• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
یعنی اینو که میبینم میخوام خودکشی کنم :دی
ZdNc.png

پ ن : شوخی ...

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
آخه نمی‌دونم از بنر گیف اون چیزی که انتظار دارم بر میاد یا نه! درضمن چون قراره کلی پول صرف تبلیغات کنیم، میگم چرا نباید فلش باشه؟ چون گیف خیلی جای مانور هم نداره!
بهترین گیف کارِ ایران کیه؟

+دوستان یه سایت فوق معتبر برای خرید *** یا کریو معرفی کنن لطفاً.

هم جیف (بنا به گفته حتی خالق فرمت GIF تلفظ صحیحش جیف هست و نه گیف) و هم فلش اصلا فرمت‌های معقولی نیستند
الآن دوران پست‌پی‌سیه و بیشتر از دسکتاپ، مردم از دستگاه‌های پرتیبل مثل اسمارت‌فون و تبلت برای وب‌گردی استفاده می‌کنند و این دستگاه‌ها اصلا فلش رو لود هم نمی‌کنند (حالا سنگینی و مرس‌های فلش بماند که حتی دسکتاپ‌های ضعیف و ختی متوسط هم کرش رو‌ بوفور توش تجربه می‌کنند)

بنطر من شمایی که میخوای هزینه کنی و‌انیمیشن برات بسازن، حداقل از فرمت مدرنی همچون HTML5 استفاده کن که امروزه همه دنیا داره میره سمتش و توی همه دستگاه‌ها و براوزرهای جدید بدون هیچ‌مشکلی براحتی اجرا میشه و‌مشکلات جیف و‌فلش رو‌هم نداره

من خودم بشدت از سایت‌هایی که بنرهای فلش دارن متنفرم و‌کلا توی براوزرم فلش‌هارو بلاک می‌کنم همیشه

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

fardin78

Registered User
لایک‌ها
99
ولا همه تو یه سطحیم به نظرم کار درستی نیست ...
ایول داش واقعا از افکارت خوشم میاد
همه اینجا حرف میزنن، نظر میدن، سوال میپرسن و درخواست میکنن. من نمیدونم بعضی ها مشکلشون با من چیه و این که فکر میکنن کی هستن. همتون از مبتدی شروع کردین حالا هم همچین خودشون رو میگیرن فکر میکنن خدای اینترنت هستن. حالا خوبه تو گوگل کار نمیکنید. اون موقع چکار میکردید؟
البته ببخشید اینجوری حرف زدم، ولی جدی گفتم:دی

Sent from my C6602 using Tapatalk

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
هم جیف (بنا به گفته حتی خالق فرمت GIF تلفظ صحیحش جیف هست و نه گیف) و هم فلش اصلا فرمت‌های معقولی نیستند
الآن دوران پست‌پی‌سیه و بیشتر از دسکتاپ، مردم از دستگاه‌های پرتیبل مثل اسمارت‌فون و تبلت برای وب‌گردی استفاده می‌کنند و این دستگاه‌ها اصلا فلش رو لود هم نمی‌کنند (حالا سنگینی و مرس‌های فلش بماند که حتی دسکتاپ‌های ضعیف و ختی متوسط هم کرش رو‌ بوفور توش تجربه می‌کنند)

بنطر من شمایی که میخوای هزینه کنی و‌انیمیشن برات بسازن، حداقل از فرمت مدرنی همچون HTML5 استفاده کن که امروزه همه دنیا داره میره سمتش و توی همه دستگاه‌ها و براوزرهای جدید بدون هیچ‌مشکلی براحتی اجرا میشه و‌مشکلات جیف و‌فلش رو‌هم نداره

من خودم بشدت از سایت‌هایی که بنرهای فلش دارن متنفرم و‌کلا توی براوزرم فلش‌هارو بلاک می‌کنم همیشه

داداش جایی هستش html5 طراحی کنه؟ نمونه کار داشته باشه؟ چه خارجی چه ایرانی
ممنون میشم اگه میشناسی معرفی کنی :)

