miladgraph
همکاربازنشسته
گهگاهی هم از اینتر نت کارتی استفاده کنید تا قدر ADSL رو که بهتون دادیم بدونید.
''شرکت مخابرات ایران''
:l
''شرکت مخابرات ایران''
:l
@takeshاقا یوزر تی کش چی بود هرچی میگردم نیست :ا
یکیتون جواب منو بدید عجله دارممیخوام سایتم سئو بشه
یه سایت خوب معرفی کنید که پول زیادی هم نگیره
ممنون
یدونه ثبت شده که اونم رو نمودار هست ولی به پنلم اضافه نشده! دارم شکایت تنظیم میکنم برم فتا :دیوضعیت سفارشات امروز چطوریه ؟
برای من که امرو 10 تا 10 تا سفارش ثبت شد
خودت سئو کن.عاغا من میخوام سایتمو سئو کنم از صبحه دنبال سایت مناسبم ولی چیزی پیدا نمیکنم.
یکیتون بگید به کدوم سایت سفارش بدم...
پولش هم زیاد نباشه ها
من فعلا افزونه ی all in one seo رو نصب کردم و دارم استفاده میکنیم.خودت سئو کن.
سرچ کن آموزش سئو خودت بشین همون کار هارو بکن.
بله راست گفتن. میگم که سرچ کن تو گوگل سایت های زیادی هستن که آموزش دادن. همون کار هارو بکن خوبه. همه چیز سئو کد و قالب و... اینا نیست شما پست خوب بزاری بازدید میگیری. به قول یکی سئو = محتوامن فعلا افزونه ی all in one seo رو نصب کردم و دارم استفاده میکنیم.
ولی بهم گفتن باید کد های قالبم سئو بشه و چند تا چیز دیگه هم گفتن....
راست گفتن؟
من زیاد سرچ کردم پیدا نکردم.بله راست گفتن. میگم که سرچ کن تو گوگل سایت های زیادی هستن که آموزش دادن. همون کار هارو بکن خوبه. همه چیز سئو کد و قالب و... اینا نیست شما پست خوب بزاری بازدید میگیری. به قول یکی سئو = محتوا
برو خدارو شکر کن 40% گرفتی. برای من 1%هم واریز نشده اما امیدوارم بشه.ابرکلیک هم مثل اینکه واریز کرد !!
40 ٪ رو واریز کرد !(البته 40 ٪ مبلغی که خودشون صلاح بدونن ! مثلا شما اگه 107 تومن داشته باشی 7 تومنش گرد میشه بعد 40 تومن برات میریزن !!!)
خوبه با این کارا آدم می فهمه با یه سری افراد و سایتایی که دارن نباید کار کرد !
من فعلا افزونه ی all in one seo رو نصب کردم و دارم استفاده میکنیم.
ولی بهم گفتن باید کد های قالبم سئو بشه و چند تا چیز دیگه هم گفتن....
راست گفتن؟
دوستان هر تغییری که من تو قالب سایت میدم تا چندین روز بعد هم اعمال نمیشه ... منظورم کش هست ..
سرورم ایران هست ... از هاست دی ال
به نظرتون واسه رفع مشکل چیکار باید کرد ؟