• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
داشتم حرف از درامد اینترنتی. می زدم. یادم اومد که الان 7.5 ساله که در این عرصه هستیم.
اگر پول هایمان را جمع کرده بودیم. الان یک چیزی خریده بودیم برای خودمان.
ولی چه کنیم که جمع نکردیم. مثلا خشنود را ببین.
خرما می خره. ماشین می خره. زمین خرید و فروش می کنه. صد ها سایت داره.
تو بورس و سهام وارد شده . پکیج فوق سریع را عرضه کرده
که شعارش اینه پکیج بگیر رتبه بگیر: دی

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
یکی از دوستان سوالی پرسیده بود. گفتم عمومی بگویم. گفته بود. راز درامد وبمستر های ایرانی چی هست. به خصوص در زمینه سایت داری
نگاه کنید برای اینکه یک سایت به درامد برسد و بتواند نیاز های شما را رفع بکند. باید یک سیکلی را طی بکند. این سیکل شامل چند مرحله هست. اولین مرحله اینه که شما باید با محیط اینترنت اشنا باشید. و بازار اینترنت را به خوبی بشناسید. منظور از اینکه بازار اینترنت را به خوبی
بشناسید چیه ؟ منظور اینه که شما بدانید در این مرحله ی که می خواهید سایتی را بزنید. کدام زمینه طرفدار بیشتری دارد. که روی ان کار بکنید. البته همان طور که هر کاری طرفدار بیشتری دارد به طبع زحمت زیادی تری نیز دارد. ولی وقتی زحمتش را کشیدید. دیگر خیالتان راحت
هست که به یک درامد خوب خواهید رسید. مرحله دوم : داشتن علم این کار هست. یعنی اینکه باید مو سفید کرده این کار باشید.
باید سایتی را بزنید. که مطالبش در نو خود تازه باشند. خیلی ها می پرسند منظور از تازه چه نوع مطالبی هست . منظور مطالبی هست
که کپی پیست با ویرایش بالا و حتی در مواردی اختصاصی باشند. که از نظر بنده مطلب اختصاصی هم سه نوع هست .
پس دو مرحله طی شد. مرحله سوم که می شود گفت مهم ترین مرحله است. پشتکار و صبر و تلاش یک وبمستر هست. نباید انتظار داشته باشد در چند ماه اول به درامد برسد. باید حداقل چند ماه از روی دل و جان کار بکند و بعد نتیجه ی کار خود را ببینید.
پس برای رسیدن به موفقیت برای یک سایت حالا چه تجاری و چه تفریحی و سرگرمی و چه خدماتی و غیره باید اول علاقه. دوم علم این کار. سوم شناختن بازار. چهارم پشتکار و تلاش و . پنجم پول. و ششم تبلیغات هدفمند داشت.
این ها راه های موفقیت در وب فارسی به خصوص در زمینه سایت داری هست.
راه های بدون سرمایه نیز هم هستند که می شود در نت ایران به درامد رسید. مثلا طراحی وبلاگ برای دوستان یا وبلاگ ساختن برایشان
و پول گرفتن از انها. نویسندگی برای فروم . سایت . وبلاگ. مشاوره تحصیلی . یا مشاوره کسب درامد از اینترنت. یاد گیری کار با فوتوشاپ و کار های از این قبیل انجام دادن. و خیلی کار های دیگر
در کل کسی می تواند چه در محیط مجازی و چه در محیط بیرون به درامد برسد. که کاری بلد باشد. و برای کسی کار هست که کار بلد باشد کسی که کار بلد نیست خوب کارم برایش نیست. برای مثال همین داش امین خشنود خودمان حدود 18 الی 19 سال سن دارد. از اون جایی یادمه به نظرم از 15 الی 16 سالگی درامد اینترنتی داره. در صورتی که اگر بیرون بگه من درامد اینترنتی دارم کسانی که در این زمینه
تجربه ندارند و سابقه ندارند می خندند بهش. در صورتی که درامد ایشان می شود گفت حتی از بعضی افراد که سر کار هستند
بیشتر هست.
و نمونه های بسیار زیادی که در همین تاپیک هست. و خودشان را رو نمی کنند.
حوصله نداشتم بخونم :D
خلاصه اش رو بی زحمت بنویس:p

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
داشتم حرف از درامد اینترنتی. می زدم. یادم اومد که الان 7.5 ساله که در این عرصه هستیم.
اگر پول هایمان را جمع کرده بودیم. الان یک چیزی خریده بودیم برای خودمان.
ولی چه کنیم که جمع نکردیم. مثلا خشنود را ببین.
خرما می خره. ماشین می خره. زمین خرید و فروش می کنه. صد ها سایت داره.
تو بورس و سهام وارد شده . پکیج فوق سریع را عرضه کرده
که شعارش اینه پکیج بگیر رتبه بگیر: دی
وب مستر جماعت، هر چی در میارن پول نت،‌کامپیوتر و.. میدن :دی:D

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
البته وبمستر جماعت درسته هر چی در می اوره خرج. پول شارژ نت و هاست و غیره می ده.
ولی مطمئن باشید چیزی را هم که برای خودش پس انداز می کنه. کم نیست.
مثل اینکه خودمان دیگه در این عرصه بودیم. هستیم و خواهیم بود.
ولی کلا اگر کسی بتواند پس انداز را یاد بگیر . درامد های بسیار خوبی را می تواند پس انداز بکند.

