...Rahim...
Registered User
http://www.bbc.co.uk/persian/blogs/2014/05/140513_mz_stealthy_freedom_campaign.shtml
ربطی به اینجا نداره البته :دی
ربطی به اینجا نداره البته :دی
جوک خوبی بودتوی سایتی نظرسنجی گذاشته بودن:
"کدوم سوغاتی از کدوم شهر رو خیلی دوست دارید؟"
اکثر اونایی که شرکت کرده بودن زده بودند "lcd از بانه" یعنی من عاشق این هموطنانمونم!
میگم بچه ها
اینایی که میان مطالب رو کپی میکنن و منبع سایت رو هم میزارن٬ گوگل جریمشون نمیکنه؟
خب آخه سایتهای پر بازدید و تراز اول گوگل میان مطالب تخصصی من رو کپی میکنن٬ تکلیف چیه ؟
لازم نیست احساستون رو راجع به هر نوشته بیان کنید ...جوک خوبی بود
مطلب اختصاصی نذار دلشون بسوزهمیگم بچه ها
اینایی که میان مطالب رو کپی میکنن و منبع سایت رو هم میزارن٬ گوگل جریمشون نمیکنه؟
خب آخه سایتهای پر بازدید و تراز اول گوگل میان مطالب تخصصی من رو کپی میکنن٬ تکلیف چیه ؟
هر کس یه عقیده ای داره دیگهلازم نیست احساستون رو راجع به هر نوشته بیان کنید ...
ادبت منو کشتهلازم نیست احساستون رو راجع به هر نوشته بیان کنید ...
2 تا فچ داری. یه 10 تا یه 500تا.الان تو این عکس من باید همه ی اون497 تا رو فچ کنم؟اون سمت راستیه چیه؟:general705:
مشاهده پیوست 589311
الان من ی پست رو فچ کردم ولی از جفتشون یکی کم شد که2 تا فچ داری. یه 10 تا یه 500تا.
اون 10 تا بهترین نوع فچه. وقتی با اون فچ میکنی ربات میاد اون لینکو + اکثر لینکای اون پیجو زیرورو میکنه و ایندکس میکنه.
500 تای دیگه فقط میاد همون آدرسی که بهش دادی فچ میکنه و ربات دیگه داخل صفحه رو نمیگرده.
هر کدومشون تو هر 30 روز تمدید میشن. مثلا این 7 تایی که مونده دقیقا 30 روز بعد از اولین فچت دوباره 10 میشه.
پستایی که ارسال میکنیو اول با این 10 تا فچ کن بعد که تموم شد با اون 500 تا شروع کن فچ کردن. (کلا سعی کن برای پستایی از این فچ 10تاییه استفاده کنی که مهمترن! اگه تو یه روز 10 پست میزنی همرو با این فچ نکن که تموم بشه. البته با خودته...)
وقتی فچ میکنی بلافاصله یا بعد از چند دقیقه لینکت ایندکس میشه و اگه سایتی ازت کپی کنه معلوم میشه که کار اصلی مال کی بود...
این 10 تا خودش عضوی از اون 500 تاس. همشو استفاده کنی 490 تا دیگه میمونه.الان من ی پست رو فچ کردم ولی از جفتشون یکی کم شد کهمشاهده پیوست 589320
نياز به 2 عدد وبمستر براي نصب و تست پكيج سامانه خبرخوان (پوسته و پلاگين و تنظيمات - داكيومنت راهنما هم موجود هست) تحت وردپرس دارم :دي
بديهي است كه پكيج , رايگان جهت استفاده در اختيار اين 2 دوست كه تست انجام مي دهند قرار ميگيرد . پ خ بزنيد لطفا
یکی من از جونم میگذرم :general707:
دنبال 1نفر دیگه بگرد
یعنی من اول نبودم :general611::general611::general611::general611::general611::general611::general611::general611:تعدا دوستاني كه اعلام امادگي براي تست كردن + 20 نفر بود :دي من هم به 2 نفر اول دادم كه زحمت تست رو بكشن
ولي با توجه به لطفي كه دوستان به من داشتن براي جبران قيمت رو يه چيزي گذاشتم كه تعجب خواهيد كرد
همين روزها وارد بازار ميشه
اين هم پيش نمايش
رشوه دادن تو از لیست خط خوردی:general705::general707:یعنی من اول نبودم :general611::general611::general611::general611::general611::general611::general611::general611:
یعنی من اول نبودم :general611::general611::general611::general611::general611::general611::general611::general611:
فردا تعطیل شد یا نه؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk