رفتند شام بخورنآنلاین همه سایت هام یهو نصف شد
خدا به خیر کند ...
وقتی یه سیستم پاپ آپی که توش عضو نشدی بهت اس ام اس میده ینی چی؟ :general707: ینی مدیر د....ش قبلا یبار پیچیده , الانم با سیستم جدید اومده بالا و داره کاربرای قبلیشو خر میکنه :|
علیک سلام .سلام
خوبی
هنوز سیستم پاپ اپ خوب پیدا نکردی
بیا paypop
از همین سیستم دوبار برام اس ام اس اومدهسلام
خوبی
بیا paypop
راستش من هی دو دو تا پنج تا میکنم و تصمیم میگرم سیستم پاپ اپ بزنم ولی حوصله نمیکنم و نمیدونم چرا یه حسی منو منصرف میکنهاز همین سیستم دوبار برام اس ام اس اومده
زیر سر توئه![]()
من الان از فیسنما استفاده میکنمسلام
خوبی
بیا paypop
اگه خواستی یه سیستم خوب راه بندازراستش من هی دو دو تا پنج تا میکنم و تصمیم میگرم سیستم پاپ اپ بزنم ولی حوصله نمیکنم و نمیدونم چرا یه حسی منو منصرف میکنه
اینو نمیدونم مال کیه ولی حدس میزنم مال کی باشه
شخصا فعلا با اس موزیک کار میکنم
من هم پیشنهاد میکنم فعلا با پی پاپ کار کنید چون تازه تاسیس هست مزایای خوبی دارهراستش من هی دو دو تا پنج تا میکنم و تصمیم میگرم سیستم پاپ اپ بزنم ولی حوصله نمیکنم و نمیدونم چرا یه حسی منو منصرف میکنه
اینو نمیدونم مال کیه ولی حدس میزنم مال کی باشه
شخصا فعلا با اس موزیک کار میکنم
در مورد پاپ آپ قبلاً در تایپکی بحث شده.دوستان وب مستر یک سوال که واقعا برای من خیلی مهم شده اینه که چرا سایتهای بزرگ ایران باید بیان و تبلیغات هرز و اسپمی مثل پاپ آپ رو رو سایتشون بزارن!؟ آیا واقعا مشکلات وبمسترهای ما کسب درآمد از بازدید کننده هاشون هست و اینکه آیا هر آیپی که مثلا 2 تومان پرداخت میشه براش ارزش داره آدم کلاس سایت و شعور بازدید کننده های سایت رو زیر سوال ببره؟! الان شاهد این هستیم سایتهایی مثل فیسنما نیز دارن از تبلیغات هرز پاپ استفاده میکنند و یا سایتهای بزرگ دیگر و فقط تنها چند سایت خبری دولتی است که من دیدم تبلیغات پاپ قرار نمیده که باز جای شکر داره. به همین دلیل امید اینو دارم که سایتها دست از اسپمینگ و اینجور تبلیغات بر دارن و به فکر ارائه راهکاری مفید کسب درآمد برای سایت باشن. یک سوال هم اینجا مطرح هست و اینکه آیا شما به سیستمهای همکاری در فروش اعتماد دارید یا نه؟! و اینکه به نظر شما تمامی خرید ها از این سایتها به درستی گزارش داده میشوند و به نظر شما بهترین سیستم همکاری در فروش داخل ایران کدام یکی از سایتها می باشد؟
جواب بدید! ثواب دنیوی و اخروی دارهبهترین جا برای پاپ آپ به عنوان تبلیغ دهنده کجاست؟
به نظرتون برای تبلیغ بهتره خودم سیستم پاپ آپ بزنم یا پاپ آپ بخرم ؟ ( چون میخوام مثلا به مدت 6 ماه مستمر تبلیغ کنم )
فک نکنم همش تو حساب خودت جا بشه شماره بدم بهت نصفشو بده من نگه دارم برات
هلند :دیفک نکنم همش تو حساب خودت جا بشه شماره بدم بهت نصفشو بده من نگه دارم برات
پ.ن:دوستان برای فرار از ایران کدوم کشور رو پیشنهاد میدید؟:general107:
فک نکنم همش تو حساب خودت جا بشه شماره بدم بهت نصفشو بده من نگه دارم برات
پ.ن:دوستان برای فرار از ایران کدوم کشور رو پیشنهاد میدید؟:general107:
میخواستم پولو ازت گرفتم بزنم به چاکداداش هزینه های زندگی هم زیاده میخوای یه عکس هم از مانده حسابم بزارم تا برام گریه کنیو شماره حساب بخوای ازم برای کمک :general705:
حالا چرا میخوای فرار کنی![]()
من ژاپن رو خیلی دوست دارم نمیددونم چراهلند :دی
فقط به خاطر اینکه سرعت اینترنت اش خوبه
کره جنوبی هم بد نیست :دی
سرعت نور دارن
....به نظر پی پاپ خیلی بهتره....من الان از فیسنما استفاده میکنم
کدوم بهتره
ممنون....به نظر پی پاپ خیلی بهتره....
البته سامانه خودمون هم هست ( پاپ آپ یخی )
ولی خب بخش کسب درآمد نداره:general206: