• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
خوب شما که میخوان فالو بدین بزارین نشون بده ! چه فرقی داره آخه ؟

hpsarvari

Registered User
لایک‌ها
143
@mohsenshahbazi دیگه داری وارد مباحث علمی پیچوندن موتورهای جستجو میشی :general408: شما وقتی rel=follow هم اضافه کنی باز از نظر گوگل خونده میشه بک لینک اینکاری که شما گفتی ما شناورش کنیم و بفرستیم بالای مرورگر -9999 تا روش درستی تو کد نویسی نیست و امکان داره تو خیلی جاها الکی اسکرول بده به صفحه. اینکه لینک و تایتل هم بدی و داخل گره چیزی ننویسی هم میتونه خوب باشه و تو ویو دیده نشه.:general703: ولی باز ترفند خوبیه که گفتی :general705:

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
نظر نهایی چیه دوستان؟
کدوم بهتره؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
@mohsenshahbazi دیگه داری وارد مباحث علمی پیچوندن موتورهای جستجو میشی :general408: شما وقتی rel=follow هم اضافه کنی باز از نظر گوگل خونده میشه بک لینک اینکاری که شما گفتی ما شناورش کنیم و بفرستیم بالای مرورگر -9999 تا روش درستی تو کد نویسی نیست و امکان داره تو خیلی جاها الکی اسکرول بده به صفحه. اینکه لینک و تایتل هم بدی و داخل گره چیزی ننویسی هم میتونه خوب باشه و تو ویو دیده نشه.:general703: ولی باز ترفند خوبیه که گفتی :general705:
بله . ریلیشن رو بررسی میکنه ولی در قدم پایانی بک لینک برای هدایت کاربر هست . اگر مشخصه هایی مبنی بر عدم مشاهده کاربر وجود داشته باشه احتمال محاسبه رو کاهش میده . البته indent کردن باعث اسکرول نمیشه ولی margin زدن با منفی باعث اسکرول میشه . ب
نظر نهایی چیه دوستان؟
کدوم بهتره؟
به نظر من بهتره که عادی لینک بزارید تو فوتر یا ساید بار

hpsarvari

Registered User
لایک‌ها
143
شما از این دو تا حالا هر کدومو دوست داشتی میتونی استفاده بکنی

HTML:
<a href="آدرس" title="عنوان لینک" rel="follow" style="border:none;visibility:hidden"></a>

<a href="آدرس" title="عنوان لینک" rel="follow" style="position:absolute;top:-9999px;">عنوان لینک</a>

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
دمت گرم که موجب شادی روح ما میشوید
وظیفه ما از دیجی حسین فسنقری (اگه درست نوشته باشم) بیشتر نباشه کمتر نیست. :general707: (نمیدونم کی براش سایت زده!:دی)
چند وقت پیش؟ دادگاه و داستانای پی سی دانلود و شرکت هاست ایران که مال خیلی سال پیشه! :D
من رو سرورای آسیاشت هستم :D
سه یا چهار سال پیش!
آسیاتک رو از کی خریدی؟
ترافیک اینترنتت کمه...
مواظب باش از سایتهای ایرانی روش فایل بریزی...
چون میترکوننت!
ترافیکش شبکه ملیی بیش نیست.
این شرکت هاست ایران هم دهن مارو سرویس کرده با این اسمش :| هرجا میگم باید بگم سرور ایران :D
خدمت شما علی آقا:
http://www.top3da64.com/News/m/1600/
سرور ایران هم داریم!:general307:

توی FB اخطار دادم هر کسی سایتش رو هاست دی ال و آسیاتک هست بهتره سریعا منتقل کنه به جای دیگه احتمالا تا 2-3 روز اینده یا سرور میترکه یا یه شهاب سنگ میخوره به دیتاسنتر! : ))))
چرا اونوقت؟
هاست دی ال و آسیاتک تنها مشکلش چیزیه که بالا گفتم!
تیک دیتا رو بده به من از حرصش اتوماتیک بمیر D:
حرص چی آخه پول دامینش رو هم از امین خشنود گرفتیم.
یه وام ده هزار تومانی ( که 2 هزار تومان سود داشت:general304:) هم برای تبلیغات در سطح کافی نت های کشورهای خاورمیانه :general304:

i am dead

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان کسی اینجا سایت دانلود فیلم داره؟

