• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

arasdeco`

Registered User
لایک‌ها
55
سلام
میخوام یه سایت بزنم !!! ولی هیچی بلد نیستم از کجا شروع کنم ؟دو سه تا وبلاگ داشتم با 300 الی400 تا بازدید .
از کجا شروع کنم منبع مفید معرفی .یا راهنمایی کنید لطفا
هدف سایت ریفرال گیری برا سایت خارجی .

niaztarin

Registered User
لایک‌ها
159
واسه فروشگاه چه اسکریپتی استفاده کنم؟
دان در ازای پرداخت بیشتر همون وووکوم... که ماله وردپرس خوبه؟

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

اگر وردپرسی بخواهید ووکامرس بهتره خودمم استفاده میکنم
پرستا شاپ هم خوبه قالب های بهتری داره

کسب در آمد از پاپ آپ
میتوانید در کنار ما از یه سیستم دیگر نیز استفاده کنید

saeed-9494

Registered User
لایک‌ها
16
سلام دوستان.من میخوام ی فروشگاه اینترنتی بزنم ولی دانش فنیم در حد icdl .سوالم اینه که میتونم با استفاده از cms ها یک سایت رو مدیریت کنم؟؟؟؟؟اگه جواب مثبته لطفا بگید واسه راه اندازی یک سایت که هم از نظر طراحی -امنیت و البته از همه مهمتر سرعت لود شدن صفحات در حد خوب باشه چقدر باید هزینه کنم؟لطفا اگه سایتهایی رو میشناسید که بهترین خدمات با قیمتهای مناسب رو تو این زمینه ارائه میدن معرفی کنید
میدونم که اینجا جای ما تازه وارد ها نیست.اما خوشحالم میکنید اگه دانشیو که طی سالها بدست اوردید به ما اماتورها هم یاد بدید
با تشکر

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
سلام دوستان.من میخوام ی فروشگاه اینترنتی بزنم ولی دانش فنیم در حد icdl .سوالم اینه که میتونم با استفاده از cms ها یک سایت رو مدیریت کنم؟؟؟؟؟اگه جواب مثبته لطفا بگید واسه راه اندازی یک سایت که هم از نظر طراحی -امنیت و البته از همه مهمتر سرعت لود شدن صفحات در حد خوب باشه چقدر باید هزینه کنم؟لطفا اگه سایتهایی رو میشناسید که بهترین خدمات با قیمتهای مناسب رو تو این زمینه ارائه میدن معرفی کنید
میدونم که اینجا جای ما تازه وارد ها نیست.اما خوشحالم میکنید اگه دانشیو که طی سالها بدست اوردید به ما اماتورها هم یاد بدید
با تشکر

سلام.

1. اول از همه در ذهن خودت مشخص کن قراره چی بفروشی؟ چرا بفروشی؟ از چه طریقی بفروشی؟ مشتری داره؟
2. در گوگل جستجو کن: اسکریپت فروشگاه
3. راهنمای نصب اونو بخون و انجام بده.
4. برای نصب یک اسکریپت فروشگاه آشنایی با مفاهیم: آپلود - mysql - public_tml - نحوه ویرایش فایل در ادیتور - سطح دسترسی فایل
لازم هست.

5. وقتی فروشگاه رو نصب کنید روش کار کنید به مدت یک هفته تا تسلط کافی روش داشته باشید.
6. اگر سوالی بود در اینترنت جستجو کن حتما راهنمایی های زیادی وجود داره.
7. اگر میخواهید هزینه کنید و دیگران براتون فروشگاه راه اندازی کنند، حتما اعلام کنید قراره نوع محصولات فروشگاه چی باشه تا در روند مدیریت فروشگاه دچار مشکل نشید.

jj20

Registered User
لایک‌ها
112
با تشکر

دوست عزیز برای فروشگاه ساز بهتون سیستم مدیریت محتوای "پرستا شاپ" رو پیشنهاد میکنم که انجمن پشتیبانی فارسی هم داره

hpsarvari

Registered User
لایک‌ها
143
با تشکر
دوست گرامی برای راه اندازی یه سایت اول هدف مهمه بعد انتخاب درست اسم سایت و دوم انتخاب فضای میزبانی(هاست) و سوم انتخاب یه اسکریپت و یا هزینه برای طراحی سایت... برای شروع شما میتونید از سیستم وردپرس استفاده کنید که امروز روز بسیاری از سایتهای معروف دارن از این سی ام اس استفاده میکنن و به صورت فارسی هم ارائه شده و خیلی راحت شما تو یک هفته میتونید آموزش کار باهاشو یاد بگیرید. بعد از یادگیری دیگه این شما هستید و وقتی که واسه مطالب سایت میزارید...!!!

niaztarin

Registered User
لایک‌ها
159
با تشکر
به گفته های دوستان هم اضافه کنم برای فروش و سود باید سرمایه داشته باشید که تبلیغات کنید اگر به فکر این بشینید که از گوگل مشتری جذب کنید کار شما دشوار خواهد بود که بسیار زمانبر است .

