rohullah23
Registered User
حرف نداره534 ppi تا حالا ندیده بودم![]()
![]()
منی که حالم از ال جی بهم میخورد و عاشق سامسونگ بودم،تازگیا وضعم برعکس شده!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
حرف نداره534 ppi تا حالا ندیده بودم![]()
![]()
لااقل شما بیا و یه کار متفاوت کن! حالم بهم میخوره از محصولات این همکاری در فروش ها... ای کاش کمی به مخاطب (خریدار) احترام میذاشتن.دادا ، محصولات اورجینال و میشه گفت یه جوری انحصاری هست ،
به همین خاطر تو نت فروش نداره ، مشتریاش هم افراد خاصی هستن ،
برای بازاریاب هم پورسانت خوبی میمونه ،
که فکرم اینه بازاریاب رو هم عضویتش رو ویژه کنم و به هرکسی کد بازریابی ندم با شرایط خاص ،
امکاناتی هم خواهم داد که هم بتونه حضوری کار کنه هم آنلاین ،
فقط استارتش یه کم برام سخته ، دنبال یه سیستم ارزون قیمت میگردم
هاستینگ گره باشاران گروه اولا کانفینگ پشتیبانی امنیت و...بیر ایش کی درآمدی اولسون دا !!!!؟؟؟
تیمی ایش هر کیم بیر جور کمحلخ السین ،
فیکیرلریمیزی یغاخ بیر یره کوراخ نه ایش یاخجی اولار ،
منیم ذهنیم ده وار بیر هاستینگ یولا سالام اما تک اولماز ، بیر حرفه ای تیم لازیمدی
ژاپنیم خوب نیست هنوز:general707:"Private goldfish afternoon tone Le Poet Republic"
یا
"Music poet Republic afternoon I goldfish"
از کجا کپی کردی؟![]()
دادا یه پیشنهاد برات دارم اون بخش اشتراک گذاری رو از زیر مطالبت بردار ،وبمستران طرفدار گوشی بشتابید
پرچمدار جدید ال جی G3 به طور رسمی معرفی شد:
http://gadgetkade.com/ال-جیg3-بطور-رسمی-معرفی-شد/
البت بیشتر از 300و خورده ای قابل رؤیت با چشم نیستا...534 ppi تا حالا ندیده بودم![]()
![]()
دادا یه پیشنهاد برات دارم اون بخش اشتراک گذاری رو از زیر مطالبت بردار ،
1- چون در ایران تقریباً هیچ کسی مطلبی رو شیر نمیکنه بلکه کپی میکنن![]()
2- چون شبکه های اجتماعی خارجی اغلب از لحاظ شئونات اسلامی مشکل دارن و خلاف مقررات ایران هستن ( میخواستم یه چیزی بگم که توش کلمه فیلتر نباشه اما چاری نیست فیلتره دیگه چی بگم) چون فیلتره و اکثر ورودی ها شمام هم فکر نکنم ایرانی های خارج از کشور باشن ( سایتتون فارسیه دیگه پس دنبال بازدید ایرانی هستین ) توضیح متفرقه زیاد شد الان کوتاه بگم چون فیلترن وقتی با ای پی ایران میری صفحه رو میریزه به هم
:general707::general707::general707::general707: آخیش تموم شدحین تایپ داشتم فکر میکردم میتونم متن این پست رو تا آخر به جایی برسونم یا نه :general711::general711::general711::general711::general711::general711:
ممده دسن ایندی دیر گلین انجمن آچاخمن د سورم باهم ایش گوراخ ولی بی نفر گره مدیریت علیه هامنی یغا بیر یره
این دستگاه های استکبار جهانی واسه همین موقع هاست دیگه یکی از شبکه های خارجی ببینید
من حتی بازی هارو هم از شبکه های داخلی نگاه نمیکنم چون همیشه یه چیزی کم میکنن:|
مال من متفاوت متفاوته ، 50% اگه مربوط به نت و 70% خارج از نت ( اه این که شد 120% )لااقل شما بیا و یه کار متفاوت کن! حالم بهم میخوره از محصولات این همکاری در فروش ها... ای کاش کمی به مخاطب (خریدار) احترام میذاشتن.
خب مگه صحیفه نی !!!؟؟؟خوب بگو چجوری بردازم
有名な俳優の新しい写真を表示するには、ドットnewimageのURLを参照してください。و گوگل , گوگل ترنسلیت را آفرید :دی
شوخی بود :دیش جاموند :دی
اوکی فردا که با پی سی اومدم درستش میکنم.خب مگه صحیفه نی !!!؟؟؟
بخش مدیریت قالب یه سر بزن .
الان دقیق یادم نی کدوم بخش . نگا میکنم میگم خودت برو یه سر بزن ببین میتونی پیدا کنی
میدونم عزیز پیکسل پر اینچه (البته این واحدشه!). تراکم پیکسلی رو منم منظورم بود.مجید جان دلبندم اون مگاپیکسله ، این pixel per inch هست
![]()
راستش دستم زیاد برای قالب باز نیست, چون از قالبهای رایگان وردپرس استفاده می کنم.طراحیش عالیه مخصوصا رنگ بندی.سعی کنید یه چیزی تو همین مایه ها بزنید واسه سایت خودتون
اوکی فردا که با پی سی اومدم درستش میکنم.
راسنی دو هفته هر کار کردم تو گوکل نرفت
امروز اولش www گذاشتم.
تو این دو هفته نمیزاشتم.
مشکل از همین نزاشتن www بود که نمیرفت درسته
:general707::general707::general707::general611::general611::general611::general611::general707::general707::general707::general707:بو پرشین تولز بتر یر دی ایندی یامان یازگینان تورکی جان بیر نفرین سسی چیخ سا ایت کیمین اولارام با من
خوش به سعادتت دادا :general711:احساس میکنم اومدم ترکیه:general707: