MOHAMMAD026
Registered User
مشکل از اوناست که اشتباه انتقال دادنممنون داداش لطف داری !
بشون گفتم !! میگن با برنامه نویست صحبت کن تا مشکلو حل کنه !! میگم بابا یه وردپرس سادس برنامه نویس کجا بوده !!
قبلا به این مورد برخورد کردی !؟
مشکل از اوناست که اشتباه انتقال دادنممنون داداش لطف داری !
بشون گفتم !! میگن با برنامه نویست صحبت کن تا مشکلو حل کنه !! میگم بابا یه وردپرس سادس برنامه نویس کجا بوده !!
پلاگین هات رو تک تک غیر فعال کن چک کن ببین مشکل از کدوم میتونه باشهممنون داداش لطف داری !
پلاگین هات رو تک تک غیر فعال کن چک کن ببین مشکل از کدوم میتونه باشه
اینم بخونی بد نی
http://codex.wordpress.org/Moving_WordPress
نه داش امین . سنش همین قدره. ولی دوست عزیز بزرگی به سن و سال نیست. بزرگی به عقل است. واقعا ایشون خیلی حرفه ای هستندامین 18الی 19 سالس؟
من فک میکردم این نزدیک 30 هستش:general707:
از اونایی که بالا نوشتی همه ی موارد رو دارم ایا میتونم امیدوار باشم؟![]()
28 سالشه
ولی شناسمش موشکل داره
صغر سنی داره
دوستان من یه دامنه و هاست داشتم روی cpanel دامنه رو بردم روی یه هاست دیگه
الان چطور میتونم به این هاست قدیمی دامنه جدید وصل کنم ؟
N\A بزنبرو اطلاعات ات رو کامل ویرایش کن
البته بجر نام و نام خانوادگی
کانادا و هلند اگه هلند گیر بیاری چه بهتر@ رفقا یه سوال
وی پی اس (سرور مجازی) کدوم کشور سرعت اینترنت بالاتری داره؟
سرعت اینترنت اش برام مهمه
فقط بک لینک میخواد ... حدود 500 فک کنم ...دوستان بخوام یه سایت شرکتی (برای نمونه کارها) در مورد mdf بسازم و توی نتیجه ها بیارمش بالا (مثل کلمات "کابینت ام دی اف" و .....) چقدر باید هزینه بشه؟؟؟
من زیاد از css سر در نمیارم ولی میدونم که المنت هایی که id میگیرن به عنوان object در صفحه قابل استفاده میشن و میتونن مرجع یک event باشن ولی المنت هایی که class میگیرن برای styling استفاده میشن .این یارویی که توی css noob to ninja داره آموزش میده خیلی خره :|
یه چیزی مینویسه بعد پاک میکنه میره یه چیز دیگه مینویسه و دربارش توضیح میده نصف فیلم فقط همین کاراست :| خوب ادیتش کن دیگه!
بعد جالب اینه که شونصد تا برنامه رو باز میکنه تا دوخط کد سی اس اس بنویسه که اصلا لازم به اون چیزا نیست! درکل خیلی خره :|
---------------------------
سوال سی اس اسی :دی
فرق بین class که با . مشخص میشه و id که با # مشخص میشه چیه؟ و هرکدوم در چه جایی استفاده میشه؟
چرا هستاینترنت مخابرات 2 تا حالت بیشتر نداره
یا کلاً قطع هستش یا قطع و وصل میشه :general210:
تو بهترین حالت کلاً قطع نیست و قطع و وصل میشه :general208:
گذینه سومی من تا حالا تو نت مخابرات ندیدم :general711:
id معمولا برای یک المنت خاص استفاده میشه ولی class برای تمام المنت هااین یارویی که توی css noob to ninja داره آموزش میده خیلی خره :|
یه چیزی مینویسه بعد پاک میکنه میره یه چیز دیگه مینویسه و دربارش توضیح میده نصف فیلم فقط همین کاراست :| خوب ادیتش کن دیگه!
بعد جالب اینه که شونصد تا برنامه رو باز میکنه تا دوخط کد سی اس اس بنویسه که اصلا لازم به اون چیزا نیست! درکل خیلی خره :|
---------------------------
سوال سی اس اسی :دی
فرق بین class که با . مشخص میشه و id که با # مشخص میشه چیه؟ و هرکدوم در چه جایی استفاده میشه؟
اگر قبول کنند و ساخته بشه پنلتوندوستان هرکسی از دامنه آی آر هوایز بگیره , میتونه مشخصات کامل رو در حد پلاک خونه و تلفن ببینه...:general607: درسته؟ حالا راهکاری هست بشه برای ثبت نام توی نیک.آی آر اطلاعات رو کامل نداد؟ توی انتقال مشکل پیش میاد نه؟:general609: