• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
آره ، خیلی خوبه بیشتر جاها یا نامحدود نمیدن ، یا اگر بدن ، گرونه.
من ماه قبل 100 گیگ ترافیک مصرفی ام بود ، ماه بعد 2 مگ بگیرم ، بالای 500 گیگ تخمین زدم :D

معلومه فیلم زیاد دانلود می کنید, ما با این سرعت زغالیمون ماهی یه بازی PS3 دانلود می کنیم, تازه بعدش می بینیم زبون بازی فرانسوی که به درد نمی خوره, یا باید دوباره دانلود کنیم یا یه خیر پیدا بشه بهمون بازی بده :D:D

Call Of Duty: Modern Warfare 3 رو 2 بار با زبون های مختلف دانلود کردیم تا اینکه هفته پیش یکی انگلیسیش رو بهمون داد و دلمون شاد شد, البته ما هم کلی بازی بهش دادیم :rolleyes:

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
معلومه فیلم زیاد دانلود می کنید, ما با این سرعت زغالیمون ماهی یه بازی PS3 دانلود می کنیم, تازه بعدش می بینیم زبون بازی فرانسوی که به درد نمی خوره, یا باید دوباره دانلود کنیم یا یه خیر پیدا بشه بهمون بازی بده :D:D

Call Of Duty: Modern Warfare 3 رو 2 بار با زبون های مختلف دانلود کردیم تا اینکه هفته پیش یکی انگلیسیش رو بهمون داد و دلمون شاد شد, البته ما هم کلی بازی بهش دادیم :rolleyes:
یعنی بازی های PS3 انقدر گرونه :دی خوب بخرید :l

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
اگر تو یک جامعه ایده آلیسم باشی ، جمله اول صدق میکنه !
اما خوب اینجا ایرانه ، نمیشه کاریش کرد ، ولی نباید نا امید بشی ، اینطور هم نیست که هیچ کس مطلب ات رو به اشتراک نذاره ، هست ولی در مقایسه با جوامع دیگه کمتره (خیلی)
کاری که باید الان انجام بدی ، باید خودت بشینی فکر کنی چه کاری باید انجام بدم که کاربرها مطالبم رو به اشتراک بزارن ، مثلا می تونی رفتار کاربرهای به سایت ات طوری تغییر بدی که یک جور وفاداری به وجود بیاد ، کاربرها برای سایت ات اهمیت قائل شن ،
سعی کن تو سایت های شبکه های اجتماعی فعال باشی ، لایک ، فالور بیشتر جمع کنی.
این رو یادم ، همیشه سعی کن ، کاربرهای رو با مطالب سایت ات درگیر کنی ، نظرشون رو بخواه ، در کل آدم حسابشون کن :دی
33980876044228178538.png

این خوبه؟!!؟!خودم ساختم خخخ

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
یعنی بازی های PS3 انقدر گرونه :دی خوب بخرید :l
@Portre.Ir
چون فکر کنم ایشون هم مثل من به قانون کپی رایت حساس هستن و شرکتهای ایرانی هم که بازی رو میفروشن رعایتش نمیکنن دلشون نمیاد بخرن :general609:( اونوقت میرن دانلود میکنن o_O )

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
سه ماهه 6 گیگ ! ، من فقط وبگردی روزانه ای 2 گیگ مصرف میکنه !
بعد اگر این سرویسی که داری سرعت شبانه اش هم 300 باشه ، اون موقع خوبه ، اکثر این سرویس ها رایگاه شبانه ، شب ها سرعت شون داغون میشه.
@siavashx

من فقط روزی 2 گیگ تاپیک بحث و گفتوگوی وبمسترا رو رفرش میکنم :general711:

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
@siavashx

من فقط روزی 2 گیگ تاپیک بحث و کفتوگوی وبمسترا رو رفرش میکنم :general711:
من که تایپیک رو به جیمیلم وصله کردم چیزی توش نوشته میشه عین مسنجر یاهو از گوشه دسکتاپ میاد بالا:D

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
پاپ آپی که تا حالا به چشم نخورده بود
وقتی پاپ آپ باز میده یه پیام میاد فرصت ویژه برای شما :general210:
اونو که رد میکنم میخوام صفحه رو ببندم دوباره یه پیام میاد که این فرصت را از دست ندهید o_O
دیگه کم مونده بیفتن به دست و پای آدم :general307:

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
پاپ آپی که تا حالا به چشم نخورده بود
وقتی پاپ آپ باز میده یه پیام میاد فرصت ویژه برای شما :general210:
اونو که رد میکنم میخوام صفحه رو ببندم دوباره یه پیام میاد که این فرصت را از دست ندهید o_O
دیگه کم مونده بیفتن به دست و پای آدم :general307:
واسه من جدیدا پاپ اپ تو پاپ اپ باز میشه:general307:
اینا از ی طرف اعصاب بهم میریزن:mad:
از ی طرف این ایرانسل دم به دقیقه پیام میده :general208:
از بس در مورد این طرح جزیرش واسم پیام اومده داره باورم میشه تو ی جزیره ی متروک زندگی میکنم:general107::general111:

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
145 تومن برای 512 نامحدود ! با این پولی که میدی باید سرعت اش بالای 300 باشه.

من قبلا از مخابرات نامحدود میگرفتم ، قبل عید طی یک طرح نورزی همه نامحدودها رو جمع کردن فقط حجمی گذاشتن :دی
الان از فن آوا سرویس دارم ، گفتن کیفیت اش پایینه ، اما تون 1 ماهه نصف که من ازشون دارم ، راضی کننده بوده ، قیمت هاش هم خیلی خوبه ، 512 نامحدود رو میدن 26400 تومن ، 1 مگ هم 46 تومن.
اره اینجا هم شرکتها نامحدود رو برداشتن :(
فقط این نامحدود میده که خیلی گرونه سرعتش هم مضخرفه
فن آوا تو شهر ما نیست :(

قیمتهاش چه خوبه, ما پارس آنلاین 128 نامحدود داریم 28 تومن.
تو شهرما پارس آنلاین تازه اومده رفتم ازشون سرویس بگیرم خودش به من گفت سرعت های نامحدود پایینه نگیر من نمیتونم هی جواب تلفن بدم :|
سرعت 128 نامحدود چنده؟

P R O

همکار باز نشسته
لایک‌ها
4,036
@P R O و @aalireza439
php academy رو گذاشتم داره دانلود میشه.
برای قبل اون پیشنهادی دارید ؟ میخوام کار با دیتابیس mysql با PHP رو اصولی یاد بگیرم.
علیرضای عزیز که گفتن ،
ولی بصورت مقدماتی بخوای ، این مورد خوبی به نظر میاد
http://p30download.com/fa/entry/47786/
پ.ن: خودم دانلود نکردم این رو.

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670

فیلم ، سریال ، آهنگ ، نصف ترافیک ام که با یوتیوب مصرف میشه :general607:

چرا از تورنت دانلود نمیکنی ؟ برای مثال این سایت http://kickass.to/ps3/ همه بازی های جدید هست ، زبان اش هم اکثر میگن ، اگر کامنت ها رو بخونی اونجا هم میگن.

من دوره دبیرستان خیلی بازی میکردم ، روی یک کامپیوتر بار 256 مگ رم و 64 مگ گرافیک ! بازی Call Of Duty 1 رو همین سیستم بازی کردم :دی

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
داش علیرضا یک سوال این عکسی که تازگی ها گذاشتی عکس دو نفر هست. اون پسره تو معبد شائولین نبوده . خیلی اشناس

medil0ne

Registered User
لایک‌ها
75
وقت بخیر

به سه نفر نویسنده‌ی سایت برای وب‌سایت دانلود کتاب الکترونیکی نیازمندم.
فقط دوستانی که به شکل حرفه‌ای کار نویسندگی کردند تماس بگیرند.
تعداد کل پست‌ها در یک پروسه‌ی یک ساله ده هزار تا خواهد بود.
واریزی‌ها، هر مبلغی که باشد، هر پنج‌شنبه صورت می‌گیرد.

در مورد پست‌گذاری:
فایل‌ها توسط خود من آپلود می‌شوند. باید اطلاعات کتاب از داخل خود کتاب و توضیحات کوتاهی درباره کتاب با جستجو در اینترنت پیدا شده و قرار داده شود.
ضمن این‌که تنها نکته‌ی مهم در پست‌گذاری، رعایت فرمت و شکل و شمایل پست‌های کافه کتاب است که در همه‌ی پست‌ها باید یکسان باشد.
زمان گرفته شده و هر پست کم‌تر از ۵ دقیقه وقت می‌گیرد.

دوستانی که تمایل دارند، ایمیل بزنند.

[email protected]
www.cketab.com
کافه کتاب: دانلود کتاب الکترونیکی

توجه: فقط و فقط و فقط از طریق ایمیل تماس بگیرید. پیام‌های خصوصی در انجمن پاسخ داده نمی‌شوند.

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
داش علیرضا یک سوال این عکسی که تازگی ها گذاشتی عکس دو نفر هست. اون پسره تو معبد شائولین نبوده . خیلی اشناس
این عکسو همینطوری ، گذری دیدم ، ذخیرش کردم. نمیشناسموشن.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
علتش امتحانات هست
اونو که راه می برم . دوست عزیزم.
ولی کلا چمشت زدند. حالا ببین کی گفتم: دی
حالا این ها را ولش. الان هنوز تو کار وبلاگ هستی یا نه و وبلاگ بلاگ اسکای را توصیه می کنی یا نه
در ضمن اره کلا اوایل عید. موقع امتحان ها . و خیلی از مراسم دیگر . فروش می اید پایین

بالا