داش محمد اگر بزارم فعال باشه، امکان داره سایتم هک شه؟از قسمت تنظیمات، عضو گیری رو تیک اش رو بردار
داش محمد اگر بزارم فعال باشه، امکان داره سایتم هک شه؟از قسمت تنظیمات، عضو گیری رو تیک اش رو بردار
نهداش محمد اگر بزارم فعال باشه، امکان داره سایتم هک شه؟
خودم که جنس نمیفروشم سایت دارم محصولات همکاری در فروشو میزارم ..چي مي فروشي؟
شايد مشتري شديم)
Sent from my iPod touch using Tapatalk
به نکته کلفتی اشاره کردی :دیزياد نگران نباش , همين طور كه تو ميدوني داره ميره تو پاچه طرف , يه جا هم اين قضيه سر خودت مياد :general505:
این مورد رو موافق هستم. حتی من از نصف کمتر هم دیدم ولی نه برای همه محصولات.همون جنسو میتونست با کمتر از نصف قیمت از بازار بگیره ... بدون هزینه پست و ...
شما اوضاعت رو به راهه؟دمت گرم . . .
وبمستران هر چی درمیارن یا پول شارژ میدن یا پول نت . . . کلا چ شغل خوبیه این شغل ما : )))
الان بگم نه شاید بگه داری میپیچونی . . .چه جای خوبی... :دی گیم آنلاین؟!
صفحه اصلی انجمن > اینترنت و شبکه > کسب درآمد از اینترنت > ویژه وب مسترها
اینجا خیلی هها فراموش کردند تایپیک چیه:دی
شما اوضاعت رو به راهه؟
در حدی هست که دو - سه تومان به ما قرض بدی؟ :general707:
:general307:
مطمئنی ابزارک هارو گذاشتی؟
عادیه، منم انصافا از بازی خوشم نمیاد، بازی کامپیوتری که اکثرا نصب میکنم زود پاک میکنم البته خیلی وقته نصب نکردم :دی مگر اینکه بازی داستان تاریخی درست درمونی داشته باشه مثل Assassin's Cread و کلا یه چیزی آدم یاد بگیره، یا ازش خاطره داشته باشم مثل IGI or GTA 5.5من که اصلا از این بازی های آنلاین خوشم نمیاد ، نمیدونم مشکل از من هست یا بازی ها :general607:
سرعت نت 1 مگ هست خیر سرم :دی@miladgraph چجوری با این سرعت لایک میکنی ؟ خارج زندگی میکنی آیا ؟
هنوز ارسال رو نزده این بالا مینویسه miladgraph تشکر کرد :general707:
به همین سرعت ک لایک میکنه به همین سرعت هم دیدی ایگنورت کرد@miladgraph چجوری با این سرعت لایک میکنی ؟ خارج زندگی میکنی آیا ؟
هنوز ارسال رو نزده این بالا مینویسه miladgraph تشکر کرد :general707:
داش اول ساید بار درست بودمطمئنی ابزارک هارو گذاشتی؟
http://forum.wp-parsi.com/داش اول ساید بار درست بود
یک دفعه رفت
دقیقا عین خودمی :دیعادیه، منم انصافا از بازی خوشم نمیاد، بازی کامپیوتری که اکثرا نصب میکنم زود پاک میکنم البته خیلی وقته نصب نکردم :دی مگر اینکه بازی داستان تاریخی درست درمونی داشته باشه مثل Assassin's Cread و کلا یه چیزی آدم یاد بگیره، یا ازش خاطره داشته باشم مثل IGI or GTA 5.5![]()
یادش بخیر خونه خالی بود , ساعت 5 بعد از ظهر استارت MW2 رو زدم بکوب تا 3 نصفه شب تمومش کردم ! تا یه مدت تو مدرسه استوره ای شده بودم با این حرکت :دیعادیه، منم انصافا از بازی خوشم نمیاد، بازی کامپیوتری که اکثرا نصب میکنم زود پاک میکنم البته خیلی وقته نصب نکردم :دی مگر اینکه بازی داستان تاریخی درست درمونی داشته باشه مثل Assassin's Cread و کلا یه چیزی آدم یاد بگیره، یا ازش خاطره داشته باشم مثل IGI or GTA 5.5![]()
آقا آبروی منو نبر دیگه :دی اون قضیه کاملا اتفاقی و غیر عمد بوده و بهش دیه تعلق میگیره فقط :دیبه همین سرعت ک لایک میکنه به همین سرعت هم دیدی ایگنورت کرد: )))
(به کسی بر نخورها :دی این ایگنور قضیه داره![]()