبيه وردپرسه؟
http://community.invisionpower.com/...14/blogentry-108264-0-07617100-1392755318.png
فلتش يعني واقعا فلته! اين ايراني ها گند زدن به فلت! هر چي مي بينن مي خوان فلتش كنن در اخر هم هيچ بويي از فلت نمي برن!
ولي قالب ديفالتش خيلي قشنگ شده! من شايد اصلا روش قالب ننداختم با همين ديفالت انجمن رو ادامه بدم!
Sent from my iPod touch using Tapatalk
البته اينكه قالب ديفالت از همه بهتره فقط براي ipb و xenforo جواب ميده!منو چپ یجوری شبیه وردپرس هست هر موقع نگاش میکنم یاد وردپرس می افتم:دی
فلت هم خوبه ولی بجا باشه نه اینکه دیگه بیان سایت تفریحی رو هم فلت کنی یا وبلاگ رو:general208:
من که هیچ وقت قالب دیگه استفاده نمیکنم قالب های دیفالتشون همیشه بهینه تر و سئو مناسبی دارن
نه سایت خلاف نمیخوام. دردسر میشه.نظرت درباره سايت فيلم و سريال چيه؟)
متن سخنرانی های نماز جمعهنه سایت خلاف نمیخوام. دردسر میشه.
دوستان لطفا یه موضوع بگید که طرفدار داشته باشه و بشه درموردش پست تخصصی زد.
Sent from my C6602 using Tapatalk
داش تو گفتی نظری نداریمتن سخنرانی های نماز جمعه
وی بولتین هم یکم رنگش رو تغییر بدی و یکم دست کاری کنی یه استایل ساده و شیک درست میشه:دیالبته اينكه قالب ديفالت از همه بهتره فقط براي ipb و xenforo جواب ميده!
يه چيزي مثل ويبوليتن يا وردپرس قالب هاي ديفالتشون ترسناكه!
رو هم حذف نکرده.از نظر خودم بهترین آلبوم تاریخ موسیقی سنتی ایرانی هست.
اگه مدت زیادی بوده که جات ثابت بوده میای همونجا...طرف کپی کرده،
حتی اونجا که نوشتم
رو هم حذف نکرده.
بعد گوگل منو از نتیجه اول ورداشته اورده ششم، ایشون رو اورده اول. دمت گرم بابا!
باید مثل من مطالب رو کپی کنیدطرف کپی کرده،
حتی اونجا که نوشتم
رو هم حذف نکرده.
بعد گوگل منو از نتیجه اول ورداشته اورده ششم، ایشون رو اورده اول. دمت گرم بابا!
یک سال بودیم و چهار ماه پنالتی شدیم، بعد برگشتیم دوباره به نتیجۀ اول ولی الان یک ماهه ششمیم.اگه مدت زیادی بوده که جات ثابت بوده میای همونجا...
اگه از گمرک ایران رد بشه میشه 300 میلیون :general107:رفقا الان یکی از بچه ها برایم یک لینک فرستاد. از سایت ای بی . در مورد ماشین بود.
یک ماشین فورد . مدل
Mustang
2013 . قیمت 1023 دلار امریکا فقط.
اصلا داریم.
اینم لینکش یعنی الان به قیمت ایران میشه حدود 3 میلیون 400 تومان.
اینم لینک
بگو هرکی لایک نکنه خرهبهترین روش برای جذب لایک تو fb چیه؟
خریدنی ها نه آآآ لایک ارگانیک :دی
دوستان بالاخره منم وارد بازی clash of clans شدم. خوشحال میشم راهنماییم کنید که چکار کنم تا سریعتر پیشرفت کنم.
Sent from my C6602 using Tapatalk