• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
میشه با یه وبلاگ خارجی زبان درامد خوبی به دست اورد
اصلش اینه که بدونی چیا بلتی
اره داش جواد راست می گه. یعنی اگر کار بکنی. درامد عجیبی بهت خواهد داد. ولی باید صبر داشته باشی. زیرا داری وارد محیطی می شوی
که رقابت بسیار سنگینی داره. به همین دلیل هم درامدش عالی هست.
مثلا یک وبلاگ می زنی و به روزانه 10 هزار تا ای پی هم برسه دیگه تمامه. از راه های مختلف به خصوص ادسنس میشه درامد نسبتا حداقل 2.5 هزار دلاری به دست اورد
البته باید فهمید از چه راه های استفاده کرد.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
خیلی فانتزی فکر میکنی :D
همینجوری یه برنامه بنویسی بزاری رو کافه بازار 10000 بار فروش بره. اینجوری بود من همین الان دانشگاه رو به مقصد برنامه نویسی اندروید ترک میکردم :D
باید یه ایده باحال بدی تا بفروشه. زود به زود هم باید آپدیتش کنی مشکلاتش رفع بشه + پشتیبانی و کلی مسائل دیگه

البته اینم بگم ایده باحال تو ایران یه چیزی مثل بازی دی جی حسن فسنقری هستش :general707:
خیلی ایده ال فکر نمی کنم. گفتم اول دو سال وقت می گذاری و حرفه ای می شوی. و بعدش یک نرم افزار می سازی و فوقش 10 هزار تا اونم در کافه کلا کلا در اون نام های که گفتم دانلود شد. چه قدر بهت می رسه 1.750 تومان
در صورتی اگر همین فرد این دو سالو تو نویسندگی باشه و ماهی 400 هم در بیاوره و 350 تومانم پس انداز بکنه میشه در دو سال خیلی بیشتر از اون.
باید دو سال کار کرد. و برنامه داد بیرون و اشکالات رفع شد. و حرفه ای کامل شدی. اره این مبلغ چیزی نیست
ماهی 20 میلیونم می شناسم ادم از این راه درامد داره.
ولی باید دو سال حداقل وقت گذاشت و تمرین و کار کرد. از شما بعید بود مهدی جان. اینو بنویسی. شما فقط اخر متن را خواندی

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
اره داش جواد راست می گه. یعنی اگر کار بکنی. درامد عجیبی بهت خواهد داد. ولی باید صبر داشته باشی. زیرا داری وارد محیطی می شوی
که رقابت بسیار سنگینی داره. به همین دلیل هم درامدش عالی هست.
مثلا یک وبلاگ می زنی و به روزانه 10 هزار تا ای پی هم برسه دیگه تمامه. از راه های مختلف به خصوص ادسنس میشه درامد نسبتا حداقل 2.5 هزار دلاری به دست اورد
البته باید فهمید از چه راه های استفاده کرد.
اغا این ادسنس رو بیخیال شین :دی
@l3est لایک! میخواستم همینو بگم که گفتی!
پ ن: برین کامنت های ایرانی هارو بخونین تو پیج الکسیس :دی الان یک ساعته دارم زمینو گاز میزنم از خنده :general304:

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
حمید رضا از شما هم بعید بود اینو بگی. کل متن را می خواندی. بنده گفتم دو سال کار کرده باشی. بعد اون قدر تازه اول کاره.
در صورتی در نویسندگی که مثالی زدم همون 350 تومان پس انداز در دو سال میشه 8 میلیون 400 تومان
بعدم گفتی ادسنس را ولش بکنید. در همین ایران و همین فروم کسانی هستند که درامد 5 هزار دلاری ماهیانه دارند. ولی رو نمی کنند.
باید برای این کار زبان انگلیسی فول داشت. بعد قوانین گوگل ادسنس را به خوبی شناخت. بعد در وب ایران مدیریت سایت کرده باشه
و توانسته باشه سایتی را به درامد برسانه. بعد بره وب خارج با ان اشنا بشه. و به بازدید برسانه و بعدم به درامد. در اخرم گوگل ادسنس
که خودش باز باید اون طرف اشنا و غیره داشته باشی.
کلا برای هر کاری باید دو الی چهار سالی وقت گذاشت. و کار گشته یا موی سفید کرده ی این کار شد.
و این درامد ها در نت به دلیل تعداد زیاد کاربران هیچی نیست.

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
حمید رضا از شما هم بعید بود اینو بگی. کل متن را می خواندی. بنده گفتم دو سال کار کرده باشی. بعد اون قدر تازه اول کاره.
در صورتی در نویسندگی که مثالی زدم همون 350 تومان پس انداز در دو سال میشه 8 میلیون 400 تومان
بعدم گفتی ادسنس را ولش بکنید. در همین ایران و همین فروم کسانی هستند که درامد 5 هزار دلاری ماهیانه دارند. ولی رو نمی کنند.
باید برای این کار زبان انگلیسی فول داشت. بعد قوانین گوگل ادسنس را به خوبی شناخت. بعد در وب ایران مدیریت سایت کرده باشه
و توانسته باشه سایتی را به درامد برسانه. بعد بره وب خارج با ان اشنا بشه. و به بازدید برسانه و بعدم به درامد. در اخرم گوگل ادسنس
که خودش باز باید اون طرف اشنا و غیره داشته باشی.
کلا برای هر کاری باید دو الی چهار سالی وقت گذاشت. و کار گشته یا موی سفید کرده ی این کار شد.
و این درامد ها در نت به دلیل تعداد زیاد کاربران هیچی نیست.
ادستس باید آشنا داشته باشی اون ور آب که من ندارم.
راهی غیر از ادسنس بگین.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان دیگه تا ده تیر دارم. از اینترنت خدا حافظی می کنم و می روم انشالله بعد از ان با قدرت دوباره می اییم. اگر کسی پیام خصوصی داد
و جواب داده نشد و یا دور جواب دادم. به بزرگی خودتان ببخشید. با تشکر از شما دوستام خوبم

