به نام خدا
به اطلاع کلیه همکاران سیستم همکاری در فروش برمودا میرسانیم در راستای تحقق اهداف بلند مدت سیستم و همچنین پیشرفت بیش از پیش از ابتدای سال 93 سیستم و مدیریت آن به آقای سید علی حسینی یکی از دوستان پرتلاش و کاربلد بنده واگذار شده است. یوزر ایشون در
پرشین تولز میباشد .
با تو جه به حساسیت موضوع و اعتماد دو طرفه ای که بین ما و شما همکاران عزیز ظرف چند سال فعالیت بوده ما به هیچ وجه قصد واگذاری به هر کسی رو نداشتیم به همین دلیل هیچگونه آگهی تبلیغاتی مبنی بر فروش سیستم در هیچ مکانی درج نکردیم .
این واگذاری صرفا جهت پیشرفت بیش از پیش برمودا بوده و آقای حسینی نیز نیروی مدیریتی تازه نفس و با تلاش بوده که پیشرفتهای محسوسی در ابتدای کار مشاهده شده از جمله حذف محصولات بی کیفیت،نماد اعتماد الکترونیک،سریعتر رسیدن محصولات به دست مشتریان،بسته بندی به روز محصولات ،خرید نقدی و .... .
از آنجا که این انتقال مقداری زمان بر بوده و همچنین در ساعاتی سیستم با مشکل مواجه بوده بسیاری از کاربران با دید منفی به این قضیه نگاه کرده ولی قضاوت را به گذر زمان بسپارید و مطمینا شما همکار گرامی نیز از این انتقال خرسند خواهید شد.
همیشه سعی شده در مشکلات حتی از نوع شخصی کنار بازاریابامون باشیم.خیلی پولها رو به عنوان وام دادیم و حساب کاربرامون رو منفی کردیم از شهریه دانشگاه گرفته تا پول چک و خرید لباس و قسط بانکی و مسکن مهر و .....که تقریبا همشون برگشتن و با فعالیت حساب رو مثبت کردند و ما نیز خرسند شدیم.
هرگونه کوتاهی ،مشکل ،بی پاسخی و هر چیزی که در زمان مدیریت حقیر و مربوط به بنده بوده بر من ببخشید.
در نظر داشته باشید مدیریت این سایت مثل عشق مادر به فرزند بوده و همیشه سعی شده به بهترین نحو ممکن خدمت رسانی شود و پرچم سایت رو بالا نگه داریم .هیچ وقت عمدا کوچکترین کوتاهی در رفع مشکلات نداشته ایم و سعی شده سالمترین رقابت ممکن را با همکاران داشته باشیم ،هرچند با بی لطفی خیلی از رقبا مواجه شدیم.
ضمنا سیاست ما این بوده که در هر صورت حق با بازاریابان باشد و منفعت شما بیشتر از بقیه در نظر گرفته شده است .
امیدوارم همکاری بیش از پیش را با مدیریت جدید مجموعه داشته باشید .
ضمنا حقیر نیز به عنوان عضوی کوچک همچنان در خدمت شما هستم و فعالیت ها رو زیر نظر دارم .
آخرین خبری هم که رسیده برمودا جزو برگزیدگان چهارمین جشنواره ملی ارتباطات وفناوری اطلاعات با حضور دکتر حسن روحانی ریاست محترم جمهور و همچنین مفتخر به دریافت لوح تقدیر و تندیس از جناب آقای دکتر محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گردیده است.
گزارش کامل همراه با عکس ،جزییات و ...در خبری جداگانه منتشر خواهد شد.
28 اردیبهشت 93
شهرام نوروزی