واسه فروشگاه چه اسکریپتی استفاده کنم؟
دان در ازای پرداخت بیشتر همون وووکوم... که ماله وردپرس خوبه؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سلام دوستان.من میخوام ی فروشگاه اینترنتی بزنم ولی دانش فنیم در حد icdl .سوالم اینه که میتونم با استفاده از cms ها یک سایت رو مدیریت کنم؟؟؟؟؟اگه جواب مثبته لطفا بگید واسه راه اندازی یک سایت که هم از نظر طراحی -امنیت و البته از همه مهمتر سرعت لود شدن صفحات در حد خوب باشه چقدر باید هزینه کنم؟لطفا اگه سایتهایی رو میشناسید که بهترین خدمات با قیمتهای مناسب رو تو این زمینه ارائه میدن معرفی کنید
میدونم که اینجا جای ما تازه وارد ها نیست.اما خوشحالم میکنید اگه دانشیو که طی سالها بدست اوردید به ما اماتورها هم یاد بدید
با تشکر
سلام دوستان.من میخوام ی فروشگاه اینترنتی بزنم ولی دانش فنیم در حد icdl .سوالم اینه که میتونم با استفاده از cms ها یک سایت رو مدیریت کنم؟؟؟؟؟اگه جواب مثبته لطفا بگید واسه راه اندازی یک سایت که هم از نظر طراحی -امنیت و البته از همه مهمتر سرعت لود شدن صفحات در حد خوب باشه چقدر باید هزینه کنم؟لطفا اگه سایتهایی رو میشناسید که بهترین خدمات با قیمتهای مناسب رو تو این زمینه ارائه میدن معرفی کنید
میدونم که اینجا جای ما تازه وارد ها نیست.اما خوشحالم میکنید اگه دانشیو که طی سالها بدست اوردید به ما اماتورها هم یاد بدید
با تشکر
دوست گرامی برای راه اندازی یه سایت اول هدف مهمه بعد انتخاب درست اسم سایت و دوم انتخاب فضای میزبانی(هاست) و سوم انتخاب یه اسکریپت و یا هزینه برای طراحی سایت... برای شروع شما میتونید از سیستم وردپرس استفاده کنید که امروز روز بسیاری از سایتهای معروف دارن از این سی ام اس استفاده میکنن و به صورت فارسی هم ارائه شده و خیلی راحت شما تو یک هفته میتونید آموزش کار باهاشو یاد بگیرید. بعد از یادگیری دیگه این شما هستید و وقتی که واسه مطالب سایت میزارید...!!!سلام دوستان.من میخوام ی فروشگاه اینترنتی بزنم ولی دانش فنیم در حد icdl .سوالم اینه که میتونم با استفاده از cms ها یک سایت رو مدیریت کنم؟؟؟؟؟اگه جواب مثبته لطفا بگید واسه راه اندازی یک سایت که هم از نظر طراحی -امنیت و البته از همه مهمتر سرعت لود شدن صفحات در حد خوب باشه چقدر باید هزینه کنم؟لطفا اگه سایتهایی رو میشناسید که بهترین خدمات با قیمتهای مناسب رو تو این زمینه ارائه میدن معرفی کنید
با تشکر
به گفته های دوستان هم اضافه کنم برای فروش و سود باید سرمایه داشته باشید که تبلیغات کنید اگر به فکر این بشینید که از گوگل مشتری جذب کنید کار شما دشوار خواهد بود که بسیار زمانبر است .سلام دوستان.من میخوام ی فروشگاه اینترنتی بزنم ولی دانش فنیم در حد icdl .سوالم اینه که میتونم با استفاده از cms ها یک سایت رو مدیریت کنم؟؟؟؟؟اگه جواب مثبته لطفا بگید واسه راه اندازی یک سایت که هم از نظر طراحی -امنیت و البته از همه مهمتر سرعت لود شدن صفحات در حد خوب باشه چقدر باید هزینه کنم؟لطفا اگه سایتهایی رو میشناسید که بهترین خدمات با قیمتهای مناسب رو تو این زمینه ارائه میدن معرفی کنید