کسب در آمد از پاپ آپ
میتوانید در کنار ما از یه سیستم دیگر نیز استفاده کنید

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
سلام دوستان عزیز یه سایت سرگرمی داشتم حدود 500 ایران بود و بعد فیلی شد و بعد از فیلتر شدن دامین شو عوض کردم و الان حدود یک ساله روی دامین جدید هست اما بنا به دلایلی اصلا روش کار نکردم و الان سایت حدود 3000 ایران هست
الان میخواستم روش کار کنم و یه سوال داشتم:
دامینی اول که روش بود و فیلتر شده بود الان رفع فیلتر شده می تونم دوباره اون دامین رو به سایت متصل کنم ؟
ممنون

Last edited:

saeed-9494

Registered User
لایک‌ها
16
ممنون راهنمایی های سازندتون.لطف کردید.در ادامه بگم که من توی webanswer هم همچین سوالی رو مطرح کردم که یکی از دوستان همچین جوابی داد

فروشگاه آنلاین

اگه میخواهید حرفه ای کار کنید بهتره که سراق فروشگاه ها و قالب های آماده و پیاده سازی فروشگاه با حداقل امکانات و حداقل قیمت نباشید.
باید به کار بها و ارزش بدید و زیر بنا رو خوب بسازی.
یکبار هزینه کنید نه چند بار!
اگه فروشگاه ساز میخواهید سه نوع در نت هست :
1- سایتهای خدماتی که همانند سایتهای وبلاگدهی به شما فروشگاه میدهند بدون اینکه دغدغه تامین دامین و هاست و نظارت فنی و پول برنامه نویس بدید و بعضیاشون حق عضویت کمی میگیرند و یک subdomain به شما میدهند و یک پنل کاربری که محصولات رو قراربدید و بفروشید و بعضی هم میتونید دامین خودتون رو بخرید و روی اون فروشگاه بندازید مثل وبلاگهای بلاگفا که امکان استفاده از دامین شخصی رو دارند.
2- سایتهایی که خدمات طراحی وب رنامه نویسی هستند و یک محصول فروشگاه ساز دارند و برای شما روی سایتتان نصب میکنند یک نسخه اش را و هزینه پشتیبانی هم میگیرند اما چون به افراد زیادی میدهندش ارزانتر برای شما تمام میشود و البته از نظر امنیتی و از نظر ارتقای امکانات مشکل تر است.
3- اینکه شما یک فروشگاه با ظاهر و امکانات مورد نظر و سلیغه شخصی به طراح و برنامه نویس وب سفارش بدید که یکبار هزینه بالاتر میدید ولی همیشه مال خودتونه و عین اون نسخه به کسی داده نمیشه و ارتقای برنامه هم مخصوص خودتون هست و پشتیبانی و گارانتی هم دارن.

اینایی که فروشگاه ساز اماده میفروشن به قیمت کم نمیتونن برای حرفه ای شدن مناسب باشن و شما هیچ وقت مثل سایتی همانند دیجی کالا در ایران و سایتهای معروف فروشگاهی خارجی نمیشید.

در مورد سوم اگه حداقل 1 میلیون تومان هزینه میکنید من میتوانم برای شما فروشگاه کامل بنویسم.
زیر این مبلغ دیگه باعث کسر امکانات میشه یا برای کاربردهای ساده تر مینویسن که احتیاج به مدیریت ساده تر و کوچکتری داره.
البته فروشگاه سازهای رایگان خارجی هم در نت هستند که میشه برای مشتریان با بودجه کم سفارشی سازی کرد و ممکن است امکانات آنها فراتر از نیاز مشتری هم باشد.

