miladgraph
همکاربازنشسته
از نظر فیلتر سایت ؟ یا سئو ؟پست دانلود فیلم بذاریم ولی لینک دانلود از سایتای دیگه باشه مشکلی پیش میاد؟
از نظر فیلتر سایت ؟ یا سئو ؟پست دانلود فیلم بذاریم ولی لینک دانلود از سایتای دیگه باشه مشکلی پیش میاد؟
از نظر سئو !از نظر فیلتر سایت ؟ یا سئو ؟
آره اگه پست ایندکس بشه راحت سایتت بالا میاد فقط سعی کن لینک های دانلود رو به این صورت بزاری ...پاز نظر سئو !
سایت خودمومم رو اون کیورد بالا میاد؟
این هفته نوبت کیه. داش میلاد.دوستانی که توانایی طراحی کاور رو دارم برا صندلی داغ این هفته هر چه زودتر پ.خ بدن ...
آقا جمعه معلوم میشه الان نمیتونم بگم متاسفانه :دیاین هفته نوبت کیه. داش میلاد.
بعدم داش
P R O
داشتیم. می خواهی پکیج بدی . کار نویسنده ها را بخوابونی: دی
البته نویسنده خوب هیچ وقت بیکار نمی مانه
خودت الان زدی تو کار طراحی سایت. دیگه سایت دانلود را نداری.
باشه مشکلی نیست. راستی فقط اینو بگو از قدیمی ها هست یا از جدیدی هاآقا جمعه معلوم میشه الان نمیتونم بگم متاسفانه :دی
از قدیمی ها ماله ساله 2009 ...باشه مشکلی نیست. راستی فقط اینو بگو از قدیمی ها هست یا از جدیدی ها
راستی از قدیمی ها ببین اگر می توانی انها را پیدا بکنی. بگو بیاییند. روی صندلی
تجربیات بسیار خوبی دارند.
پس از هم دوره های خودمانه. بنده هم سال 2009 الی 2010 اومدم پی تی.از قدیمی ها ماله ساله 2009 ...
اااا اومد اووووووف ، خاک بر سرم چند وقته به بازی سنتر سر نزدم از دنیای گیمری عقبم :| هر چی هم باشه سیستم ماها نمیکشه با رم 2 و cpu dual coreدیدم بحث سر اینترنت شد منم خواستم نظرمو بدم:general406:
من وایمکس ایرانسل دارم(1 مگ نامحدود)ماهی 86 تومن میدم.
اینم وضع سرعتمه:
![]()
از دیروز ظهر تا الان لپ تاپ و مودم روشنه و داره بازی واچ داگز رو دان میکنه:general105:
سرعتم رو هم که میبینید.
فک کنم همینجوری لپ تاپم تا فردا روشن باشه کامل دان بشه![]()
ا سی پی یوت مثل برای منهبچه ها این یعنی سی پی یو 2 گیگ دو هسته ای هست که میشه چهار گیگ یا نه
intel(r)pentium(r)dual cpu
e2180 @ 2.00ghz
2.00 ghz
پس سی پی یو کامپیوترم الان 4 گیگ هرتز هست درسته. ایا خوبه یا نها سی پی یوت مثل برای منه
آره دوتا هسته ی 2گیگاهرتزی داره.
بیا : http://www.downloadha.com/1393/03/دانلود-بازی-watch-dogs-برای-pc/watch dogs برای پی سی ؟
کی اومد ؟ بلک باکس نداره ؟
بلک باکسشو نمیدونم.دو سه روزه اومدهwatch dogs برای پی سی ؟
کی اومد ؟ بلک باکس نداره ؟
آره میشه 4. ولی الان دیگه سی پی یو 2 هسته ای اونم 2180 ضعیف حساب میشهپس سی پی یو کامپیوترم الان 4 گیگ هرتز هست درسته. ایا خوبه یا نه
بعدم یادش به خیر الان 7.5 ساله کامپیوتر را دارم.
هنوز وسیله ای را ازش عوض نکردم.
کارت گرافیک 512 جی فورس نوادا.رم 2 گیگ. و اینم سی پی یو. کلا چیز خوبیه. تا الان کارم را راه انداخته.
اون زمانی بنده اینو خریدم. قوم هایم کامپیوتر داشتند. گرافیک 64 یا 128 مگ داشتند. هارد 64 داشتند.
و رم به نظرم 512 بود.
بچه مایه دار:general705:اینم سیستم منه:پی سی نیست ها،لپ تاپه
Core i7 3537 2.0 ghz
6 gig ram
Vga:2g geforce 720
1 TB
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
زودتر میگفتی واسه من الان حاضر شده بودنسخه deluxe نزدیک 14 گیگه چرا باید 24 گیگ دانلود کنم
http://pocketgames.ir/6142/دانلود-بازی-سگ-های-نگهبان-watch-dogs