• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
28 جولای 2012
نوشته‌ها
13,902
لایک‌ها
15,991
محل سکونت
@takhfif_100
@zgg123 وضعیت سایت خارجیت چطوره ؟
 

paris2020

Registered User
تاریخ عضویت
14 اکتبر 2013
نوشته‌ها
391
لایک‌ها
2,233
دارم دانلودش میکنم ، بیاد ایام تماشاش کنم :general711:
(1998) The Truman Show

بی زحمت لینک دانلودشو اگر پیدا کردین پ.خ میکنی؟

چند سال پیش همین وضعیت رو داشتم ولی دنبالش نرفتم :D
 

MR-S

Registered User
تاریخ عضویت
22 ژانویه 2013
نوشته‌ها
4,438
لایک‌ها
7,680
روز تولدمون با اخلاق سگی سگی به پایان رسید :|
این صاحاب مرده اینترنت چنان وضعش خرابه که فروش سایت نصف شده هیچ ، یه ایمیل نتونستم ارسال کنم از امروز صبح :(
وضعیت برای شما چطوریه ؟
@Web-Master
@MOHAMMAD026
@clipchi
@MR-S
تولدت مبارک
53.gif

فروش؟! من ؟ فروش؟:D فقط در همین حد میدونم که دیشب بین ساعت 9-1 نتم به گاج رفته بود.
2-3 روز پیش هم 2تا سایتم باهم پنالتی شدن:general503:
 

Hamidreza23

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2013
نوشته‌ها
3,664
لایک‌ها
4,509
محل سکونت
گیلان

reza0002

Registered User
تاریخ عضویت
4 اکتبر 2013
نوشته‌ها
1,122
لایک‌ها
805
همه خبرهارو که نمیشه اینجا گفت تعدادش خیلی زیاده باید بری سایت های خبری اما این خبر منو در فکر فرو برد:
کیفیت عروسک های مجموعه کلاه قرمزی بسیار پایین است! + عکس
http://www.ebazaar-post.ir/products/40/اسباب-بازی/كتاب-و-محصولات-فرهنگی/sh-1264
بریم تو کار خط تولید کلاه قرمزی عجب گرونه
 

Mohammad_Vazin

Registered User
تاریخ عضویت
10 آگوست 2013
نوشته‌ها
1,135
لایک‌ها
1,190
محل سکونت
آ ســمــو نـــ
همیشه به اون چیزی که فکر میکنیم می بالیم در صورتی که ... به چیزهایی که خیلی بهشون می بالیم عمل نمیکنیم...

لذا به عملکردمون باید توجه کنیم نه ذهنمون....
کاری که همه از جمله بنده عکس اون رو تجربه کردیم :دی
 

Mohammad_Vazin

Registered User
تاریخ عضویت
10 آگوست 2013
نوشته‌ها
1,135
لایک‌ها
1,190
محل سکونت
آ ســمــو نـــ
www.cyberpolice.ir/news/35601
بچه های گیلان جزو دست کج های معروف.... (ارادت داریم اما خبرساز شد!)
يكشنبه 28 ارديبهشت 1393 - ساعت 11:58
0%2C%2C15907732_303%2C00_2.jpg

رییس پلیس فتا گیلان اظهار داشت : نیمی از جرایم رخ داده در حوزه فضای سایبر در گیلان، برداشت اینترنتی غیر مجاز از حساب های بانکی در سال 92 بوده است.
پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا: سرهنگ" ایرج محمدخانی" رییس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان گیلان عملکرد پلیس فتا در خصوص کشف جرایم سایبری را در سال 92 تشریح کرد .

رییس پلیس فتای استان گیلان با بیان اینکه نیمی از جرایم سایبری استان گیلان به برداشت اینترنتی غیرمجاز از حسابهای بانکی اختصاص دارد، گفت: برداشت اینترنتی غیر مجاز از حسابهای بانکی با 51 درصد بالاترین نسبت وقوع را در بین جرایم سایبری در سال 92 به خود اختصاص داده است.
سرهنگ ایرج محمدخانی با اشاره به اینکه مجرمان در سال گذشته موفق شدند با سوء استفاده از غفلت صاحبان کارت بانکی، حدود هفت میلیارد و پانصد میلیون ریال به صورت غیر مجاز از حساب شهروندان گیلانی برداشت نمایند، افزود: با پی جویی های فنی کارآگاهان پلیس فتا، 34 مجرم برداشت اینترنتی غیر مجاز از حسابهای بانکی که 28 مرد و 6 زن بوده اند، شناسایی و برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضایی معرفی شدند.
وی با بیان اینکه حدود 4 میلیارد و پانصد میلیون ریال به مالباختگان در مرکز استان و سایر شهرستان های تابعه مسترد گردیده است، اظهار داشت: نیمی از جرایم سایبری گیلان، برداشت اینترنتی غیر مجاز می‌باشد .
محمدخانی در ادامه یاد آور شد: پلیس فتا در سال گذشته با بهره جستن از توان فنی و علمی کارآگاهان خبره این پلیس و همچنین بکارگیری امکانات سخت افزاری و نرم افزاری منحصر به فرد به ویژه در حوزه سایبر فارنزیک (بررسی فنی ادله دیجیتال) موفق شد، 77 درصد جرایمی را که در حوزه فضای تولید و تبادل اطلاعات استان به وقوع پیوسته بود کشف و 68 مجرم سایبر را که 56 نفر مرد و 12 زن بودند را شناسایی و تحویل دستگاه قضایی در مرکز استان و شهرستانهای تابعه نماید.

