ufont
کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
ممنون از پاسختون خعلی کمک کرد .دیبه حال من که فرق چندانی نمیکنه >>>>:general402::general402::general402::general402::general402:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
ممنون از پاسختون خعلی کمک کرد .دیبه حال من که فرق چندانی نمیکنه >>>>:general402::general402::general402::general402::general402:
خب دادا دوستی برای همین روزاست دیگه :general711:ممنون از پاسختون خعلی کمک کرد .دی
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
البته هنوز ۱۰۰درصد حذف نکردهولی گوگل واقعا داره تگارو از نتایج حذف میکنه! یسری ایندکس داشتم که رو تگ اومده بودن پیج اول و به خاطر همون تگا عکسای زیادیم تو گوگل ایمیج داشتم. حالا پستا کلا حذف شدن و عکسایی که مربوط به اون تگ میشدنم به کل از گوگل ایمیج حذف شدن!
هر وقت پایین مطلب لینک داد و نوشت منبع اونوقت رعایت کرده وقتی می نویسه :
منبع : چنگیز اس ام اس
یا
منبع : changhizsms.ir
بدون هیچ لینکی
زیاد فایده نداره
البته بازدید در حد انگشت های دست در روز میده
داداش غضنفر چطور ؟از برند چنگیز استفاده نکنین شرکت ثبت شدس
ازتون شکایت میکنم
نظر من: نیازی نیس:general705:دوستان یه سوال مهم برام پیش اومده
تو سایتم مطالب ترجمه میزارم....
خواستم بپرسم اخر مطلب باید لینک منبع خارجی رو بزارم یا نیازی نیست؟؟؟؟
اینم لینک یکی از مطالبم:
http://gadgetkade.com/نسخه-lte-موتورولا-moto-g-معرفی-شد/
اخرش رو ببینید منبع رو گذاشتم
بهم بگید نیازه یا نه
اخه زومیت اینکارو میکنهنظر من: نیازی نیس:general705:
خب زومیت همین کارو کرد الان تو رفتی از منبعش ترجمه میکنی:general707::general705:اخه زومیت اینکارو میکنه![]()
تو اینجا امضاها رو اجاره میدندوستان هر کدومتون خواستید لینک سایتم رو تو امضاتون قرار بدید خیلی ممنون میشم....
یعنی دقیقا همین امضای خودم رو بزارید تو امضاتون
داداش تو قسمت خدمات وبمستری میزدی بهتر جواب میگرفتیبا سلام خدمت دوستان عزیز تصمیم گرفتیم که امروز برای یکی از فروم های دوستمان تبلیغات متنی بگیریم.
اطلاعات این انجمن به این شرح هست.
رنک انجمن: 4
الکسای جهانی: 118422
الکسای ایران: 2,277
آی پی روزانه (بازدیدکننده): 1200 تا 1500
بازدید: 6000 تا 18000
کاربر فعال روزانه: تا 200 اکانت
تبلیغات متنی نیز به سه گونه در این سیستم تعریف شده است.
تبلیغات یک ماهه: 29 هزار تومان
تبلیغات دو ماهه: 49 هزار تومان
تبلیغات سه ماهه: 69 هزار تومان.
برای گرفتن ادرس انجمن و همچنین برای گرفتن نام کاربری ایشون در انجمن خودشان به بنده پیام بدهید با تشکر از شما
اون جا هم زدم. این جا هم زدم که دوستانی می خواهند. بگویند.داداش تو قسمت خدمات وبمستری میزدی بهتر جواب میگرفتی![]()
یه پلاگین برای کروم معرفی کنید که لینک های فالو و نوفالو سایت رو نشون بده. یکی برای فایرفاکس بود خیلی خوب بود ولی برای کروم میخوام.