• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
دوستان نظرتون در مورد راه اندازی سایت مزایده آنلاین چیه
یه چیزی مثل اون سایتهای قدیمی که براساس بید بودن اما به شکل کاملتر و برنامه ریزی شده
به نظرتون چند درصد موفقیت و چند درصد شکست !!!؟؟؟
یه دامنه باحال هم برای این کار دارم تو لیست دامنه هام که تو امضام هست یه دامنه مونده به آخر :D

پ.ن : آیا بازم همچین سایتهایی هست و فعالیت دارن !!!؟؟؟
عه فکرامون چقدر شبیه هم هست :d
منم تو فکر همچین سایت هایی بودم . . .

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
این ارور از صبحه دهن منو سرویس کرده
موقع نصب یه برنامه رو وی پی اس این ارور میاد:
Untitled.png

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
عه فکرامون چقدر شبیه هم هست :d
منم تو فکر همچین سایت هایی بودم . . .

میخوای بیا این کار رو شراکتی انجام بدیم . یه ایده خوب تو ذهنمه و این که اگه هم میخوای خودت سایت بزنی بیا این دامنه رو 100 ملیون ازم بخر :D

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
دانلود کردی موقعی که رایگان بود؟
ارزشی برای خرید نداره

سرعت اینترنت من اونقدر کم هستش که وقتی یه برنامه یا فیلم رو دانلود میکنم وقتی تموم میشه قسمت و ورژن بعدیش اومده÷

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
میخوای بیا این کار رو شراکتی انجام بدیم . یه ایده خوب تو ذهنمه و این که اگه هم میخوای خودت سایت بزنی بیا این دامنه رو 100 ملیون ازم بخر :D
خخخخ
100میل ضرر میکنی :دی
سایت های بیدی دیگه جمع شدن رفتن :| منم سال 90 بود نزدیک 200هزار سوختی دادم تو اون سایت ها : )))

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
یکبار چند سال پیش به علت بی اطلاعی این اشتباه رو کردیم و چندتا دامین خوب رو شرکت ثبت کننده نوش جان کردند! :confused: الان حاظرم سالی 20-30 هزار تومان هم اضافی بدم ولی خیالم راحت باشه! :D

آقای شهبازی ماشاالله خیلی تحلیل های خوبی میکنید، معلومه درآمد میلیاردی باید داشته باشید :D

من هم یک زمانی قصد ورود داشتم که بیخیال شدم، شما کلاس خصوصی نمیزارین برای آموزش بورس؟ :D

چرا وبلاگ؟ مگه نصب یک مدیریت محتوای رایگان و خریدن یک هاست و دامنه چقدر وقت میگیره؟ کلیپ چیزیه که همیشه بازدید میگیره ولی اگر یک مطلبتون هم مشکل داشته باشه منجر به حذف کل وبلاگ خواهد شد!

چرا کلاس خصوصی هم دارم برای دروس تخصصی رشته حسابداری و بورس خواستی پ.خ بده :D

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
اسم دامنه رو پ.خ کن، درباره سایت سر فرصت با هم صحبت میکنیم :دی

اون دامنه رو میخوام نگه دارم اما 2 تا دامنه خوب برای این کار سراغ دارم خواستی پ.خ بده سر قیمت دامنه آزاد با هم چونه بزنیم . پورسانت ما رو فراموش نکنی معرفی میکنم :D

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
خخخخ
100میل ضرر میکنی :دی
سایت های بیدی دیگه جمع شدن رفتن :| منم سال 90 بود نزدیک 200هزار سوختی دادم تو اون سایت ها : )))

عیب نداره مگه رفیق نیستم من این ضرر رو به خاطر رفاقت قبول میکنم
میشه دوباره راه انداخت و با مجوز و نماد و .... شروع به فعالیت کرد اما سرمایه خوب میخواد و یه برنامه ریزی کامل

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
اینترنت مخابرات 2 تا حالت بیشتر نداره o_O
یا کلاً قطع هستش یا قطع و وصل میشه :general210:

تو بهترین حالت کلاً قطع نیست و قطع و وصل میشه :general208:

گذینه سومی من تا حالا تو نت مخابرات ندیدم :general711:

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان. یکی از بچه قوم ها های وب گرفته. 128 حجمی. 230 داره دانلود می ده بهش. فقط بدی داره دانلود شبانه نداره.
حالا سوالم اینه که اگر نامحدود 128 های وب بگیرم که ماهی 25500 تومان هست.
ایا 100 تا دانلود می ده. ثانیه ای.
چون حجمی 230 داره . دانلود می ده برایش.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
بچه ها این جا بازی ساز اندرویید یا ios داریم. اگر اره چند تا سوال دارم.
الان کسی که بازی می سازد. و بازی اش را بگذارد در گوگل پلی. یا اپ استور چه قیمتی باید بگذارد که دانلود خوب بشود. و درامد عالی داشته باشد.
یا اصلا بازی را بسازد . و رایگان بگذارد. ولی در بازی از تبلیغات استفاده بکند.
برای گرفتن تبلیغات در بازی ایا شرکت های هستند که این کار را بکنند. چون بازی رایگان بگذاری در روز اول تا 100 هزار دانلود می رود
کلا اگر کسی بود. بیایید سوالات زیادی هست. بپرسیم . و دیگران استفاده بکنند.

