دقیقا بیشتر تر از 15 هست: دیبیشتر از 15 نیس که :دی![]()
Sent from my C6602 using Tapatalk
دقیقا بیشتر تر از 15 هست: دیبیشتر از 15 نیس که :دی![]()
مردونگی به استفاده از خونه خالی نیست! به اینه که بابات یهو بیاد جلوت بگه این کیه آوردی؟:general609: بگی هیچی میخوام ترتیبشو بدم -_-سنت کمه :دی
مگرنه از فرصت استفاده میکردی:general707::general304:
نمیدونم کی این بحث خونه خالیو کشید وسط ولی وبمستر جماعت باید از گوشه گوشه خونش خاطره داشته باشه :دیچه بحث و تبادل نظرِ پُر محتوایی این آخرای تایپیک بین همکارای دوس داشتنیم راه افتاده
خدا ادامشو بخیر کنه
پرده از چه رازهایی که برداشته نشه !!!:general609:
منکه وقتی خونمون خالی میشه هیچ کاری نمیکنم (دماغم مثه پینوکیو نشه شانس آوردم)
فایرفاکس داره راه خودشو میره. ویژگی گوگل اینه که همیشه چندقدم جلوتره! آخرش همشون میرسن به اول کروم...فایرفاکس 29 چه تغییری کرده !!!!!!!!!
دیگه داره خیلی خودشو شبیه کروم می کنه
البته وسط این راهش کپی برداری هم می کنهفایرفاکس داره راه خودشو میره. ویژگی گوگل اینه که همیشه چندقدم جلوتره! آخرش همشون میرسن به اول کروم...
حاج مهدی سایتت پتاسنیل داشت نباید مبیستیش:general406:خان برا @مهرداد خان ـه من خان نیستم
پروگرمرز با دلیل استقبال زیاد کاربران بسته شد :general707:
همینجا بگی بهتره.
منم این مشکلوو دارم. االبته از اولش.مشکل از سرعت اینترنت نیست فکرکنم.اقا این مشکل سرعت لود پایینو قاطی شدن پستا تو پیتی رو شمام دارین؟
نه یه مقدار افزایش هم داشتهفروش شما هم کم شده؟! :||||
آره کم شده!فروش شما هم کم شده؟! :||||
نه خیلی تفاوتی نداشتهفروش شما هم کم شده؟! :||||
wp+یک قالب خبری ساده و یا پولیزنگ زدم ایران سامانه گفت قیمت نرم افزار خبرگزاریشون 11 میلیونه
هیچی دیگه
من که داشتم سکته میکردم ولی انگار تلفن زودتر سکته رو زد به صورت خودجوش ارتباط قط شد :general304::general210:
َفروش شما هم کم شده؟! :||||
فروش شما هم کم شده؟! :||||
افتضاح به معنای واقعی کلمه! خرج نویسنده هم در نمیاد با این فروش!! :|آره کم شده!
بعد از روز مادر از هیچ سیستمی فروش ندارم! خودم خودمو چشم زدمافتضاح به معنای واقعی کلمه! خرج نویسنده هم در نمیاد با این فروش!! :|
مخاطبای سایتای ورزشی اکثرا طرفدار فیلمای آموزشی یا زندگی نامه ورزشکارا هستن. یکی دوتا گیر بیاری با قیمت پایین بزاری تو سایت (دانلود به ازای پرداخت) هم درامدت از همکاری در فروش بیشتر میشه هم مطمئن تره. امتحان کردم...سلام من یه سایت گالری عکس ورزشی دارم دوستان به جز سایت نیلی مارکت سایت دیگه ای رو می شناسید که اجناس ورزشی برای همکاری در فروش داشته باشه؟
http://adsgroup.ir/سلام من یه سایت گالری عکس ورزشی دارم دوستان به جز سایت نیلی مارکت سایت دیگه ای رو می شناسید که اجناس ورزشی برای همکاری در فروش داشته باشه؟
خب سایتی که فیلم آموزشی یا زندگی نامه ورزشکارا را داشته باشه میتونید معرفی کنید؟بعد از روز مادر از هیچ سیستمی فروش ندارم! خودم خودمو چشم زدم![]()
مخاطبای سایتای ورزشی اکثرا طرفدار فیلمای آموزشی یا زندگی نامه ورزشکارا هستن. یکی دوتا گیر بیاری با قیمت پایین بزاری تو سایت (دانلود به ازای پرداخت) هم درامدت از همکاری در فروش بیشتر میشه هم مطمئن تره. امتحان کردم...