• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
توی سایتی نظرسنجی گذاشته بودن:
"کدوم سوغاتی از کدوم شهر رو خیلی دوست دارید؟"
اکثر اونایی که شرکت کرده بودن زده بودند "lcd از بانه" یعنی من عاشق این هموطنانمونم!
جوک خوبی بود

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
دقت کردید بعد از کار توی معدن سخت ترین شغل دنیا وبمستریه ؟ :D
تایید کنید

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
میگم بچه ها
اینایی که میان مطالب رو کپی میکنن و منبع سایت رو هم میزارن٬ گوگل جریمشون نمیکنه؟
خب آخه سایتهای پر بازدید و تراز اول گوگل میان مطالب تخصصی من رو کپی میکنن٬ تکلیف چیه ؟

هر وقت پایین مطلب لینک داد و نوشت منبع اونوقت رعایت کرده وقتی می نویسه :
منبع : چنگیز اس ام اس
یا
منبع : changhizsms.ir
بدون هیچ لینکی
زیاد فایده نداره

البته بازدید در حد انگشت های دست در روز میده

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
میگم بچه ها
اینایی که میان مطالب رو کپی میکنن و منبع سایت رو هم میزارن٬ گوگل جریمشون نمیکنه؟
خب آخه سایتهای پر بازدید و تراز اول گوگل میان مطالب تخصصی من رو کپی میکنن٬ تکلیف چیه ؟
مطلب اختصاصی نذار دلشون بسوزه :D

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
@MihanV

حاجی چه خبر پس چی شد اون سیستم خبرخوانت o_O

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
چه جوری میشه یه عکس رو از میهالیسم حذف کرد ؟ ( بدون اینکه وارد سی پنل بشیم )
پ.ن : آخه حجم فایل عکسا زیاده و خیلی طول میکشه تا فایل بار بشه؟

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
فعلا باید خم شی و لذت ببری تا یروز بیای بالا و خودت اینکارو با بقیه بکنی :دی
هر پستی که ارسال میکنی همون موقع از وبمستر فچ کن تا ایندکس بشه.
الان تو این عکس من باید همه ی اون497 تا رو فچ کنم؟o_Oاون سمت راستیه چیه؟:general705:
565.PNG

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
الان تو این عکس من باید همه ی اون497 تا رو فچ کنم؟o_Oاون سمت راستیه چیه؟:general705:
مشاهده پیوست 589311
2 تا فچ داری. یه 10 تا یه 500تا.
اون 10 تا بهترین نوع فچه. وقتی با اون فچ میکنی ربات میاد اون لینکو + اکثر لینکای اون پیجو زیرورو میکنه و ایندکس میکنه.
500 تای دیگه فقط میاد همون آدرسی که بهش دادی فچ میکنه و ربات دیگه داخل صفحه رو نمیگرده.
هر کدومشون تو هر 30 روز تمدید میشن. مثلا این 7 تایی که مونده دقیقا 30 روز بعد از اولین فچت دوباره 10 میشه.
پستایی که ارسال میکنیو اول با این 10 تا فچ کن بعد که تموم شد با اون 500 تا شروع کن فچ کردن. (کلا سعی کن برای پستایی از این فچ 10تاییه استفاده کنی که مهمترن! اگه تو یه روز 10 پست میزنی همرو با این فچ نکن که تموم بشه. البته با خودته...)
وقتی فچ میکنی بلافاصله یا بعد از چند دقیقه لینکت ایندکس میشه و اگه سایتی ازت کپی کنه معلوم میشه که کار اصلی مال کی بود...

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
@MihanV

حاجی چه خبر پس چی شد اون سیستم خبرخوانت o_O

تعدا دوستاني كه اعلام امادگي براي تست كردن + 20 نفر بود :دي من هم به 2 نفر اول دادم كه زحمت تست رو بكشن
ولي با توجه به لطفي كه دوستان به من داشتن براي جبران قيمت رو يه چيزي گذاشتم كه تعجب خواهيد كرد
همين روزها وارد بازار ميشه :eek:
اين هم پيش نمايش

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
2 تا فچ داری. یه 10 تا یه 500تا.
اون 10 تا بهترین نوع فچه. وقتی با اون فچ میکنی ربات میاد اون لینکو + اکثر لینکای اون پیجو زیرورو میکنه و ایندکس میکنه.
500 تای دیگه فقط میاد همون آدرسی که بهش دادی فچ میکنه و ربات دیگه داخل صفحه رو نمیگرده.
هر کدومشون تو هر 30 روز تمدید میشن. مثلا این 7 تایی که مونده دقیقا 30 روز بعد از اولین فچت دوباره 10 میشه.
پستایی که ارسال میکنیو اول با این 10 تا فچ کن بعد که تموم شد با اون 500 تا شروع کن فچ کردن. (کلا سعی کن برای پستایی از این فچ 10تاییه استفاده کنی که مهمترن! اگه تو یه روز 10 پست میزنی همرو با این فچ نکن که تموم بشه. البته با خودته...)
وقتی فچ میکنی بلافاصله یا بعد از چند دقیقه لینکت ایندکس میشه و اگه سایتی ازت کپی کنه معلوم میشه که کار اصلی مال کی بود...
الان من ی پست رو فچ کردم ولی از جفتشون یکی کم شد کهsia (77).gif

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
نياز به 2 عدد وبمستر براي نصب و تست پكيج سامانه خبرخوان (پوسته و پلاگين و تنظيمات - داكيومنت راهنما هم موجود هست) تحت وردپرس دارم :دي
بديهي است كه پكيج , رايگان جهت استفاده در اختيار اين 2 دوست كه تست انجام مي دهند قرار ميگيرد . پ خ بزنيد لطفا

یکی من از جونم میگذرم :general707:
دنبال 1نفر دیگه بگرد
تعدا دوستاني كه اعلام امادگي براي تست كردن + 20 نفر بود :دي من هم به 2 نفر اول دادم كه زحمت تست رو بكشن
ولي با توجه به لطفي كه دوستان به من داشتن براي جبران قيمت رو يه چيزي گذاشتم كه تعجب خواهيد كرد
همين روزها وارد بازار ميشه :eek:
اين هم پيش نمايش
یعنی من اول نبودم :general611::general611::general611::general611::general611::general611::general611::general611:

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
فردا تعطیل شد یا نه؟

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

بالا