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
عیب نداره مگه رفیق نیستم من این ضرر رو به خاطر رفاقت قبول میکنم
میشه دوباره راه انداخت و با مجوز و نماد و .... شروع به فعالیت کرد اما سرمایه خوب میخواد و یه برنامه ریزی کامل
سرمایه؟ هاستش از من مابقیش از تو :D : )))

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
اینترنت مخابرات 2 تا حالت بیشتر نداره o_O
یا کلاً قطع هستش یا قطع و وصل میشه :general210:

تو بهترین حالت کلاً قطع نیست و قطع و وصل میشه :general208:

گذینه سومی من تا حالا تو نت مخابرات ندیدم :general711:
زنگ زدم میگم افت سرعت دارم
میگه تجهیزات ات رو چک کنo_O
میگم بابا من شب سرعتم بالاست صبح ها میاد پایین:general208:
برگشته میگه خوب ترافیک بالاست:eek:
الان چی بهش بگم:general710:

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
این گوگل چرا داره اینجورری میکنه ، اصلا داغونمون کرده:mad:

پ.ن:
آقا این آرمین 2afm هم ما رو اسکول فرض کرده
یه اهنگ میگه :صدامو داری
بعدش تو این اهنگ جدیده میگه :صدات قطع شد
آهنگ بعدیشم حتما میگه :آنتن نمیده

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
یکی از دوستان سوالی پرسیده بود. گفتم عمومی بگویم. گفته بود. راز درامد وبمستر های ایرانی چی هست. به خصوص در زمینه سایت داری
نگاه کنید برای اینکه یک سایت به درامد برسد و بتواند نیاز های شما را رفع بکند. باید یک سیکلی را طی بکند. این سیکل شامل چند مرحله هست. اولین مرحله اینه که شما باید با محیط اینترنت اشنا باشید. و بازار اینترنت را به خوبی بشناسید. منظور از اینکه بازار اینترنت را به خوبی
بشناسید چیه ؟ منظور اینه که شما بدانید در این مرحله ی که می خواهید سایتی را بزنید. کدام زمینه طرفدار بیشتری دارد. که روی ان کار بکنید. البته همان طور که هر کاری طرفدار بیشتری دارد به طبع زحمت زیادی تری نیز دارد. ولی وقتی زحمتش را کشیدید. دیگر خیالتان راحت
هست که به یک درامد خوب خواهید رسید. مرحله دوم : داشتن علم این کار هست. یعنی اینکه باید مو سفید کرده این کار باشید.
باید سایتی را بزنید. که مطالبش در نو خود تازه باشند. خیلی ها می پرسند منظور از تازه چه نوع مطالبی هست . منظور مطالبی هست
که کپی پیست با ویرایش بالا و حتی در مواردی اختصاصی باشند. که از نظر بنده مطلب اختصاصی هم سه نوع هست .
پس دو مرحله طی شد. مرحله سوم که می شود گفت مهم ترین مرحله است. پشتکار و صبر و تلاش یک وبمستر هست. نباید انتظار داشته باشد در چند ماه اول به درامد برسد. باید حداقل چند ماه از روی دل و جان کار بکند و بعد نتیجه ی کار خود را ببینید.
پس برای رسیدن به موفقیت برای یک سایت حالا چه تجاری و چه تفریحی و سرگرمی و چه خدماتی و غیره باید اول علاقه. دوم علم این کار. سوم شناختن بازار. چهارم پشتکار و تلاش و . پنجم پول. و ششم تبلیغات هدفمند داشت.
این ها راه های موفقیت در وب فارسی به خصوص در زمینه سایت داری هست.
راه های بدون سرمایه نیز هم هستند که می شود در نت ایران به درامد رسید. مثلا طراحی وبلاگ برای دوستان یا وبلاگ ساختن برایشان
و پول گرفتن از انها. نویسندگی برای فروم . سایت . وبلاگ. مشاوره تحصیلی . یا مشاوره کسب درامد از اینترنت. یاد گیری کار با فوتوشاپ و کار های از این قبیل انجام دادن. و خیلی کار های دیگر
در کل کسی می تواند چه در محیط مجازی و چه در محیط بیرون به درامد برسد. که کاری بلد باشد. و برای کسی کار هست که کار بلد باشد کسی که کار بلد نیست خوب کارم برایش نیست. برای مثال همین داش امین خشنود خودمان حدود 18 الی 19 سال سن دارد. از اون جایی یادمه به نظرم از 15 الی 16 سالگی درامد اینترنتی داره. در صورتی که اگر بیرون بگه من درامد اینترنتی دارم کسانی که در این زمینه
تجربه ندارند و سابقه ندارند می خندند بهش. در صورتی که درامد ایشان می شود گفت حتی از بعضی افراد که سر کار هستند
بیشتر هست.
و نمونه های بسیار زیادی که در همین تاپیک هست. و خودشان را رو نمی کنند.

بالا