• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

rohullah23

Registered User
لایک‌ها
279

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
آره میشه 4. ولی الان دیگه سی پی یو 2 هسته ای اونم 2180 ضعیف حساب میشه
دقیقه داستان پی سی من هم همین هست. 5-6 سال پیش غولی بود برای خودش. البته گرافیکم رو ارتقا دادم به 1 اونم به عشق GTA V:D
100تومن به خاطرش خرج کردم.

بچه مایه دار:general705:
من علت داره که دیگه ارتقا ندادم. اون موقع عشق بازی بودیم. و همین چیز ها جواب می داد. دیگه از بازی کردن فاصله گرفتم
و اصلا بازی نکردم. و فقط کارمان شد کسب درامد از اینترنت . به همین علت دیگه ارتقا ندادیم.
یادش به خیر خیلی از دستگاه های بازی را بازی کردم.
از اتاری بگیر. بعد میکرو. بعد رایانک.بعد سگا. بعد پلی استیشن یک . بعد پلی استیشن دو و بعدم کامپیوتر.
تازه همه شان را داشتم. که متاسفانه چند سال پیش فروختشمان. فقط پلی استیشن یک اصل ژاپن را دارم

rohullah23

Registered User
لایک‌ها
279
8GB
Core i5 2.9
2GB + 4GB share
1TB

الان تازه فهمیدم بازی اومده بعد میگی زودتر میگفتی ؟ :D
البته همینم دانلود نمیکنم ورژن repack بیاد بهتره. اینا شاید ارور داشته باشن.

خوب یدفه ای هیچ کدوم از نسخه ها شو دان نکن دیگه:D

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
با این سیستمم هایی که دوستان مایه دار دارن من باید برم گازز بچرونم ماشالااا البته منم تو فکر ارتقا هستم اما کو پول!!!؟:D

hpsarvari

Registered User
لایک‌ها
143
کار من شده تک شاپ میاد بالا ادمینش میگه دیگه سایت درسته و به خوبی میتونید محصول بفروشید بعد که کل بنراشو میزارم تو سایت میبینم یه ساعت بد بسته میشه برمیدارم :general208: دوستان الان بهترین فروشگاه همکاری در فروش چیه که درصد خوب بده صفحاتشم توضیحات محصولش کامل و جذاب باشه؟! به من معرفی کنید خدا خیر دنیا و آخرت رو بده بهتون:general308:

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
کار من شده تک شاپ میاد بالا ادمینش میگه دیگه سایت درسته و به خوبی میتونید محصول بفروشید بعد که کل بنراشو میزارم تو سایت میبینم یه ساعت بد بسته میشه برمیدارم :general208: دوستان الان بهترین فروشگاه همکاری در فروش چیه که درصد خوب بده صفحاتشم توضیحات محصولش کامل و جذاب باشه؟! به من معرفی کنید خدا خیر دنیا و آخرت رو بده بهتون:general308:
خودت یه قالب بگیر توضیحاتو با هر دیزاینی که میخوای وارد کن و فقط لینک خریدو از جای دیگه بذار! اینطوری اذیت نمیشی , هر وقت دان شد لینکو عوض میکنی...

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
http://sellme.ir
رو تست بفرمایید

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
@miladgraph
سری اول کارت ها امروز رسیدن دستم ، جنس کتان گفتم زدن به نظرم خیلی کوچک میان ،
داده بودم دوستم برده بود چاپ خونه ( عکاسه ) امروز قرار بود بره بگیره یادش رفته بود بره خودم رفتم از چاپ خونه گرفتم زنگ زدم بهش توپیدم که چرا کوچیکه کارتا
طفلی میگفت دادا چاپ خونه سایز استاندارد میزنه من که چاپ نکردم منم گفتن نه تو گفتی این سایز بزنه و یه سری باید برام رایگان بزنی اینا به درد نمیخوره :D:D:D:D
همه چیزش خوبه طرحش هم به دلم میشینه فقط
آدرس اینترنتی و ایمیل و شماره رو با سایز فونت پایین زده بودم یادم رفت موقع دادن برا چاپ بزرگشون کنم و همون رو دادم برا چاپ ،
انسان طبیعی به زور میبینه وای به حال کسی که کمی بینایش ضعیف باشه o_O
الان باید با ذره بین خوندش :general711::general711::general711::general711:

hpsarvari

Registered User
لایک‌ها
143
آره گل گفتی باید همین کارو کرد مجبورم بشینم خودم یه فروشگاه بنویسم بیارم بالا اینطوری نمیشه!!!

سيد عليرضا ..

Registered User
لایک‌ها
761
آره گل گفتی باید همین کارو کرد مجبورم بشینم خودم یه فروشگاه بنویسم بیارم بالا اینطوری نمیشه!!!
از paypersell.bz
استفاده کن بهترین انتخابه به نظر من

اینم ادرس فروشگاهشون ppsmarket.ir

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
@miladgraph
سری اول کارت ها امروز رسیدن دستم ، جنس کتان گفتم زدن به نظرم خیلی کوچک میان ،
داده بودم دوستم برده بود چاپ خونه ( عکاسه ) امروز قرار بود بره بگیره یادش رفته بود بره خودم رفتم از چاپ خونه گرفتم زنگ زدم بهش توپیدم که چرا کوچیکه کارتا
طفلی میگفت دادا چاپ خونه سایز استاندارد میزنه من که چاپ نکردم منم گفتن نه تو گفتی این سایز بزنه و یه سری باید برام رایگان بزنی اینا به درد نمیخوره :D:D:D:D
همه چیزش خوبه طرحش هم به دلم میشینه فقط
آدرس اینترنتی و ایمیل و شماره رو با سایز فونت پایین زده بودم یادم رفت موقع دادن برا چاپ بزرگشون کنم و همون رو دادم برا چاپ ،
انسان طبیعی به زور میبینه وای به حال کسی که کمی بینایش ضعیف باشه o_O
الان باید با ذره بین خوندش :general711::general711::general711::general711:
:دی
دهنتو :دی اقا باید با کیفیت بالا میدادی بشون مشکلی پیش نمیومد :دی حالا قابل استفاده هست ؟ :دی
یه عکس بگیر برام بفرست ببینم :دی

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
الان داشتم قیمت سی پی یو Core i7
نگاه می کردم. قیمتش از 975 تومان تا 1080 تومان بود. یادمه یک زمانی اومده بود. قیمتش 375 الی 400 بود. چه قدر رفت روش
الان اگر خریده بودیم سودم کرده بودیم.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان حرفه ای که در زمینه دوربین عکاسی خبره هستید. یک سوال دارم.
الان دوربین کانن پاورشات a1400 قیمتش تو بازار چنده. تو دو تا سایت فروشگاهی بزرگ قیمت گرفتم. یکی گفت 219 و یکی دیگه 239 تومان. حالا در بازار قیمت چنده.

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
امکان ثبت دامنه ملی ir به صورت همزمان و گروهی به تعداد نامحدود. بدون نیاز به صفحه ی تایید و یک مرحله ای:
http://www.damaneh.net/register/national-group

پ.ن: جهت دیدن این قابلیت و استفاده از آن باید عضو سایت باشید و لاگین کرده باشید.

Last edited:

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
بالا