hpsarvari

Registered User
لایک‌ها
143
دوستان وب مستر یک سوال که واقعا برای من خیلی مهم شده اینه که چرا سایتهای بزرگ ایران باید بیان و تبلیغات هرز و اسپمی مثل پاپ آپ رو رو سایتشون بزارن!؟ آیا واقعا مشکلات وبمسترهای ما کسب درآمد از بازدید کننده هاشون هست و اینکه آیا هر آیپی که مثلا 2 تومان پرداخت میشه براش ارزش داره آدم کلاس سایت و شعور بازدید کننده های سایت رو زیر سوال ببره؟! الان شاهد این هستیم سایتهایی مثل فیسنما نیز دارن از تبلیغات هرز پاپ استفاده میکنند و یا سایتهای بزرگ دیگر و فقط تنها چند سایت خبری دولتی است که من دیدم تبلیغات پاپ قرار نمیده که باز جای شکر داره. به همین دلیل امید اینو دارم که سایتها دست از اسپمینگ و اینجور تبلیغات بر دارن و به فکر ارائه راهکاری مفید کسب درآمد برای سایت باشن. یک سوال هم اینجا مطرح هست و اینکه آیا شما به سیستمهای همکاری در فروش اعتماد دارید یا نه؟! و اینکه به نظر شما تمامی خرید ها از این سایتها به درستی گزارش داده میشوند و به نظر شما بهترین سیستم همکاری در فروش داخل ایران کدام یکی از سایتها می باشد؟

Over-Dose

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
موافقم، شدیدا رو اعصابن :|
خصوصا این : کاربر گرامی شما برنده ساعت شدید
یعنی اینو میبینم دلم میخواد با مانیتورم دوتایی تو افق محو شیم :general208::general501:

Last edited:

hpsarvari

Registered User
لایک‌ها
143
باهات کاملا موافقم یادمه یه زمانی شرکتهای اکانتینگ برای فروش کارت اینترنت تماس میگرفتن به شماره ها و شروع میکردن به گفتن اینکه شما برنده نمیدونم ساعت شدید و با پرداخت یک هزینه مثلا ده هزار تومان میتونید ساعت رو تحویل بگیرید و یه کارت اینترنت هم جایزه بگیرید. این تبلیغات از نظر بازاریابی کاملا کلاه برداری محسوب میشن و باید تبلیغات در سایتها به گونه ای باشه که بازدید کننده خودش بخواد محصول یا خدماتی رو از تبلیغات خود سایت مانند بنرها و پست ها و لینک ها انتخاب بکنه نه اینکه کاربر بیاد و سایت رو باز کنه و بدون اینکه خودش بخواد چندین صفحه با حجم های بالا باز بشه و شروع کنه بگه شما برنده جایزه شدیدو ...
باید دوستان در نظر داشته باشند خیلی از عزیزان در داخل کشور هنوز از سرعت های پایین اینترنت استفاده میکنن و با مشاهده همچین تبلیغاتی مطمئنن دیگر سایت شما را باز نخواهند کرد.:general208:

farshad-fr4

Registered User
لایک‌ها
743
موافقم، شدیدا رو اعصابن :|
خصوصا این : کاربر گرامی شما برنده ساعت شدید
یعنی اینو میبینم دلم میخواد با مانیتورم دوتایی تو افق محو شیم :general501:
دوستان وب مستر یک سوال که واقعا برای من خیلی مهم شده اینه که چرا سایتهای بزرگ ایران باید بیان و تبلیغات هرز و اسپمی مثل پاپ آپ رو رو سایتشون بزارن!؟ آیا واقعا مشکلات وبمسترهای ما کسب درآمد از بازدید کننده هاشون هست و اینکه آیا هر آیپی که مثلا 2 تومان پرداخت میشه براش ارزش داره آدم کلاس سایت و شعور بازدید کننده های سایت رو زیر سوال ببره؟! الان شاهد این هستیم سایتهایی مثل فیسنما نیز دارن از تبلیغات هرز پاپ استفاده میکنند و یا سایتهای بزرگ دیگر و فقط تنها چند سایت خبری دولتی است که من دیدم تبلیغات پاپ قرار نمیده که باز جای شکر داره. به همین دلیل امید اینو دارم که سایتها دست از اسپمینگ و اینجور تبلیغات بر دارن و به فکر ارائه راهکاری مفید کسب درآمد برای سایت باشن. یک سوال هم اینجا مطرح هست و اینکه آیا شما به سیستمهای همکاری در فروش اعتماد دارید یا نه؟! و اینکه به نظر شما تمامی خرید ها از این سایتها به درستی گزارش داده میشوند و به نظر شما بهترین سیستم همکاری در فروش داخل ایران کدام یکی از سایتها می باشد؟

یجورایی میشه گفت ما مجبور شدیم به اینجور تبلیغ کردن در سایت ها تا هزینه های سایت و... رو در بیاریم
میشه گفت که فروش از سیستم های همکاری در فروش صفر شده برای بیشتری ها
چون اکثر مردم میدونن که جنس هایی که از اینترنت میخرن درسته ارزونه اما به درد سطل آشغال هم نمیخورن
اگر گوگل اد برای ایران باز بود شاید میشد دیگه از اینجور تبلیغات استفاده نکرد

یا قسمتی که اسمش "حمایت از ما" هستش که تو ایران اصلآ وجود نداره (هیچ کس تو ایران نمیاد به یه سایت کمک کنه "فرهنگش جا نیفتاده")

و هزاران مشکل دیگه باعث میشه رو بیاریم به پاپ اپ و تبلیغات این چنینی

پ.ن: هر دوتون به انجمن خوش اومدید

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
حب پستت رو کامل نخوندم:D نمیدونم چرا اینروزا چرا اصلا حوصله هیچ چیو ندارم.
ولی طبیعت آدم همینه دیگه. فرض بگیریم فیسنما ماهی 10 میل درامد داره خب با خودش حساب میکنه میبینه وقتی میتونه با گذشتن یه پاپ آپ میتونه ماهی 15 میل داشته باشه چرا اینکارو نکنه؟
به آدمش هم بستگی داره. اگه دست من بود 2تا پاپ آپ میذاشتم:D دست یکی دیگه بود اصن تبلیغات بنری هم نمیذاشت.

