من حدود 10 تا سرویس دارم (حدودا یکسال یا بیشتر) تنها یکبار مشکل ایجاد شده واسمسلام دوستان
قطعیهای مکرر و کلا مشکلات نت افراز درست شد ؟
میخوام ازش سرویس بگیرم !
من سرویس نقره ای دارم ولی تاحالا مشکلی برام پیش نیومده!
من حدود 10 تا سرویس دارم (حدودا یکسال یا بیشتر) تنها یکبار مشکل ایجاد شده واسم
اونم چند وقت پیش بود که یکی از سرویسهام به خاطر پلیس آلمان توقیف شده بود , نت افراز یکماهه سایتو برگردوند و سرویسو یکسال رایگان تمدید کرد
madam @ (یادم نمیاد یوزرتو)
http://shadsms.ir/ صفحه ای که باز میشه میگه برنده شدی , کدش چیه؟
پاپ اپ منظورم نیستا!!!
اونی که میای تو سایت باز میشه
دوستان دیگه اگه بلدن کدش رو بدن
با تشمر![]()
اونو بخاطر ارور جاواش میزارن تا کاربرایی که با کروم کار میکنن نتونن بلافاصله صفحه رو ببندن و تبلیغ بتونه کامل لود بشه! کروم است دیگر :|آخه چند وقت پیش هی داون میشد . همین چند روز پیشم میگفتن ارور دی ان اس داده بود .
ارور دی ان اس مال خیلی وقت پیش بود که خود منم داشتم ولی فعلا از همه بهرته! با اون حرکتشون که بک آپو از پلیس المان گرفتن خیلی حال کردم!صفحه ای که باز میشه میگه برنده شدی :general406: یعنی اسیر این تبلیغای خفنم من :general304:
:general503:برای این تبلیغاتی که میگه شما برنده شدید باید یه صفحه اچ تی ام ال طراحی کنید بعدش از طریق کد جاوا اسکریپ تابع Window.open یه اندازه پهنا و ارتفاع تعریف کنید و بگید کجای صفحه مانیتور باز بشه تا با هر بار لود شدن سایت این صفحه که ما بهش میگیم Popup برای بازدید کننده نمایش داده بشه. ولی اینجور تبلیغات اگر گیر درآمد نیستید بهتره استفاده نکنید چون آمارو به شدت میاره پایین و بازدید کننده رو دلسرد میکنه
اره راس میگیبرای این تبلیغاتی که میگه شما برنده شدید باید یه صفحه اچ تی ام ال طراحی کنید بعدش از طریق کد جاوا اسکریپ تابع Window.open یه اندازه پهنا و ارتفاع تعریف کنید و بگید کجای صفحه مانیتور باز بشه تا با هر بار لود شدن سایت این صفحه که ما بهش میگیم Popup برای بازدید کننده نمایش داده بشه. ولی اینجور تبلیغات اگر گیر درآمد نیستید بهتره استفاده نکنید چون آمارو به شدت میاره پایین و بازدید کننده رو دلسرد میکنه
اونو بخاطر ارور جاواش میزارن تا کاربرایی که با کروم کار میکنن نتونن بلافاصله صفحه رو ببندن و تبلیغ بتونه کامل لود بشه! کروم است دیگر :|
ارور دی ان اس مال خیلی وقت پیش بود که خود منم داشتم ولی فعلا از همه بهرته! با اون حرکتشون که بک آپو از پلیس المان گرفتن خیلی حال کردم!
متوجه TJ آخر نشدم! مابهش میگیم تهران جنوب :دیممنون فعلا که پارس وی پی اس دارم و خیلیم راضیم ازش ولی شاید عوضش کنم .
Tj![]()
تو که واسه تبلیغات سایتت مشتری پیدا کردی تو چرا مینالی دیگه:general503:
وظعیت مالی ==> :general502:
ما هم همینو بهش میگیم .متوجه TJ آخر نشدم! مابهش میگیم تهران جنوب :دی
خوب دیگه اینجور تبلیغات چون ناخواسته هستن همین میشه... :general501:الان همه میگن سئو سئو ولی تنها چیزی که من میبینم روش زیاد بحث نمیشه جذب کاربر ثابت هست که ارزشش خیلی زیاده برای یه سایت و خود گوگلم کلی کلید کرده رو این موضوع که آقا به کاربرای سایتتون اهمیت بدید. :general712:درآمد که نگو داغونه ولی چه میشه کرد یا باید سایتو بالا نگه داشت یا داغون کرد که یه پولی کشید بیرون ازش:general507:
خوبه :دی منم باید سال آخر میشدم ولی فعلا هستیم در خدمت دوستان :دیما هم همینو بهش میگیم .
سال اولیم .
گاهی میام تو تاپیک تی جی یه نگاهی میکنم کل کلاتو میبینم :general107:
با افتخار میگم تعداد وبمستران تی جی به دو عدد افزایش یافت![]()
خوبه :دی منم باید سال آخر میشدم ولی فعلا هستیم در خدمت دوستان :دی
در ضمن وبمستراش 3تان. فرزادم هست ولی چند وقته اینجا نمیاد...
اوه اوه یادم نبود :دی و تکش!takesh ?:general609: