• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

rezapr2

Registered User
لایک‌ها
248
این یارویی که توی css noob to ninja داره آموزش میده خیلی خره :|
یه چیزی مینویسه بعد پاک میکنه میره یه چیز دیگه مینویسه و دربارش توضیح میده نصف فیلم فقط همین کاراست :| خوب ادیتش کن دیگه!
بعد جالب اینه که شونصد تا برنامه رو باز میکنه تا دوخط کد سی اس اس بنویسه که اصلا لازم به اون چیزا نیست! درکل خیلی خره :|
---------------------------
سوال سی اس اسی :دی
فرق بین class که با . مشخص میشه و id که با # مشخص میشه چیه؟ و هرکدوم در چه جایی استفاده میشه؟
علاوه بر توضیحات محسن
id # ها یکی در هر صفحه هستن برای کلاس محدودیتی در صفحه نیست
هر المنتی میتونه هم آیدی و هم کلاس داشته باشه

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
این یارویی که توی css noob to ninja داره آموزش میده خیلی خره :|
یه چیزی مینویسه بعد پاک میکنه میره یه چیز دیگه مینویسه و دربارش توضیح میده نصف فیلم فقط همین کاراست :| خوب ادیتش کن دیگه!
بعد جالب اینه که شونصد تا برنامه رو باز میکنه تا دوخط کد سی اس اس بنویسه که اصلا لازم به اون چیزا نیست! درکل خیلی خره :|
---------------------------
سوال سی اس اسی :دی
فرق بین class که با . مشخص میشه و id که با # مشخص میشه چیه؟ و هرکدوم در چه جایی استفاده میشه؟

نه بابا خیلیم عالیه یکه من خیلی چیزا ازش یاد گرفتم

این سوالی هستش که هر کسی این فیلم رو میبینه میپرسه

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
من فعلا هنگ کردم زدم ریلود بشه :دی
چه پیچیده میفهمم با این که سادست :دی
از همه ممنونم جدای از شوخی (بعد از کلی فکر و اندیشه) فهمیدم!
@جوادتی اچ
اره خیلی بد از هردو در یک زمان استفاده کرد بدون توضیح و مقدمه :|

نادر.

Registered User
لایک‌ها
483
اگر قبول کنند و ساخته بشه پنلتون
مشکلی نداره :دی
یه چیز دیگه
الان قابلیت ویرایش آدرس و شماره
فعال شده.!
به حول قوه الاهی با یه آدرس پشمکی ساخته شد:general707:
ممنون از دوستان.

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
دوستان وب مستری که ماشین هم دارن

بعد از مدت ها وقت کردم ماشینم رو بشورم چند وقت بود فکر میکردم رنگش قهوه ایه دیگه برام عادی شده بود امروز که شستم دیدم نه یه رنگ دیگه اس :general711::general711::general711:
اما حالا قضیه اینه که چند تا خط و خش داره میخواستم ببینم نظرتون در مورد fix it pro چیه کسی تا حالا ازش استفاده کرده نکنه بخرم و ماشین رو خرابش کنم یا این که از کرم پولیش استفاده کنم !!!؟؟؟
کدوم میتونه بهتر باشه خودم که از پولیش میترسم . تا حالا کسی از این قلم ها استفاده کرده ؟؟؟؟

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870

بعد از مدت ها وقت کردم ماشینم رو بشورم چند وقت بود فکر میکردم رنگش قهوه ایه دیگه برام عادی شده بود امروز که شستم دیدم نه یه رنگ دیگه اس :general711::general711::general711:
اما حالا قضیه اینه که چند تا خط و خش داره میخواستم ببینم نظرتون در مورد fix it pro چیه کسی تا حالا ازش استفاده کرده نکنه بخرم و ماشین رو خرابش کنم یا این که از کرم پولیش استفاده کنم !!!؟؟؟
کدوم میتونه بهتر باشه خودم که از پولیش میترسم . تا حالا کسی از این قلم ها استفاده کرده ؟؟؟؟
برو صافکاری و بگو یه قوطی رنگ، همرنگ بدنه ماشینم برام درست کن
بعد خودت با قلم، آروم آروم بکش رو خش ها

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882

ماشینت چی هست؟

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
اعصابم خرده شدید
یه سایت داشتیم (ازونایی که فیلتر میشن :D) چند ماه پیش هاردش سوخت و 6 ترا آرشیومون به فنا رفت ، یه 2 تومنی هم ضرر کردیم(آرشیومون خیلی کامل بود ، آرشیو سریالای ایران فیلم فقط از ما بیشتر بود)

یه سایت دیگه هم الان داریم که 4و5 تومن تا حالا هزینش شده ولی چند وقتی بازدیدش رسیده زیر 100 ،مطالبشم اختصاصیه،نمیدونم چی کار کنم هزینشم زیاده ماهانه چهارصد و خورده ای هزینشه
نمیدونم چی کار کنم الان ؟؟
دلمم نمیاد ولش کنم