حرفهاش تا چه حد صحت داره؟؟ هزینه ای که میخواد بگیره کمه یا زیاده؟؟؟؟؟ میتونم بهش اعتماد کنم؟؟؟؟:general703:

با تشکر

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
سلام دوستان عزیز یه سایت سرگرمی داشتم حدود 500 ایران بود و بعد فیلی شد و بعد از فیلتر شدن دامین شو عوض کردم و الان حدود یک ساله روی دامین جدید هست اما بنا به دلایلی اصلا روش کار نکردم و الان سایت حدود 3000 ایران هست
دامینی اول که روش بود و فیلتر شده بود الان رفع فیلتر شده می تونم دوباره اون دامین رو به سایت متصل کنم ؟
کلا نظر شما رو میخواستم بدونم
ممنون
چرا میخوای اینکارو بکنی؟ فقط به خاطر شناخته بودن دامنه قبلی؟ به نظرم نکنی بهتره چون اگه فیلتر شدن به خاطر ریپورت و این حرفا باشه دوباره اذیت میکنن در ضمن تا ایندکسا بخوان یبار دیگه ریدایرکت بشن رو دامنه قبلی کلی عقب میوفتی! به نظرم رو همین دامنه 3000 ایران کار کنی زودتر نتیجه بگیری. بازم نظرم بقیه بچه هارو بپرس...

mehdi.karami

Registered User
لایک‌ها
743
شما اول بگید میخواهید چه فروشگاهی راه اندازی کنید
تا بشه بهتر راهنمایی کرد

hpsarvari

Registered User
لایک‌ها
143
یه سایت درآمد زا میخوام واسه یکی هر کی میدونه درآمدش خوبه اعصاب نت نداره بهم پ.خ بده سایتشو میگیرم

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
دایان خبر برداشتن ساعت ck طرح لاو داده بود؟ :|
اینهمه وقت لینک خالی گذاشتم!!!

Dark.Knight

Registered User
لایک‌ها
745
25213760449546996905.jpg

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
سلام دوستان
قطعیهای مکرر و کلا مشکلات نت افراز درست شد ؟

میخوام ازش سرویس بگیرم !
وقتی یکم بازدید سایت بیاد بالا دیگه جواب نمیده، کلا سرویسهای نت افراز تا الان فقط به درد سایتهای زیر 5-10 هزار گوگل در روز خوردن برای من، هر زمان که ورودی گوگل اومده بالای 10 هزارتا مجبور به انتقال شدم، پشتیبانی عالی داره، کامل هم بهشون اعتماد دارم و مانیتور و کانفیگشون هم عالیه ولی کیفیت سرویس خیلی پایینه، بارها هم ازشون خواستم برام ددیکیتد بگیرن و کانفیگ و مانیتور کنن اما قبول نکردن!
ممنون
میتونی به دامین قبلی منتقل کنی و ری دایرکت 301 کنی و درخواست های گوگل رو بدی بعد از 1 ماه تمام ایندکسها و امار منتقل میشه ولی ترجیحا این کار پیشنهاد نمیشه چون یک سال از فعالیت روی این دامین گذشته بهتره با همین دامین ادامه بدین

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
سلام دوستان
قطعیهای مکرر و کلا مشکلات نت افراز درست شد ؟

میخوام ازش سرویس بگیرم !
من سرویس طلایی دارم فعلا خوب شده اما دو روز پشت سر هم هی داون میشد. (3 روز پیش) خلاصه گند زد به آمارم. وبمستر تولز گوگل هم که منتظره سایتم داون بشه بعد ارور هاشو به رخ بکشه :‌(
1456.png
اینم نتیجش!
خودم تصمیم داشتم برم جای دیگه ولی قیمت ها بالا بود یا کیفیت نداشتن :(

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
صبح زود بیدار شدم دیدم خونواده نیستن :general707:
نامردا صبح زود (ساعت ۵ ) با فکو فامیل فرار کردن به دل طبیعت و مارو با یه عالمه ظرف نشسته برای مهمونی دیشب تنها گذاشتن o_O
دریغ از یه ۲زاری واسه ناهار :confused:

mostafa 007

Registered User
لایک‌ها
7
صبح زود بیدار شدم دیدم خونواده نیستن :general707:
نامردا صبح زود (ساعت ۵ ) با فکو فامیل فرار کردن به دل طبیعت و مارو با یه عالمه ظرف نشسته برای مهمونی دیشب تنها گذاشتن o_O
دریغ از یه ۲زاری واسه ناهار :confused:

خب اشکال نداره بزرگ میشی یادت میره مثل من

fardin78

Registered User
لایک‌ها
99
دوستان یه سر به سایت زیر بزنید
http://revolution-fans.rozblog.com
آمار رو نگا کنید :general707::general707::general707:
من این وب رو کلا 3 روز هست زدم ولی آمار رو ببینید!!!!!
آمارگیر وبگذر هم گذاشتم تمامی آیپی ها فرق میکنند ولی اکثرشون مال آمریکا و ویندوز Xp و IE هستند.
این بازدید ها از کجا اومده اند؟
آیا بازدید واقعی هستند؟

بالا