Hamidreza23
Registered User
شما که هک شدین و خبر ندارین:دیمن که با موبایل رفتم الان تکلیفم چیه![]()
@مهدی
چجوری هک میکنه که؟ با یه آی پی داشتن که نمیشه هک کرد :general607:
شما که هک شدین و خبر ندارین:دیمن که با موبایل رفتم الان تکلیفم چیه![]()
آخه مگه اینقدر کشکه؟میشه.
من هکر نیستم ولی هکر ها را دوست میدارم نمیتونم روشاشونو لو بدم :general703::general707:
ببخشید دخالت میکنمآخه مگه اینقدر کشکه؟
هر کس یه آی پی رندوم بر داره هک کنه دیگه.
تا یه دلیل نیارید قانع نمیشم :دی
البته اون مال قدیم بودشببخشید دخالت میکنمولی یکی از دوستان با یه ای پی که یوزر پس مودمش admin admin باشه ای دی اس ال رو هک میکنه و چند روز از نتش استفاده میکنه.
اوه اوه یادم اومدببخشید دخالت میکنمولی یکی از دوستان با یه ای پی که یوزر پس مودمش admin admin باشه ای دی اس ال رو هک میکنه و چند روز از نتش استفاده میکنه.
به همین راحتی نیسببخشید دخالت میکنمولی یکی از دوستان با یه ای پی که یوزر پس مودمش admin admin باشه ای دی اس ال رو هک میکنه و چند روز از نتش استفاده میکنه.
باید مک آدرس مودم ات رو عوض کنی، تا بتونی از اون یوزر و پس هک شده استفاده کنیالبته اون مال قدیم بودش
شما باید رنج IP رو بزنی و ببینی کیا از adsl شرکت شما دارن استفاده میکنن بعد user pass رو میشه به دست اورد
اما دیگه قفل روی خط مک ادرس اومده نمیشه هک کرد
الانم خیلی ها این کارو میکنن!اوه اوه یادم اومد
چند سال پیش تو آشیانه یکی آموزش تصویری شو گذاشته بود! منم داشتمش ولی بعد از ترکیدن هاردم دیگه اون ویدئو رو پیدا نکردم
حدود دو سال پیش بود یکی رو که این کارو میکرد گرفتن اخبار نشون داد :دی
یعنی من الان واقعا مودم رو خاموش روشن کنمو رمزمو عوض کنم؟؟؟؟یا شوخی بود؟؟؟؟میشه.
من هکر نیستم ولی هکر ها را دوست میدارم نمیتونم روشاشونو لو بدم :general703::general707:
باید مک آدرس مودم ات رو عوض کنی، تا بتونی از اون یوزر و پس هک شده استفاده کنی
البته همینطوری هم یوزر و پس رو بزنی، اینترنت وصل میشه
اما در واقع تو با یوزر و پس خودت انگار وصل شدی
سرعت بیشتر از اون نمیده
هر وقت مک آدرس رو ست کنی، اونوقت سرعت واقعی مودم هک شده رو داری
رو ISP مخابرات اصلا !که احتمال لو رفتنش هم 100% هستش و ارزش ریکس نداره
افرینما که کشیدیم بیرون از وب مستری
همش از جیب میدادیم کلی هم وقت گذاشتیم
همش شد ضرر
بی خیال
بالاخره یکی باید ضرر بده تا یکی دیگه بخوره:general703:ما که کشیدیم بیرون از وب مستری
همش از جیب میدادیم کلی هم وقت گذاشتیم
همش شد ضرر
بی خیال
ممنون عضو هستم تو این سایت (زیر مجموعهتمبیا توبه کن
مشاهده پیوست 598812
از این cpm استفاده کن لینک دایرکتش رو بگیر و یه بنر خوب بزار ( هر بنری باشه مهم نیستش )
اموزش : ثبت نام در سایت کسب درامد propellerads
ممنون عضو هستم تو این سایت (زیر مجموعهتم)
یه روز گذاشتم زیاد خوب نبود برداشتمش
(تو یه روز سه نفر دانلودش کردن)
من دو تا رو اپدیت کردم موشکول خاصی ندیدموردپرس 3.9 فارسی مشکلی نداره ؟ آپدیت کنیم ؟