محمدخانی در پایان با بیان اینکه مجرمین فضای سایبر همیشه به دنبال فرصتی هستند تا با سوء استفاده از غفلت صاحبان کارت بانکی و به دست آوردن اطلاعات مهم آنان بصورت غیر مجاز از حساب آنان برداشت کنند، به هموطنان توصیه کرد : در حفظ و نگهداری از کارت بانکی نهایت دقت و جدیت را به خرج دهند و از الصاق رمز برروی کارت بانکی جداً پرهیز کنند ، به هیچ عنوان اطلاعات مهم و حساس خود نظیر : شماره حساب ، شماره کارت ، رمز اینترنتی ، CVV2 را در اختیار دیگران نگذارند ، هنگام وارد کردن نشانی اینترنتی درگاه الکترونیکی بانک مربوطه دقت کنند ، از صفحه کلید مجازی برای وارد کردن رمز اینترنتی استفاده کنند و از فروشگاههایی اینترنتی با نماد اعتماد الکترونیک خرید کنند.

منبع:
پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا
 

Mohammad_Vazin

Registered User
تاریخ عضویت
10 آگوست 2013
نوشته‌ها
1,135
لایک‌ها
1,190
محل سکونت
آ ســمــو نـــ
یه خبر توپ از دیروز توی سایت فتا
شنبه 27 ارديبهشت 1393 - ساعت 12:43
466.jpg

فردی که در میهمانی ویلای خود با سرقت کارت بانکی رفیق اش 320 میلیون تومان وی را برداشت کرده بود دستگیر شد .
پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا: رئیس پلیس فتا استان آذربایجان شرقی در تشریح این خبر اظهار داشت : چندی پیش در پی شكایت یكی از شهروندان مبنی بر اینکه از حساب بانکی اش 320 میلیون تومان برداشت غیر مجاز صورت گرفته است، اقدامات اولیه معمول و موضوع به صورت جدی در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت.
سرهنگ محمد قاسملو افزود: در تحقیقات اولیه مشخص گردید شاکی کارت بانکی خود را در ویلای یکی از دوستانش که میهمان بوده، گم نموده و بعداً متوجه مفقود شدن کارت بانکی خود شده و در مراجعه به بانک با خالی بودن حساب بانکی خود روبرو شده است با توجه به حساسیت موضوع رسیدگی آن در دستور کار احدی از کارآگاهان خبره تیم اقتصادی این پلیس قرار گرفت.
وی در ادامه بیان داشت : در بررسی های اولیه مشخص گردید که مبلغ برداشت شده از حساب شاکی به حساب صرافی در تهران واریز شده است که چگونگی موضوع از صرافی مذکور تحقیق که اعلام داشت فردی با مراجعه به وی تعدادی سکه و اسکناس و دلار از وی خریداری و از طریق اینترنت اقدام به واریز وجه مورد نظر نموده است که پس از بدست آمدن اطلاعات اولیه متهم از شاکی نیز تحقیق بعمل آمد که اعلام داشت متهم از دوستان خانوادگی آنها بوده و در آن شب وی نیز در میهمانی حضور داشته است.
سرهنگ قاسملو تصریح کرد : در ادامه مشخص گردید متهم خارج از استان می باشد که با استفاده از شیوه های پلیسی رفت و آمد وی به تبریز تحت نظر قرار گرفت و سرانجام در یک عملیات غافلگیرانه در منزل یکی از آشنایان خود دستگیر شد.
این مقام انتظامی اشاره کرد : متهم در تحقیقات اولیه منکر موضوع شدولی با مشاهده مستندات کافی لب به سخن گشوده و اعتراف کرد که در آن شب به صورت نامحسوس اقدام به برداشتن کارت بانکی شاکی نموده و از طرفی چون رمز دوم وی را می دانسته اقدام به خرید سکه و دلار از حساب وی نموده است .
رئیس پلیس فتا استان آذربایجان شرقی در پایان خاطرنشان کرد:
به همشهریان توصیه می شود به هیچ عنوان اطلاعات بانکی خود را همراه کارت بانکی نگهداری نکرده یا آن را در اختیار دیگران قرار ندهند و از افشای رمز کارت بانکی خود به افراد دیگر بخصوص دوستان و آشنایان خودداری نموده و به صورت دوره‌ای و در صورتی که اقدام به فعال سازی رمز دوم خود ننموده اند از طریق بانک مربوطه اقدام به چک نمودن آن کنند و برای متخلفین تاکید می شود که با رفتارهای نسنجیده خود فضای امن اینترنت را مسموم ننمایند، که در این صورت در دام قانون گرفتار خواهند شد.

