ir2sedair
Registered User
سایت بازی کدوم دوستان دارن میخوام تبلیغ بگیرم
2 3 تا سایت اگر میشناسید معرفی کنید که ورودی خوب داشته باشه
ممنون دوست عزیز شما خیلی لطف دارین
اما آخه یکی دو تا نیست خیلی زیاد هستن
اما امروز با یه ناو شکن کریو تست کردم باز شدن اما ناوشکن سرعتش خیلی پایین بود و خیلی قطع و وصل میشدکد:http://www.youtube.com/watch?v=0nxEIrYjEFA&list=ELoVGxs_3C2is
اگه کسی می شناسید که اکانت بدون قطعی داشته باشه مممنون میشم معرفی کنید
اخری 7 درصدی هستشدوستان کسی کد تخفیف خوبی برای نت افراز نداره؟
تخفیفش خوب باشه
خب چرا از لیچر استفاده نمیکنی ؟ممنون دوست عزیز شما خیلی لطف دارین
اما آخه یکی دو تا نیست خیلی زیاد هستن
اما امروز با یه ناو شکن کریو تست کردم باز شدن اما ناوشکن سرعتش خیلی پایین بود و خیلی قطع و وصل میشدکد:http://www.youtube.com/watch?v=0nxEIrYjEFA&list=ELoVGxs_3C2is
اگه کسی می شناسید که اکانت بدون قطعی داشته باشه مممنون میشم معرفی کنید
فکر نکنم دیگه فایدهه داشته باشه با وجود 7# و تبلیغاتی که پلیس کرد که از هر جایی خرید اینترنتی نداشته باشید و..سلام به دوستان وبمستر!
نظرتون در مورد سایت فروش شارژ چیه ؟
کسی اسکریپت خوب داره در این زمینه؟؟
این اسکریپت رایگانش ک همه جا هست از نظر امنیت چجوریاست؟
تا جایی که من میدونم هزاری 20 تومنکارت شارژ چند درصد سود داره؟؟
فروش تبلیغات سایت بازیسایت بازی کدوم دوستان دارن میخوام تبلیغ بگیرم
اینجوری که بقیه میگفتن برای وبمسترا خیلی خوبه از نظر سرعت ارسال و هم از نظر پورسانت , ولی جنسای آشغالی میفرسته در خونه مردم. اونقدر مزخرف که یبار یکی از مشتریا اینجارو گیر آورده بود و تاپیک شکایت زده بود!!! فکر کنم صاحب فروشگاهم برای اینکه راضیش کنه خسارتو از جیبش داد !دوستان همکاری در فروش زیر معتبر هست ؟ کسی باهاش کار کرده ؟
takshop91.biz
اینجوری که بقیه میگفتن برای وبمسترا خیلی خوبه از نظر سرعت ارسال و هم از نظر پورسانت , ولی جنسای آشغالی میفرسته در خونه مردم. اونقدر مزخرف که یبار یکی از مشتریا اینجارو گیر آورده بود و تاپیک شکایت زده بود!!! فکر کنم صاحب فروشگاهم برای اینکه راضیش کنه خسارتو از جیبش داد !
مگه جنس همکاری در فروش ها باهم فرق میکنه؟اینجوری که بقیه میگفتن برای وبمسترا خیلی خوبه از نظر سرعت ارسال و هم از نظر پورسانت , ولی جنسای آشغالی میفرسته در خونه مردم. اونقدر مزخرف که یبار یکی از مشتریا اینجارو گیر آورده بود و تاپیک شکایت زده بود!!! فکر کنم صاحب فروشگاهم برای اینکه راضیش کنه خسارتو از جیبش داد !
میدونم گفتم نگم شاید راضی نباشه :دیمشتری hitup بوده
جنس خوب کلا گیر نمیاد البته پایگان و دایان خوبن چون برگشتی های هر دوشون کمه یعنی جنس خوب میدن
چیزی که من در مورد ساعتاشون فهمیدم اینه که اینا خود ساعت (اون کردالو _َ رو :دی) جدا میخرن بندشم جدا بعد سرهم میکنن. تک شاپم مثل اینکه جای بند نخ بسته بود یا برزنت به هر حال طرف بدجوری کفرش درومده بود!مگه جنس همکاری در فروش ها باهم فرق میکنه؟
=))میدونم گفتم نگم شاید راضی نباشه :دی
چیزی که من در مورد ساعتاشون فهمیدم اینه که اینا خود ساعت (اون کردالو _َ رو :دی) جدا میخرن بندشم جدا بعد سرهم میکنن. تک شاپم مثل اینکه جای بند نخ بسته بود یا برزنت به هر حال طرف بدجوری کفرش درومده بود!
کسب در آمد نکن=))
دیگه خیلی نامردیه!
همکاری در فروش خوب هم نداریم!
سیستم پاپ آپ خوب هم نداریم!
چجوری درآمد کسب کنیم آخه :(