• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
در جریان نیستی مارمولک های محل ما زرنگ شدن نمیشه گرفتشون. مخصوصا تو یه اتاق شلوغ :confused:
رفته بود زیر میز بیرون نمیومد :| دو ساعتم اغراق بود حدود نیم ساعت :D
در بند نباش بابا بزار زندگی کنه :دی آدم خور که نیست :دی
در کل این ببر جهان رو تو وکشتی :دی

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
در جریان نیستی مارمولک های محل ما زرنگ شدن نمیشه گرفتشون. مخصوصا تو یه اتاق شلوغ :confused:
رفته بود زیر میز بیرون نمیومد :| دو ساعتم اغراق بود حدود نیم ساعت :D
یه زمون تفریحمون این بود مارمولک با سوزن میچسبوندیم به دیوار بعد با تفنگ ساچمه ای (از این ساچمه پلاستیکیا) هدف میگرفتیمش! میپاشید رو درو دیوار اصن یه وضی :general502: . خدایا منو ببخش :general507:

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060

fardin78

Registered User
لایک‌ها
99
دوستان من سایت زیر رو تازه افتتاح کردم، یعنی دیروز، و فردا هم قالب اختصاصی اش آماده میشه. سایت درمورد اخبار، حواشی، پشت صحنه، پرومو و تصاویر سریال ها می باشد. سایت قراره کاملا جامع و مرجع بلشه ولی چون من امتحان دارم، نمیتونم به سایت برسم، البته برای یه مدت کوتاه، میخواستم آیا کسی هست که بخواد تو این چند روز مدیر سایت بشه و سایت رو به روز کنه؟ هر چی هم تو این مدت در آورد، مال خودش
وقتی هم که خودم امتحاناتم تموم شد، معاون میشه.
کسی میخواد مدیر بشه؟

Sent from my C6602 using Tapatalk

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
نه دیگه فقط سایز پاتو دور کمرتو نپرسیدن. سوالی نیست میتونی بری :دی
: ))))
فعلا کلی پ.خ باید جواب بدم :دی
دوستان من سایت زیر رو تازه افتتاح کردم، یعنی دیروز، و فردا هم قالب اختصاصی اش آماده میشه. سایت درمورد اخبار، حواشی، پشت صحنه، پرومو و تصاویر سریال ها می باشد. سایت قراره کاملا جامع و مرجع بلشه ولی چون من امتحان دارم، نمیتونم به سایت برسم، البته برای یه مدت کوتاه، میخواستم آیا کسی هست که بخواد تو این چند روز مدیر سایت بشه و سایت رو به روز کنه؟ هر چی هم تو این مدت در آورد، مال خودش
وقتی هم که خودم امتحاناتم تموم شد، معاون میشه.
کسی میخواد مدیر بشه؟

Sent from my C6602 using Tapatalk
یا مادر سادات! اخوی خیلی وقته انسانها به چیزی رسیدن به نام "برنامه ریزی"!! شما میدونی که وقت نمیکنی به سایت برسی و امتحان داری باز استارت میزنی بعدشم توقع داری بقیه مفتی روی سایت شما کار کنن؟! :eek: حالا که فکرشو میکنم میبینم محمد حق داشت گیر بده به پستات :eek::general107::D

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
: ))))
فعلا کلی پ.خ باید جواب بدم :دی

یا مادر سادات! اخوی خیلی وقته انسانها به چیزی رسیدن به نام "برنامه ریزی"!! شما میدونی که وقت نمیکنی به سایت برسی و امتحان داری باز استارت میزنی بعدشم توقع داری بقیه مفتی روی سایت شما کار کنن؟! :eek: حالا که فکرشو میکنم میبینم محمد حق داشت گیر بده به پستات :eek::general107::D
با مویی؟ محمد کیه؟ :دی

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
نه منظورم اون محمد هکره هست :D
آهان :دی یه مسئله ای بود پست دومی که کوت کردیو نمیتونستم بخونم فکر کردم همشو با منی :دی
رفتم رو سایت ببینم مشکل چیه :|

پ.ن: از صب تا شب کلی آمارگیرو چک میکنما ولی این 11:55 تا 12 یه چیز دیگس. حس اعلام نتایج کنکور به آدم دست میده :دی

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
کسی اینجا شارژ ایرانسل میفروشه؟
منظورم به صورت خط به خط هست
یه سوال دارم:)

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425

hpsarvari

Registered User
لایک‌ها
143
صندلی سرد اجرا کردید بگید منم شرکت کنم از بس این نت سرد و یخ زدس دیگه صندلی داغ توش گیر نمیاد. وب مسترا رفتن سمت بساز بفروشی دیگه نت نمیان که
:general208:

:general512:

بالا