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
برای مثال همین داش امین خشنود خودمان حدود 18 الی 19 سال سن دارد..
امین 18الی 19 سالس؟:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
من فک میکردم این نزدیک 30 هستش:general707:
از اونایی که بالا نوشتی همه ی موارد رو دارم ایا میتونم امیدوار باشم؟o_O

mehdidesigner

Registered User
لایک‌ها
978
امین 18الی 19 سالس؟:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
من فک میکردم این نزدیک 30 هستش:general707:
از اونایی که بالا نوشتی همه ی موارد رو دارم ایا میتونم امیدوار باشم؟o_O
28 سالشه
ولی شناسمش موشکل داره
صغر سنی داره

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
الان بگم نه شاید بگه داری میپیچونی . . .
امین خشنود در جریانه :)
2 - 3 هزار تومن بخای در خدمتم :D :p
کجا خرج کردی کلک؟
2-3 هزار تومان؟

من 2 3 میلیارد و گفتم :general707:

2-3 میلیونش هم دیگه یه لباسشویی بیشتر نمیشه :general707::general208::general208::general208:

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
وبگاه آسیاسوسایتی که شجریان را بعنوان پر آوازه ترین هنرمند تمام دوران ها انتخاب کرده بود،
در انتخاب خود تجدید نظر، و نام استاد فسنقری را جایگزین نام شجریان کرد.
com.shalamrood.djhossein.png
+دوست داران استاد می‌توانند اپلیکیشن مربوط به استاد برای انروید را از بازار دانلود کنند:
http://cafebazaar.ir/app/com.shalamrood.djhossein/?l=fa

نادر.

Registered User
لایک‌ها
483
دوستان هرکسی از دامنه آی آر هوایز بگیره , میتونه مشخصات کامل رو در حد پلاک خونه و تلفن ببینه...:general607: درسته؟ حالا راهکاری هست بشه برای ثبت نام توی نیک.آی آر اطلاعات رو کامل نداد؟ توی انتقال مشکل پیش میاد نه؟:general609:

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
کسی میدونه مشکل چیه !؟
دیروز بعد از اینکه سایتو از دایرکت ادمین به سی پنل منتقل کردم هرچی آدرس سایتو میزنم که بیا به جاش فایل ایندکس(index.php) واسه دانلود میاد !!!!

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721
از یکی از شرکتها پنل اس ام اس گرفتم و بعد برای تبیلغ رایگان پنل دادم .
......مال ها گزارش دادن و کمی دردسر ایجاد شد واسم منم چون بدون تذکر واسم همچین اتفاقی افتاده و با تماس به صورت غیر مستیم گفتن زور داریم:general106:
به جبران یکم الکسا و لینک های که با سامانه پیامک ورودی میگیرن رو اسپم میشن البته یه مدت بشکن میزنن که اره چقدر پیشرفت داشتیم الکسا و بهبود تو کلمات داریم و هروز به لینک اول نزدیک میشن:general502: و در نهایت این حباب میترکه و ما هم بهشون میخندیم :general703:
چند لینکشون حذف بشه تا بفهمن دست بالای دست بسیار است بشین سرجاشون:general601:
دوستان دقیقا از لینک صفحه اول
پیامک تبلیغاتی
سامانه پیامک
با کلمات بالا عکس بگیرید و ببنید در چند مدتی بعد یکی از اون ها حذف میشه
خدا هم گریه میکنه براشون

Last edited:

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
سیستم همکاری در فروش سل می اقدام به ارائه کد 30 درصدی تخفیف بر روی تمامی کالا نموده است
همچنین در صورت خرید نقدی هزینه ارسال برای خریدار رایگان خواهد بود
محصولات فروشگاه
http://emkala.com
ثبت نام در سیستم
http://sellme.ir

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
دوستان هرکسی از دامنه آی آر هوایز بگیره , میتونه مشخصات کامل رو در حد پلاک خونه و تلفن ببینه...:general607: درسته؟ حالا راهکاری هست بشه برای ثبت نام توی نیک.آی آر اطلاعات رو کامل نداد؟ توی انتقال مشکل پیش میاد نه؟:general609:
برو اطلاعات ات رو کامل ویرایش کن
البته بجر نام و نام خانوادگی

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
کسی میدونه مشکل چیه !؟
دیروز بعد از اینکه سایتو از دایرکت ادمین به سی پنل منتقل کردم هرچی آدرس سایتو میزنم که بیا به جاش فایل ایندکس(index.php) واسه دانلود میاد !!!!
بصورت دستی منتقل کردی؟

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
اطلاعات غلط میتونی وارد کنی. ولی اگه مثلا برداری ادرس منو بجای خودت وارد کنی , من میتونم بگم که دامنه مال منه!
در ضمن نیازی نیست خیلی دقیق وارد کنی. حدودی بزن...

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
منو نگاه چطوری زدم:
http://rozblog.com/whois?domain=tarfandbaz.ir
:D

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
سلام

آره ! آبتین وب منتقل کرد ! 15 تومنم اضافه گرفت گفت چون باید به صورت دستی منتقل بشه !
بنده خدا چرا پول دادی برای منتقل کردن
به من میگفتی، مفتی منتقل میکردم
به خود آبتین وب خبر بده بگو این مشکل بعد از انتقال شما پیش اومده

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
بنده خدا چرا پول دادی برای منتقل کردن
به من میگفتی، مفتی منتقل میکردم
به خود آبتین وب خبر بده بگو این مشکل بعد از انتقال شما پیش اومده
ممنون داداش لطف داری !

بشون گفتم !! میگن با برنامه نویست صحبت کن تا مشکلو حل کنه !! میگم بابا یه وردپرس سادس برنامه نویس کجا بوده !!
قبلا به این مورد برخورد کردی !؟

بالا