Ali-Ahmari
Registered User
- نوشتهها
- 3,285
- لایکها
- 4,882
فش ننه گذاشتم : ))))بگو هرکی لایک نکنه خره
فش ننه گذاشتم : ))))بگو هرکی لایک نکنه خره
داداش لینک دانلود بازی رو برا پی سی میدی1. الماس ها رو فقط برای کارگر ساختن مصرف کن.
2. تا میتونی بیس رو گیج کننده بساز که دشمن نتونه تو اون 30 ثانیه وقت تصمیم بگیره حمله کنه یا نه
الان اینو میبینی ؟ از دیروز تا الان 7 8 نفر حمله کردن فقط یکیشون تونسته بالای 50 درصد تخریب کنه :دی اونم با 16 تا Giant level 3
![]()
داداش لینک دانلود بازی رو برا پی سی میدی
انلاین باید بازی کرد؟ چطوریاس
BlueStacksv رو من نصب کردم اما نشدشآره آنلاینه.
اول باید شبیه ساز اندروید نصب کنی.
بعد فایل apk بازی رو بگیری شبیه ستاپ نصب میشه رو سیستم.
ویندوزم 8 هست شبیه ساز نصب نمیشه :|آره آنلاینه.
اول باید شبیه ساز اندروید نصب کنی.
بعد فایل apk بازی رو بگیری شبیه ستاپ نصب میشه رو سیستم.
من الان تست نکردما :دی 1 ماه پیش اومدم بنصبم ک ارور داد :| حالا بازم تست میکنممن دارم روی ویندوز 8.1 راحت بازی میکنم.
این نسخه ی شبیه ساز رو دانلود کن این چون روت شده میشه روش نصب کردمن الان تست نکردما :دی 1 ماه پیش اومدم بنصبم ک ارور داد :| حالا بازم تست میکنم
من barb king م رو خالي بفرستم بالاي ١٠٠٪ مي خوري1. الماس ها رو فقط برای کارگر ساختن مصرف کن.
2. تا میتونی بیس رو گیج کننده بساز که دشمن نتونه تو اون 30 ثانیه وقت تصمیم بگیره حمله کنه یا نه
الان اینو میبینی ؟ از دیروز تا الان 7 8 نفر حمله کردن فقط یکیشون تونسته بالای 50 درصد تخریب کنه :دی اونم با 16 تا Giant level 3
![]()
اين رو نظاره كن بگو ضعيف كشي نميشه كرد:dخب عزیز دل برادر اون level رو بالا ببین خب سطح بیاد بالا شکل چیدمان عوض میشه قرار نیست دیوارا طلایی بمونن.
تعداد canon و archer tower هم بیشتر میشه یه چیز عجیب غریب میسازم.
الان 2 تا دراگون بیاد بیس رو جارو میکنه میره.
تو این بازی نمیشه ضعیف کشی کرد اگه میشد من الان 2500 تا ترافی داشتم![]()
قويه؟! حاجي ما لول ١٠ townhall با 2 تا اينفرنو و سه تا xbow و ديوار لول ٩ مي بينيم بهش مي خنديم اين كه در حد لول ٥-٦ براي شماست! الان شما لول ٥-٦ ببيني چي جوري مي زني؟ ما اينا رو همونجوري مي زنيم! بياي بالا عادي ميشه!این الان ضعیفه ؟ :|
داداش مصرف اینترنتش چطوریاس؟ حجم رو تموم نکنه :دیمن دارم روی ویندوز 8.1 راحت بازی میکنم.
تا حالا که هر چی نصب کردم، جواب داده@l3est
شبیه ساز اندروید واسه همه برنامه ها جواب میده؟ میشه همه برنامه های اندرویدو روش نصب کرد؟
من استفاده میکنم، تا حالا مشکلی نداشتمBlueStacksv رو من نصب کردم اما نشدش
تو تایپیک ات جواب دادمسلام
دیگه خسته شدم
کسی میتونه بگه چجوری این کارو انجام بدم ؟
http://forum.persiantools.com/threads/چجوری-مودم-adsl-را-نصب-بکنم-؟-آخه-نصب-نمیشه-اعصابمو-ریخته-به-هم.557294/
دمت گرم . . .این واقعا فرق داره
من مصرف کلیم بالاست اینو زیاد کنترل نمیکنم.
فکر نکنم زیاد باشه چون اطلاعات متنی رد و بدل میشه عکس و فیلم که نیست![]()