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
آخه نمی‌دونم از بنر گیف اون چیزی که انتظار دارم بر میاد یا نه! درضمن چون قراره کلی پول صرف تبلیغات کنیم، میگم چرا نباید فلش باشه؟ چون گیف خیلی جای مانور هم نداره!
بهترین گیف کارِ ایران کیه؟

+دوستان یه سایت فوق معتبر برای خرید *** یا کریو معرفی کنن لطفاً.
بهترین گیف کار نه اما بهترین طراح میتونه دوست من باشه(با قیمت مناسب)http://sirena.ir/
شما نمونه کارهارو ببین اطلاعات اضافی خواستی بگو من بدم
به هرکی نمونه هاشو دادم به جز این طرف کسه دیگه ای نرفته(نمونش همین امیر آقا ادمین قبلی بیگ صدا)

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
ایول داش واقعا از افکارت خوشم میاد
همه اینجا حرف میزنن، نظر میدن، سوال میپرسن و درخواست میکنن. من نمیدونم بعضی ها مشکلشون با من چیه و این که فکر میکنن کی هستن. همتون از مبتدی شروع کردین حالا هم همچین خودشون رو میگیرن فکر میکنن خدای اینترنت هستن. حالا خوبه تو گوگل کار نمیکنید. اون موقع چکار میکردید؟
البته ببخشید اینجوری حرف زدم، ولی جدی گفتم:دی

عزیز دل واقعا هیچ کس اینجا با دیگری مشکل نداره ...
شما یه وسوال رو هی تکرار میکنی و باعث میشی دوستان ناراحت بشن ...
سعی کن سوالات هوشمندانه بپرسی تا دوستان کمکت کنن...
به نظرم این که مثلا نویسنده میخوای میتونی تو بخش خدمات وبمستری تایپیک بزنی یا ...

fardin78

Registered User
لایک‌ها
99
عزیز دل واقعا هیچ کس اینجا با دیگری مشکل نداره ...
شما یه وسوال رو هی تکرار میکنی و باعث میشی دوستان ناراحت بشن ...
سعی کن سوالات هوشمندانه بپرسی تا دوستان کمکت کنن...
به نظرم این که مثلا نویسنده میخوای میتونی تو بخش خدمات وبمستری تایپیک بزنی یا ...
حرف شما متین ولی نگا من خودم دیدم چندین نفر همین کار رو کردن. بعد مثلا من پشت سر هم این کار رو نمیکنم، مثلا چند صفحه تاپیک میره جلو، میگم شاید اون موقع کسی نبوده جواب سوالمو بده یا ندیدن.
بعد درمورد نویسنده هم همه جا تاپیک زدم ولی پیدا نمیشه، چکار کنم؟ گفتم شاید وبمستران اینجا که سایت دارن، شاید نویسنده بشناسن، همین.

hellbrain666

Registered User
لایک‌ها
946
حرف شما متین ولی نگا من خودم دیدم چندین نفر همین کار رو کردن. بعد مثلا من پشت سر هم این کار رو نمیکنم، مثلا چند صفحه تاپیک میره جلو، میگم شاید اون موقع کسی نبوده جواب سوالمو بده یا ندیدن.
بعد درمورد نویسنده هم همه جا تاپیک زدم ولی پیدا نمیشه، چکار کنم؟ گفتم شاید وبمستران اینجا که سایت دارن، شاید نویسنده بشناسن، همین.

