با pop و smtp استفاده کنین مشکل حل میشه .@ دوستانی که Gmail دارند
چند روزه gmail مشکل داره ، داخل Sent ها میره ایمیلم ، ولی به طرف نمی رسه.
نه از اون میرسه و نه از من به اون
واسه شما هم پیش آمده ؟
به نظر تون ایمیل اختصاصی رو سرور های هاستینگ امنیت داره؟
هر دو یکی هستندوستان میخوام خودم دامنه هام رو توی رجیستر ثبت کنم به نظرتون کدوم رجیستر
الان که بیشتر realtimeregister و resello ثبت میکنن شما کدومش رو پیشنهاد میکنین ازبین اینا یا یه رجیستر دیگه ؟؟؟ و مطمعن تره اگه تا حالا تجربه داشتین ،
و این که چه رابطه ای بین realtimeregister و resello وجود داره انگار از یکی شنیدم 2 تاشون هم یه شرکتن درسته !!!؟؟؟
flexhost.irدوستان کسی با اینجا کار کرده ؟؟
http://www.parsedata.net/
نماینده ها ارزون تر ثبت میکننیه سوال ، خواستم خودم دومین رو تو nic.ir ثبت کنم زده برای یک سال 16000 تومن و 5 سال 48000 تومن در صورتی که نت افراز یک سال رو با 5900 و 5 سال رو با 14900 تومن ثبت میکنه ! چرا ؟!
بگیری؟!؟!؟دوستان با چه کدی میتونم کلمه کیلیدی که تو افزونه سئو (یاست yoast یا حالا هرچی) رو بگیرم؟
و همچنین عنوان پست رو؟
تو وردپرس
اگه منظورتون چندين سايزه از بخش رسانه در تنظیماتدوستان چیکار کنیم که توی وردپرس یک عکس با چندین سایت اپلود نشه
dynamic image resizer رو هم نصب کردم
من از انجمن ساز مای بی بی استفاده میکنمشما مشکلتو بگو
اگه از دست منو و دوستان بر اومد، کمکت میکنیم
ما یکساله رو میدیم 4700 تومان و 5 ساله رو 15000 تومان !یه سوال ، خواستم خودم دومین رو تو nic.ir ثبت کنم زده برای یک سال 16000 تومن و 5 سال 48000 تومن در صورتی که نت افراز یک سال رو با 5900 و 5 سال رو با 14900 تومن ثبت میکنه ! چرا ؟!
کاری که بنر امضاء تو با چشم آدم میکنه ، اشعه جوشکاری نمیکنهما یکساله رو میدیم 4700 تومان و 5 ساله رو 15000 تومان !
کاری که بنر امضاء تو با چشم آدم میکنه ، اشعه جوشکاری نمیکنه![]()