با تشکر
چرا میخوای اینکارو بکنی؟ فقط به خاطر شناخته بودن دامنه قبلی؟ به نظرم نکنی بهتره چون اگه فیلتر شدن به خاطر ریپورت و این حرفا باشه دوباره اذیت میکنن در ضمن تا ایندکسا بخوان یبار دیگه ریدایرکت بشن رو دامنه قبلی کلی عقب میوفتی! به نظرم رو همین دامنه 3000 ایران کار کنی زودتر نتیجه بگیری. بازم نظرم بقیه بچه هارو بپرس...سلام دوستان عزیز یه سایت سرگرمی داشتم حدود 500 ایران بود و بعد فیلی شد و بعد از فیلتر شدن دامین شو عوض کردم و الان حدود یک ساله روی دامین جدید هست اما بنا به دلایلی اصلا روش کار نکردم و الان سایت حدود 3000 ایران هست
الان میخواستم روش کار کنم و یه سوال داشتم:
دامینی اول که روش بود و فیلتر شده بود الان رفع فیلتر شده می تونم دوباره اون دامین رو به سایت متصل کنم ؟
کلا نظر شما رو میخواستم بدونم
ممنون
وقتی یکم بازدید سایت بیاد بالا دیگه جواب نمیده، کلا سرویسهای نت افراز تا الان فقط به درد سایتهای زیر 5-10 هزار گوگل در روز خوردن برای من، هر زمان که ورودی گوگل اومده بالای 10 هزارتا مجبور به انتقال شدم، پشتیبانی عالی داره، کامل هم بهشون اعتماد دارم و مانیتور و کانفیگشون هم عالیه ولی کیفیت سرویس خیلی پایینه، بارها هم ازشون خواستم برام ددیکیتد بگیرن و کانفیگ و مانیتور کنن اما قبول نکردن!سلام دوستان
قطعیهای مکرر و کلا مشکلات نت افراز درست شد ؟
میخوام ازش سرویس بگیرم !
میتونی به دامین قبلی منتقل کنی و ری دایرکت 301 کنی و درخواست های گوگل رو بدی بعد از 1 ماه تمام ایندکسها و امار منتقل میشه ولی ترجیحا این کار پیشنهاد نمیشه چون یک سال از فعالیت روی این دامین گذشته بهتره با همین دامین ادامه بدینسلام دوستان عزیز یه سایت سرگرمی داشتم حدود 500 ایران بود و بعد فیلی شد و بعد از فیلتر شدن دامین شو عوض کردم و الان حدود یک ساله روی دامین جدید هست اما بنا به دلایلی اصلا روش کار نکردم و الان سایت حدود 3000 ایران هست
الان میخواستم روش کار کنم و یه سوال داشتم:
دامینی اول که روش بود و فیلتر شده بود الان رفع فیلتر شده می تونم دوباره اون دامین رو به سایت متصل کنم ؟
ممنون
من سرویس طلایی دارم فعلا خوب شده اما دو روز پشت سر هم هی داون میشد. (3 روز پیش) خلاصه گند زد به آمارم. وبمستر تولز گوگل هم که منتظره سایتم داون بشه بعد ارور هاشو به رخ بکشه :(سلام دوستان
قطعیهای مکرر و کلا مشکلات نت افراز درست شد ؟
میخوام ازش سرویس بگیرم !
تو که واسه تبلیغات سایتت مشتری پیدا کردی تو چرا مینالی دیگه![]()
صبح زود بیدار شدم دیدم خونواده نیستن :general707:
نامردا صبح زود (ساعت ۵ ) با فکو فامیل فرار کردن به دل طبیعت و مارو با یه عالمه ظرف نشسته برای مهمونی دیشب تنها گذاشتن
دریغ از یه ۲زاری واسه ناهار![]()