منبع:
پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا
حتماً بخونید...
همچین نامردایی داریم ما!
 

paris2020

Registered User
تاریخ عضویت
14 اکتبر 2013
نوشته‌ها
391
لایک‌ها
2,233
www.cyberpolice.ir/news/35601
بچه های گیلان جزو دست کج های معروف.... (ارادت داریم اما خبرساز شد!)
دست کج های معروف؟! ...
یجوری میگید بچه های گیلان آدم فکر میکنه کل مردم رو میگید:)
مختص به گیلان نیست عزیز ، استان های دیگه هم ببینید اخبارش تو پلیس فتا هست

رییس پلیس فتای استان کرمان با اعلام افزایش جرائم سایبری در این استان نسبت به سال گذشته گفت: اکتر متهمان دستگیر شده در این زمینه جوانان 20 تا 25 سال هستند.
----
کشف ۸۰ درصدی جرائم سایبری در خراسان رضوی خبرگزاری تسنیم:رئیس پلیس فتا خراسان رضوی گفت: پلیس فتا خراسان رضوی ۷۵ تا ۸۰ درصد جرائم سایبری استان را کشف کرده و این آمار بسیار بالایی بوده که در سطح جهان نیز بی ‎نظیر است و حتی جلوتر از کشورهای پیشرفته در این حوزه قرار داریم.
----
اصفهان- خبرگزاری مهر: رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: استان اصفهان در کشف جرائم سایبری رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.
 
Last edited:

tecnocomputer2

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
31 دسامبر 2010
نوشته‌ها
35
لایک‌ها
5
کسی از اینجا استفاده کرده؟ : popup .ahledl .ir
واریزی داره؟ درست میشمره؟ هر آی پی 10 تومن؟!!
سایت شبکه اجتماعیم رو تایید کردن.
ولی بعد از کلی درامد، بعد از 2هفته تاخیر تو واریز درامد، موقه واریز گفتن چون شبکه اجتماعی هستین واریز نمیکیم!
خدا ازشون نگذره...
 

farshad-fr4

Registered User
تاریخ عضویت
28 دسامبر 2012
نوشته‌ها
2,037
لایک‌ها
743
محل سکونت
زمین
سلام به همه
دوستان برای سایت های عکس چی رو پیشنهاد میدید تا تو گوگل بیاد بالا؟
کسی تجربه داره بگه


+

گوگل ایمیج ببر چه اساسی عکس ها رو میاره بالا؟
 

Hamidreza23

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2013
نوشته‌ها
3,664
لایک‌ها
4,509
محل سکونت
گیلان

paris2020

Registered User
تاریخ عضویت
14 اکتبر 2013
نوشته‌ها
391
لایک‌ها
2,233
همه گیلانی ها دست کج نیستن :|
اینجوری که شما نوشتین یعنی ماهم دزدیم دیگه !
ماهم ارادت داریم ولی جمله مناسب نبود ;)

اصلا اخبار جرایم رو گوگل کنید جرایم کل استانها رو میشه دید به چه صورته ، عنوانهای برخی رو در اسپویل پست قبلیم نوشتم..
 

MOHAMMAD026

Registered User
تاریخ عضویت
26 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
2,340
لایک‌ها
1,870
محل سکونت
Internet
www.cyberpolice.ir/news/35601
بچه های گیلان جزو دست کج های معروف.... (ارادت داریم اما خبرساز شد!)
میدونی چرا؟
چون کاری رو که میکنن، از خودشون رد باقی میزارن:general208:
به آینده کاری که میکنن، فک نمیکنن:general207:
باید دور اندیش باشی، تا بتونی سر مردم کلاه بزاری :دی :D
 

Ali-Ahmari

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2012
نوشته‌ها
3,285
لایک‌ها
4,882
کسی تا حالا از دی جی کالا ساعت خریده؟ مطمئنه؟ :دی خوشمون نیومد پس میگیرن و عوض کنیم مدلش رو؟ :S
 

parsipersian

Registered User
تاریخ عضویت
20 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
1,173
لایک‌ها
1,789
میدونی چرا؟
چون کاری رو که میکنن، از خودشون رد باقی میزارن:general208:
به آینده کاری که میکنن، فک نمیکنن:general207:
باید دور اندیش باشی، تا بتونی سر مردم کلاه بزاری :دی :D
همه یا دوتا تولز دانلود کردن یا یه صفحه فیک ساختن بعدش اسم خودشونم گذاشتن هکر
اولا اسم هکر قداست داره :Dدوما هکری که از خودش رد باقی بزاره هکر نیستش:D
 

سيد عليرضا ..

Registered User
تاریخ عضویت
23 می 2012
نوشته‌ها
1,338
لایک‌ها
761
محل سکونت
tehraN
ادم هر کاری می خواد بکنه باید تمیز و بی نقض باشه

حتی کلاه برداری یعنی فکر تک تک جاهاشو بکنی و راه فرار بزار کار که تمیز باشه هیچ کسی نمی تونه بگیرت :general105::general105:
 
بالا