اولا بقیه به این شدتی که شما پست هاتون رو تکرار می کنی عمل نمی کنن
از طرفی هر کسی که توی این تاپیک فعال باشه یقینا صفحات قبل تر رو هم نگاه می کنه
و در آخر اگر شما واقعا قصد داری به نتیجه برسی باید در جای مناسب تری دنبال نویسنده بگردی مثلا بخش خدمات وبمستری یا حتی شاپکیپر!

fardin78

Registered User
لایک‌ها
99
اولا بقیه به این شدتی که شما پست هاتون رو تکرار می کنی عمل نمی کنن
از طرفی هر کسی که توی این تاپیک فعال باشه یقینا صفحات قبل تر رو هم نگاه می کنه
و در آخر اگر شما واقعا قصد داری به نتیجه برسی باید در جای مناسب تری دنبال نویسنده بگردی مثلا بخش خدمات وبمستری یا حتی شاپکیپر!
مثلا چه شدتی؟ بیشترین باری تکرار کردم، مطلب قبلیمو نقل قول کردم. این هم شدت میخواد؟
بعد پس با توجه به حرفاتون فکر کنم شما کاربر فعالی نباشید،درسته؟ چون میگید صفحات قبلی رو میخونند ولی شما حتی پست قبلی منو نخوندی. من گفتم که هم اینجا و هم تو شاپ کیپر تاپیک زدم ولی پیدا نشده. اینجا که حتی دو تا تاپیک زدم.

hellbrain666

Registered User
لایک‌ها
946
مثلا چه شدتی؟ بیشترین باری تکرار کردم، مطلب قبلیمو نقل قول کردم. این هم شدت میخواد؟
بعد پس با توجه به حرفاتون فکر کنم شما کاربر فعالی نباشید،درسته؟ چون میگید صفحات قبلی رو میخونند ولی شما حتی پست قبلی منو نخوندی. من گفتم که هم اینجا و هم تو شاپ کیپر تاپیک زدم ولی پیدا نشده. اینجا که حتی دو تا تاپیک زدم.

خب ببین دوست من توی این تاپیک ممکنه در کمتر از 24 ساعت چندین صفحه جلو بره (به خاطر فعالیت بیشتر نسبت به تاپیک های با موضوعات مختلف)
پس اگر قرار باشه هر چند صفحه یک نقل قول از نیازمندی شما تکرار بشه این کمی ممکنه مطلوب به نظر نرسه
توی پست های اخیر شما هم من اسمی از شاپکیپر ندیدم خواستم یادآوری کنم چون دیدم که اونجا نویسنده راحت تر پیدا میشه

fardin78

Registered User
لایک‌ها
99
خب ببین دوست من توی این تاپیک ممکنه در کمتر از 24 ساعت چندین صفحه جلو بره (به خاطر فعالیت بیشتر نسبت به تاپیک های با موضوعات مختلف)
پس اگر قرار باشه هر چند صفحه یک نقل قول از نیازمندی شما تکرار بشه این کمی ممکنه مطلوب به نظر نرسه
توی پست های اخیر شما هم من اسمی از شاپکیپر ندیدم خواستم یادآوری کنم چون دیدم که اونجا نویسنده راحت تر پیدا میشه
من نگفتم که هر چند صفحه یکبار یک نقل قول میکنم، گفتم کلا یکبار نقل قول کردم.
ولی به هر حال ممنون;););)

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
این بحثی که شماها راه انداختین به هیچ جایی ختم نمیشه;)
میگم ی کاری کنیم بریم انجمن اسکریپت javadth:general705:

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
داداش جایی هستش html5 طراحی کنه؟ نمونه کار داشته باشه؟ چه خارجی چه ایرانی
ممنون میشم اگه میشناسی معرفی کنی :)
من شخص خاصی رو نمیشناسم
توصیه می‌کنم توی سایت پونیشا یه پروژه باز کنی
مسلما اونجا چند نفری پیشنهاد میدن که کارت رو قبول کنند و در نهایت شما یکی رو از بین اون‌ها که کارهای بهتری رو انجام داده و نمونه‌کارهای قابل قبولی داره انتخاب کنید
ضمنا اونجا با قیمت یه پفک نمکی هم بعضیا پیشنهاد میدن که البته انتظاری هم نمیشه ازشون داشت که کار حرفه‌ای تحویل بدن!

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
کسی لپ تاپ نمیخواد ؟
یه اچ پی پروبوک میخوام بزارم برای فروش کانفیگش بدک نیست
I3
4 ram
740 hdd
2 gig gfx ati radeon

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk