• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

hpsarvari

Registered User
لایک‌ها
143
آقا من سرویس الماس گرفتم یهو تو نت افزار میبنی آنلاین از دویست میاد 10 :D اینجاس که باید در عجب بود. ولی وقتی سرویس طلایی داشتم کارش خوب بود. کلا واسه استارت آپ شرکت خوبه این نت افزار

r3za-k

Registered User
لایک‌ها
528
سلام دوستان
قطعیهای مکرر و کلا مشکلات نت افراز درست شد ؟

میخوام ازش سرویس بگیرم !
من حدود 10 تا سرویس دارم (حدودا یکسال یا بیشتر) تنها یکبار مشکل ایجاد شده واسم
اونم چند وقت پیش بود که یکی از سرویسهام به خاطر پلیس آلمان توقیف شده بود , نت افراز یکماهه سایتو برگردوند و سرویسو یکسال رایگان تمدید کرد

hpsarvari

Registered User
لایک‌ها
143
صفحه ای که باز میشه میگه برنده شدی :general406: یعنی اسیر این تبلیغای خفنم من :general304:

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
من سرویس نقره ای دارم ولی تاحالا مشکلی برام پیش نیومده!

من حدود 10 تا سرویس دارم (حدودا یکسال یا بیشتر) تنها یکبار مشکل ایجاد شده واسم
اونم چند وقت پیش بود که یکی از سرویسهام به خاطر پلیس آلمان توقیف شده بود , نت افراز یکماهه سایتو برگردوند و سرویسو یکسال رایگان تمدید کرد

آخه چند وقت پیش هی داون میشد . همین چند روز پیشم میگفتن ارور دی ان اس داده بود .

farshad-fr4

Registered User
لایک‌ها
743
اینجور تبلیغ ها رو چجوری باید گذاشت؟
همه سایت ها گذاشتن
اما نمیتونم پیداش کنم
madam @ (یادم نمیاد یوزرتو :) )
http://shadsms.ir/ صفحه ای که باز میشه میگه برنده شدی , کدش چیه؟
پاپ اپ منظورم نیستا!!!
اونی که میای تو سایت باز میشه

دوستان دیگه اگه بلدن کدش رو بدن
با تشمر :)

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
آخه چند وقت پیش هی داون میشد . همین چند روز پیشم میگفتن ارور دی ان اس داده بود .
اونو بخاطر ارور جاواش میزارن تا کاربرایی که با کروم کار میکنن نتونن بلافاصله صفحه رو ببندن و تبلیغ بتونه کامل لود بشه! کروم است دیگر :|
صفحه ای که باز میشه میگه برنده شدی :general406: یعنی اسیر این تبلیغای خفنم من :general304:
ارور دی ان اس مال خیلی وقت پیش بود که خود منم داشتم ولی فعلا از همه بهرته! با اون حرکتشون که بک آپو از پلیس المان گرفتن خیلی حال کردم!

hpsarvari

Registered User
لایک‌ها
143
برای این تبلیغاتی که میگه شما برنده شدید باید یه صفحه اچ تی ام ال طراحی کنید بعدش از طریق کد جاوا اسکریپ تابع Window.open یه اندازه پهنا و ارتفاع تعریف کنید و بگید کجای صفحه مانیتور باز بشه تا با هر بار لود شدن سایت این صفحه که ما بهش میگیم Popup برای بازدید کننده نمایش داده بشه. ولی اینجور تبلیغات اگر گیر درآمد نیستید بهتره استفاده نکنید چون آمارو به شدت میاره پایین و بازدید کننده رو دلسرد میکنه

farshad-fr4

Registered User
لایک‌ها
743
برای این تبلیغاتی که میگه شما برنده شدید باید یه صفحه اچ تی ام ال طراحی کنید بعدش از طریق کد جاوا اسکریپ تابع Window.open یه اندازه پهنا و ارتفاع تعریف کنید و بگید کجای صفحه مانیتور باز بشه تا با هر بار لود شدن سایت این صفحه که ما بهش میگیم Popup برای بازدید کننده نمایش داده بشه. ولی اینجور تبلیغات اگر گیر درآمد نیستید بهتره استفاده نکنید چون آمارو به شدت میاره پایین و بازدید کننده رو دلسرد میکنه
:general503:
وظعیت مالی ==> :general502:

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
اره راس میگی
من الان واسه ی دانلود رفتم سایت دانلود ایرانیان هر کلیکی میکردم ی پاپ آپ باز میشد:eek::eek::general211: تمومی نداشت
عمرا دیگه پامو بذارم اونجا
hitsf8dlr8va9x99jv4.gif

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
اونو بخاطر ارور جاواش میزارن تا کاربرایی که با کروم کار میکنن نتونن بلافاصله صفحه رو ببندن و تبلیغ بتونه کامل لود بشه! کروم است دیگر :|

ارور دی ان اس مال خیلی وقت پیش بود که خود منم داشتم ولی فعلا از همه بهرته! با اون حرکتشون که بک آپو از پلیس المان گرفتن خیلی حال کردم!

ممنون فعلا که پارس وی پی اس دارم و خیلیم راضیم ازش ولی شاید عوضش کنم .

Tj :D

hpsarvari

Registered User
لایک‌ها
143
خوب دیگه اینجور تبلیغات چون ناخواسته هستن همین میشه... :general501:الان همه میگن سئو سئو ولی تنها چیزی که من میبینم روش زیاد بحث نمیشه جذب کاربر ثابت هست که ارزشش خیلی زیاده برای یه سایت و خود گوگلم کلی کلید کرده رو این موضوع که آقا به کاربرای سایتتون اهمیت بدید. :general712:درآمد که نگو داغونه ولی چه میشه کرد یا باید سایتو بالا نگه داشت یا داغون کرد که یه پولی کشید بیرون ازش:general507:

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
متوجه TJ آخر نشدم! مابهش میگیم تهران جنوب :دی
ما هم همینو بهش میگیم .

سال اولیم .
گاهی میام تو تاپیک تی جی یه نگاهی میکنم کل کلاتو میبینم :general107:

با افتخار میگم تعداد وبمستران تی جی به دو عدد افزایش یافت :D

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
واسه فروشگاه چه اسکریپتی استفاده کنم؟
دان در ازای پرداخت بیشتر همون وووکوم... که ماله وردپرس خوبه؟

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
خوب دیگه اینجور تبلیغات چون ناخواسته هستن همین میشه... :general501:الان همه میگن سئو سئو ولی تنها چیزی که من میبینم روش زیاد بحث نمیشه جذب کاربر ثابت هست که ارزشش خیلی زیاده برای یه سایت و خود گوگلم کلی کلید کرده رو این موضوع که آقا به کاربرای سایتتون اهمیت بدید. :general712:درآمد که نگو داغونه ولی چه میشه کرد یا باید سایتو بالا نگه داشت یا داغون کرد که یه پولی کشید بیرون ازش:general507:

اینجاست که تحریما حتی به وبمسترا هم ضربه مبزنه :D

ولی کلا راه های کسب در آمد از اینترنت تو ایران خیلی کمه و هیچکی از خودش یه خلاقیت نشون نمیده و اگرم یه خلاقیت استارت زده بشه از فرداش مثل قارچ شبیهش میاد تا اون روش کلا اشباع میشه و ته میکشه :general306:

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
ما هم همینو بهش میگیم .

سال اولیم .
گاهی میام تو تاپیک تی جی یه نگاهی میکنم کل کلاتو میبینم :general107:

با افتخار میگم تعداد وبمستران تی جی به دو عدد افزایش یافت :D
خوبه :دی منم باید سال آخر میشدم ولی فعلا هستیم در خدمت دوستان :دی
در ضمن وبمستراش 3تان. فرزادم هست ولی چند وقته اینجا نمیاد...

fardin78

Registered User
لایک‌ها
99
دوستان نگا کنید وب زیر ماله منه:
http://revolution-fans.rozblog.com
بعد فقط سه روزه که زدمش، ولی آمارش به طرز عجیبی داره میره بالا
آمارگیر وبگذر هم دارم اونم آمار بالا نشون میده و آیپی ها هم همه متفاوتند.
یعنی این آمار واقعین یا یکی داره با یه نرم افزار آمار رو بالا میبره؟

Sent from my C6602 using Tapatalk

بالا