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
ادستس باید آشنا داشته باشی اون ور آب که من ندارم.
راهی غیر از ادسنس بگین.
نویسندگی حرفه ای. اگر فقط بتوانید چند تا پروژه نسبتا خوب بگیرید. مثلا 5 تا و روزی هر کدام 10 تا پست. که میشه 50 تا. و هر کدامم 300 حساب بکنیم . می شود 15 تومان و ماهی 450 تومان. و 50 تومان اینترنت و غیره و 400 پس انداز. الانم می گویید این ها همه اعداد و ارقامه
اگر روزمه خوبی داشته باشید. و کار خوب بدهید بیرون. مطمئن باشید این مبالغ خیلی کم هستند.
این را از کسی می شنوید. که با خیلی از نویسندگان بوده است و درامد هایشان را دیده است و خودش نیز کارش سال ها این است.
ولی در کنارش تو کار اندروید بزن. به خصوص برنامه نوشتن برای اموزشگاه های شهرتان و برنامه های دیگر

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
حدود یک ماه گذشت...
داش مهدی اینو گذاشتی . منو انداختی یاد قدیما . یادش به خیر
از همان قدیم عشق بازی بودیم ولی الان دو سالی میشه بازی نمی کنم.
از اتاری بگیر. همونی های که دسته داشتند . و بازی هواپیمای باهاشان می کردیم. تا میکرو. بعد رایانک. بعد سگا. بعد پلی استیشن یک ژاپنی . و پلی استیشن دو و کامپیوتر. یادش به خیر
خیلی وقته دیگه بازی نمی کنم.
همه ی دستگاه های زمان خودشان را امتحان کردیم. و بازی کردیم. به غیر از این مدل های جدید مثل پلی استیشن سه و چهار. ایکس باکس.
و چیز های غیره ی دیگر

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
نویسندگی حرفه ای. اگر فقط بتوانید چند تا پروژه نسبتا خوب بگیرید. مثلا 5 تا و روزی هر کدام 10 تا پست. که میشه 50 تا. و هر کدامم 300 حساب بکنیم . می شود 15 تومان و ماهی 450 تومان. و 50 تومان اینترنت و غیره و 400 پس انداز. الانم می گویید این ها همه اعداد و ارقامه
اگر روزمه خوبی داشته باشید. و کار خوب بدهید بیرون. مطمئن باشید این مبالغ خیلی کم هستند.
این را از کسی می شنوید. که با خیلی از نویسندگان بوده است و درامد هایشان را دیده است و خودش نیز کارش سال ها این است.
ولی در کنارش تو کار اندروید بزن. به خصوص برنامه نوشتن برای اموزشگاه های شهرتان و برنامه های دیگر
من برای سایت های خودم نویسنده دارم بعد برم نویسنده بشم؟ وقت نیست برادر :(

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
من برای سایت های خودم نویسنده دارم بعد برم نویسنده بشم؟ وقت نیست برادر :(
تازه به خیر از وقت . واقعا حوصله عجیبی می خواهد. واقعا عجیب. حساب بکن اگر ماهی 20 تا پروزه داشته باشی و قرار باشه روزانه بالای 8 ساعت فقط مطلب بخوانی و بنویسی. چه طور می شوی. البته درامدش خوبه . ولی سخت و طاقت فرسا هست.
خوب بزن دیگه تو کار اندروید .

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
@javadth و @farshad-fr4
دوستان، مشابه امضای شما رو چند جای مختلف هم دیدم(مثل تبلیغ میهن وب هاست و ...)، با برنامه خاصی این بنرهاتون رو درست کردین؟
به نظر نمیاد با فتوشاپ درست شده باشه

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
نت افراز درست شد ؟؟؟

میخواستم ازش سرویس بگیرم .

paris2020

Registered User
لایک‌ها
2,233
حتما باید زبان سایت انگلیسی باشه تا بشه تبلیغات گوگل رو گذاشت ؟

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
حتما باید زبان سایت انگلیسی باشه تا بشه تبلیغات گوگل رو گذاشت ؟
گویا نباید فارسی باشه !

پ.ن: آقا اگه یروز من مردم بدونین دلیل مرگم این ترول بوده :دی
10009870_443360175808738_5337376416697533022_n.jpg
امروز وسط مترو هی میزدم زیر خنده :دی

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
رتبه ی الکسا سایتم 12هزار فرق کرده تو یک روز:general707:
منو این همه خوشبختی محاله sia (449).gif

بالا