Over-Dose

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
مشکل اینجاس همه ایرانیا شعارشون شده : Money talks
در صورتیکه توی نت کاربر حرف اول رو میزنه
پیشنهاد میکنم این لینک رو حتما ببینید
https://www.google.com/intl/en/about/company/philosophy/

رمز موفقیت =>
Focus on the user and all else will follow

Over-Dose

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
+ دوستان بهترین هاستینگ از نظر خدمات و سرعت چی هست؟ :)

hpsarvari

Registered User
لایک‌ها
143
خوب شما سایت رو میایی راه میندازی باید اول هدف رو مشخص کنی واسه استارت آپ، بیایی بگی من میخوام مثلا یه سایت تفریحی بزنم و سایت تفریحی انقدر هزینه داره و بعد باید بررسی کنی خوب من سایت رو آوردم بالا سایت معروف شد بازدید بالا رفت حالا باید چیکار کنم تا به درآمد برسم؟! اینجا مهمترین سوال تو ذهن آدم میاد که بهترین راهکار کسب درآمد از یه سایت پر بازدید و پر مخاطب چیه؟! الان دوستان وب مستر میان یه سری کارها میکنن که من تعدادیشونو میگم: یه سریا میان بنر تبلیغاتی میگیرن- یه سری تبلیغات پاپ - تبلیغات بک لینک - اشتراک ویژه - خبرنامه - همکاری در فروش و و و...
خوب تا اینجای کار رو همه جلو رفتیم ولی آیا اگر ما رتبه قابل قبولی و بازدید خوبی پیدا کردیم آیا این نتیجه خرج کردن هزینه و گذاشتن وقت برای سایت نبوده؟ آیا قرار است سایت ما همیشه معروف و پر مخاطب باشه؟! من خودم این مورد برام مهم هست که آیا حیف نیستی که ما این همه هزینه و وقت رو میزاریم و وقتی سایت معروف شد میاییم مخاطبانی که با زحمت به دست آوردیم را به 20 ریال در روز میفروشیم؟ بهتر نیست به فکر راهکارهایی باشیم که بتونیم بدون اینکه مخاطب خودمونو برنجونیم به درآمد هم برسیم. درست هست دوست خوبم اشاره کرد که در ایران کسی حمایت نمیکنه ولی خوب این باز هم به خود ما برمیگرده که بدون اینکه تحلیلی انجام بدیم یه سایت رو میاریم بالا و دنبال درآمد یه شبه هستیم.

hpsarvari

Registered User
لایک‌ها
143
+ دوستان بهترین هاستینگ از نظر خدمات و سرعت چی هست؟ :)
شرکت نت افزار نسبت به تعرفه سرویسهاش به نظر من خوب جلو اومده و انصافا پشتیبانی خوبی ازشون دیدم البته خدا کنه اینم مثل شرکتهای اینترنتی ای دی اس ال و وایمکس نشه که بیشتر از حد میان سرویس میدن و کیفیتشون میاد پایین.

Over-Dose

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
در این راستا میتونم شرکت شاتل و میهن وب هاست عزیز و دوست داشتنی رو متال بزنم که رسما دهن مارو سرویس کردن :general208:

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
نزدیک یک ماهه که آپلود از آدرس سایت غیرفعال شده و هاستینگ هم تا الان هیچ اقدامی نکرده ! :|
واقعا ایرانی جماعت کارش افتضاحه !

mehdi.karami

Registered User
لایک‌ها
743
مشکل اینجاست که خیلی از سایت های ایرانی پشتیبان مالی ندارند..
از تبلیغات گوگل و غیره... هم نمیتونند استفاده کنند ، بخش حمایت از ما هم :x
همکاری در فروش هم که زیاد نمیشه روش حساب کرد
هزینه هاست و سرور هم که چند برابر خارج از ایران هستش ، البته من حرف شما رو قبول دارم ، سایت های پربازدیدی مثل فیسنما که برای نفس کشیدن هم از کاربرا پول میگیرند نباید سمت همچین تبلیغاتی برند،که البته این از زیاده خواهی شون هست...
البته خود من اصلا از پاپ آپ استفاده نمیکنم ، شاید تو این حدود 5 سالی که وبمستر هستم روی هم یک هفته رو سایت پاپ آپ گذاشته باشم.

hitup

Registered User
لایک‌ها
3,271
آنلاین همه سایت هام یهو نصف شد
خدا به خیر کند ...

بالا