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
اعصابم خرده شدید
یه سایت داشتیم (ازونایی که فیلتر میشن :D) چند ماه پیش هاردش سوخت و 6 ترا آرشیومون به فنا رفت ، یه 2 تومنی هم ضرر کردیم(آرشیومون خیلی کامل بود ، آرشیو سریالای ایران فیلم فقط از ما بیشتر بود)

یه سایت دیگه هم الان داریم که 4و5 تومن تا حالا هزینش شده ولی چند وقتی بازدیدش رسیده زیر 100 ،مطالبشم اختصاصیه،نمیدونم چی کار کنم هزینشم زیاده ماهانه چهارصد و خورده ای هزینشه
نمیدونم چی کار کنم الان ؟؟
دلمم نمیاد ولش کنم
امضای شما بودش ک چند سایت در حال شاخ شدن هستن؟
با پکیج امین خشنود شاید بشه کاریش کرد @Web-Master
پ.ن: من اگه اینقدر که پکیج امین رو تبلیغ دارم میکنم سایت های خودم رو تبلیغ کرده بودم الان دیگه بَسَم بود :D : )))

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
امضای شما بودش ک چند سایت در حال شاخ شدن هستن؟
با پکیج امین خشنود شاید بشه کاریش کرد @Web-Master
پ.ن: من اگه اینقدر که پکیج امین رو تبلیغ دارم میکنم سایت های خودم رو تبلیغ کرده بودم الان دیگه بَسَم بود :D : )))
اون دو تا یه چیز دیگن ، اونا دارن شاخ میشن هنوز :D
همه راه رو رفتم ، هیچ راهی نیست که نرفته باشم :D

farshad-fr4

Registered User
لایک‌ها
743
هنوز لول 30 نشدم 2 تا جم باکس داده بهم
#ClashOfClans
خوشم میاد درک بازی بالاست میدونه کی پلیره :D
من میخوام اینو بازی کنم ولی نمیشه
روی کامپیوتر برنامه blue...... (اسمش یادم نمیاد :) )
نصب میشه اما باز نمیشه
هی میگه کارت گرافیک باید دانلود بشه و منم میزنم دانلود شه اما دانلود نمیشه :(

نرم افزار دیگه ای هستش؟

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
آقا ملت هنوزم دارن سایت پاپ آپ بالا میارن :|
اسمو جان من: قابوس پاپ :|
سایت پاپ آپ رو باید کسی بزنه که خودش محصول پرفروش برای فروش داره یا میخواد تبلیغ سایت خودش رو کنه و سایت خودش رو بیاره بالا
در غیر این صورت صد در صد به حروم خوری میفته

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
سایت پاپ آپ رو باید کسی بزنه که خودش محصول پرفروش برای فروش داره یا میخواد تبلیغ سایت خودش رو کنه و سایت خودش رو بیاره بالا
در غیر این صورت صد در صد به حروم خوری میفته
محصول پرفروش؟!
این سایتا یا باید از جایی ساپورت بشن یا یه روشی انتخاب کنن که درامد ثابت داشته باشه! اینکه برداری یه جنسیو توکلت الا الله بذاری برای فروش که نشد کار :|
تو بازار واقعیش هیچکس با این اطمینان که جنسم فروش میره برم معامله های کلون بکنم جلو نمیره!
اوایل یادمه ایران پاپ آپ اومد با باز کردن پاپ آپ سایتای دیگه به عنوان واسطه کار کرد. ولی این ایده که یه ساعت بزاری برای فروش و به امید اون بری جلو واقعا مسخرس!!!

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
محصول پرفروش؟!
این سایتا یا باید از جایی ساپورت بشن یا یه روشی انتخاب کنن که درامد ثابت داشته باشه! اینکه برداری یه جنسیو توکلت الا الله بذاری برای فروش که نشد کار :|
تو بازار واقعیش هیچکس با این اطمینان که جنسم فروش میره برم معامله های کلون بکنم جلو نمیره!
اوایل یادمه ایران پاپ آپ اومد با باز کردن پاپ آپ سایتای دیگه به عنوان واسطه کار کرد. ولی این ایده که یه ساعت بزاری برای فروش و به امید اون بری جلو واقعا مسخرس!!!
دقیقا !
البته باز هم به نظر من اصلا این که طرف سیستم پاپ آپ بزنه که باهاش درآمد کسب کنه هم اشتباهه !!
آدم باید پاپ آپ رو با ظرفیت پذیرش محدود بزنه و برای آمار استفاده کنه . خیلی از این سیستم های پاپ آپ میتونن رو بیارن به عضوگیری یاهو و دخل و خرجشون رو جور کنن ولی فقط میخوان ساعت های شخمی رو بکنن تو پاچه ملت !

ما بریم بازی رو ببینیم ..میگن بایرن قراره 4تا بزنه :D

بالا