خب بیا تو خصوصی بگو:general707::general705::general705::general705:حاجی کشش نده. مشکل از جای دیگه ای بود اینجا بگم 3 میشه :دی
خب بیا تو خصوصی بگو:general707::general705::general705::general705:حاجی کشش نده. مشکل از جای دیگه ای بود اینجا بگم 3 میشه :دی
توش چی بزارم؟ چه سایت هایی رو پیشنهاد میدین؟ که خودتون هم استفاده کرده باشین و میکنید. @Web-Master تو هم یه کمکی بکن.
دوستان كسي قصد نظر دادن نداره ببينيم كارمون در چه حده؟
http://forums.ipbfarsi.ir/topic/15012-پیشنمایش-استایل-ipbf-smooth/page-1
درخواست کمک فوری
ی افزونه خوب بک اپ گیری برای وردپرس معرفی کنید که مورد تایید خودتون باشه
@MihanV
@Web-Master
@k-boy
@javadth
دوستان برای ثبت دامنه .com با رجیسترار tucows کجا رو پیشنهاد میدید که قیمتش مناسب باشه؟
الان رادکام با whois privacy سالانه 60 تومن ثبت میکنه :general410::general509::general109:
اندازه ها دستم نبود به عنوان اولين كار كه اين ها رو قصد دارم موقع كد نويسي درستشون كنم! كلا بزرگ شد!هدر سايت منو ياد يه سايت وردپرسي مينداره كه اين اصلا خوب نيست
و عنوان ها مثل : كاربر برتر ماه , آخرين تاپيك ها و سه تا عنوان توي فوتر خيلي بزرگ هستن
الان كه نگاه ميكنم كلا همه فونت ها بزرگ هستن و همه كوچيكتر بشن بهتره
قربانت آقا فرجاد عزیزدرود بر بزرگ مرد پي تي امين خان
حالا چرا اين tucows ؟
resellerclub خيلي خوب بود whois privacy هم داشت رايگان
http://www.digikala.com/Product/DKP-25972/Apple-Mac-Pro-MD878-Desktop-Computer/کامپیوتر-رومیزى-اپل-مک-پرو-MD878
میخوام بخرمش فقط یه مشکل کوچیک دارم .
پول :#
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
فایل هارو زیپ کن دانلود کن یا با فایل زیلا دانلود کن، دیتابیس رو هم دستی بک آپ بگیر :دیدرخواست کمک فوری
ی افزونه خوب بک اپ گیری برای وردپرس معرفی کنید که مورد تایید خودتون باشه
@MihanV
@Web-Master
@k-boy
@javadth
قربانت آقا فرجاد عزیز
والا شاید اطلاعات من ناقص باشه، شما خودت استادی چی صلاح میدونی؟ دلایلم اینا هست :
- با tucows مطمئنم که مشکلی برای دامنه پیش نمیاد و خودم مالک 100% دامنه هستم (فکر کنم نماینده رجسترارهای دیگه مثل ریسلو و ریسلرکلاب به پنل دامنه دسترسی کامل دارن و هر کاری میتونن بکنن)
- آره ریسلر کلاب از این بابت که whois privacy رایگان داشت خوب بود ولی الان که همه به ریسلو انتقال دادن، ریسلو هم که کلا whois privacy نداره، مشکل بالا رو هم فکر کنم داشته باشه
- tucows تنها رجیسترار معتبری هست که مشکلی برای ایران از بابت تحریم نداره
گوگل xml سایت مپwordpress 2014 recommended ping list
از کدوم نقشه سایت ساز (ها ) استفاده میکنید ؟
چک کن ببین اخرین پست ها توش هستن ؟ تگ ها رو هم توش داره ؟گوگل xml سایت مپ
مطالب جدید توش نیست :(چک کن ببین اخرین پست ها توش هستن ؟ تگ ها رو هم توش داره ؟
:general408: ارامش خودت رو حفظ کنمطالب جدید توش نیست :(
تگ ها نیست.
پست ها هست + دسته بندی + ادرس اصلی
تو پنل وردپرس بخش نوشتن یه قسمتی هست به اسم " آگاهی دهنده های بروز شدن سایت " . اونجارو چک کردی؟ خالی که نیست؟!!!گوگل xml سایت مپ