mcsaturday
Registered User
شفافیت هم تا یه مقداری قابل رؤیته بالاخره دیگهمگه میشه شفافیت تصویر رو نتونیم ببینیم ؟ برا چی ساختن پس ؟![]()
البته وقتی شما میگی لابد درسته دیگه :general504:
خوشحالم که اگه ندیدیم، میتونیم ببینیم
شفافیت هم تا یه مقداری قابل رؤیته بالاخره دیگهمگه میشه شفافیت تصویر رو نتونیم ببینیم ؟ برا چی ساختن پس ؟![]()
این نامحدوده یا محدود؟![]()
ما که نمیتونم ببینم مرفهین بی درد میتونن
پ.ن : البته اگه حق انتخاب بین گوشی و تبلت داشته باشم یه 1200 میگیرم با یه تبلت خوب :general707:
اینم مصرف 23 روزه ی من از مخابرات.
قیمتش 15.000 از سرویس 30 گیگ آسیاتک کمتره، ولی توی 23 روز دو برابر آسیاتک ازش دانلود کردم!
پ.ن : این در وضعیتیه که سرعت رو روی 70 محدود میکنم که به وبگردی و کارام هم برسم.
مشاهده پیوست 597975
قابلیت ویراش هم داره؟ کورپ مخصوصاآیا میدانید اگه print screen بزنید و توی ادیتور اینجا CTRL + V بزنید دسکتاپتون مستقیم کپی میشه تو ادیتور و آپلود میشه ؟
فعلا نامحدوده ایشالا که نامحدود هم بمونه :دی
من الان روزی فقط 800مگ بروز می کنم.![]()
ما که نمیتونم ببینم مرفهین بی درد میتونن
پ.ن : البته اگه حق انتخاب بین گوشی و تبلت داشته باشم یه 1200 میگیرم با یه تبلت خوب :general707:
اینم مصرف 23 روزه ی من از مخابرات.
قیمتش 15.000 از سرویس 30 گیگ آسیاتک کمتره، ولی توی 23 روز دو برابر آسیاتک ازش دانلود کردم!
پ.ن : این در وضعیتیه که سرعت رو روی 70 محدود میکنم که به وبگردی و کارام هم برسم.
مشاهده پیوست 597975
اتفاقا قبلا css کار می کردم, ولی الان حس اینکه دوباره برم سراغش رو ندارم@Portre.Ir
یکم css یاد داشته باشی راحت میشه رنگ بندی قالب رو تغییر داد
برو یه گوشی اندروید بخر حال کنشما چجوری با گوشی میان نت به من که با گوشی اصلاً حال نمیده ،
با گوشی لمسی هم که کلاً مشکل دارم :general711: اگه صدای تق تق کلید شماره های تلفن به گوشم نرسه اصلاً تلفن دس گرفتنم بهم حال نمیده تا حالا چندین گوشی عوض کردم اما اصلاً سراغ لمسی نرفتم
الان هم که چیزی نیست و تو گول ایندکسی نداره نه با www و نه بدونش
برای ایندکس دستی میتونی از اینجا استفاده کنی https://www.google.com/webmasters/tools/submit-url?continue=/addurl
منم بلدما :ديدادا پیام خصوصی در عمومیت هستش :general707::general707::general707:
مربوط به افراد خاص ، (همشهریا) برای ، شروع یه کار بزرگ
ممد سن نچه هفته دن بیر گلیسن بورا ؟![]()
اول بشناس طرفتو ببين قابل اعتماده يا نه :|20ت داریدم برای بک لینک طرف پول رو گرفته لینک رو نمیزاره
45ت دادم برای یه تبلیغات فیس بوک که طرف پول رو گرفته و تبلیغ رو انجام نمیده
30ت دادیم برای یه تبلیغ دیگه فیس بوک که باز طرف پول رو گرفته و کامل انجام نمیده
کوروش اسوده بخواب که این ملت با شرف اریایی بیدارن![]()
افشین جان مگر از 100 درصدی که لایک کرده اند. برای 20 درصد نشان داده نمیشه.اول بشناس طرفتو ببين قابل اعتماده يا نه :|
ديگه تبليقات فيس بوك ارزش نداره.پست هاي هر پيج فقط واسه ١٪ از اعضا نشون داده ميشه.
Sent from my B1
من که خوشم نمیاد ، اگه قرار هم باشه بخرم اپل رو ترجیح میدم ، اونم که گرونه پس فعلا قضیه موکول میشه به زمان آینده که وضعمون توپ شد :general711:برو یه گوشی اندروید بخر حال کن
خیلی راحته با گوشی
دوستان عزیز واقعا خواهش می کنم ازتان این قدر بحث تاپیک را منحرف نکنید. و اگرم حرفی می زنید. در حیطه وبمستر ها باشه
و در مورد حاشیه های ان و غیره.
مثلا چند صفحه دوستان عزیز امدند و ترکی حرف زدند. بنده نمی گویم بده. ولی بروید یک تاپیک بزنید در بخش مربوطه یا به صورت
خصوصی باهم بحث بکنید.
متاسفانه از سال 2010 الی 2011 روز به روز دارند افراد حرفه ای که در این انجمن و به خصوص این تاپیک هستند فاصله می گیرند
و فقط و فقط خواننده هستند. و کمتر دیگر می ایند و کمک می کنند.این افراد اگر بیاییند می توانیم از تجربه های بسیار بالایی که دارند ازشان کمک بگیریم و استفاده بکنیم. لطفا دوستان مراعات بکنند. با تشکر از همه ی دوستان عزیز پی تی
در اخرم
یا شاسین اذربایجان. اذربایجان سنین باشین ساغ اولسون
تو فکر من یه کار حضوری بود ، یا هاستینگ حرفه ای در آذربایجان ، که به صورت شراکتی و قانونی با گرفتن دفتر و ..... به همین خاطر محدود کردیم ب ادوستانی که ساکن این منطقه هستنبنده گفتم دوست عزیز. که هر کاری می خواهید بکنید. به زبان فارسی اوکی بکنید.
شاید دوستان دیگر هم مایل باشند. کلا اینترنت یعنی کسب و کار از راه دور.
شاید این گونه بیشتر عضو جمع کردید.