Hamidreza23
Registered User
انشالله مشکلت حل بشه.سلام
درگیریم! فقط همین بس که اگه به یک مداد اینقدر توضیح داده بودم تا حالا می تونست سایت بالا بیاره و وبمستری کنه!
--------------------
http://wp-persian.com/
=))
انشالله مشکلت حل بشه.سلام
درگیریم! فقط همین بس که اگه به یک مداد اینقدر توضیح داده بودم تا حالا می تونست سایت بالا بیاره و وبمستری کنه!
میگم من هنوز اون مشکل این که سایتت بدون www اصلا لود نمیشه رو دارم ! + این که دیگه جدیدا مرا به خاطر نمیسپاره !سلام
سایت بدون www فوروارد میشه روی سایت با wwwمیگم من هنوز اون مشکل این که سایتت بدون www اصلا لود نمیشه رو دارم ! + این که دیگه جدیدا مرا به خاطر نمیسپاره !![]()
خودت ببینی متوجه اشکالات میشیANYBODE ELSE?!
:دی
دهنتو :دی اقا باید با کیفیت بالا میدادی بشون مشکلی پیش نمیومد :دی حالا قابل استفاده هست ؟ :دی
یه عکس بگیر برام بفرست ببینم :دی
این مدِ امساله:general507:داداش این کچلو چرا دستمال بسته ؟
سری که درد نکنه دستمال نمیبندن که
وقتی به روت دسترسی داشته یعنی میتونسته کل سایت رو بزنه ، ولی قصدش خرابکاری نبودش برای همین فقط دیفیس کرد
خودت ببینی متوجه اشکالات میشی
===================
دوستان من سایتم روی سرویس "میزبانی ابری - CloudHosting-Iran" هستش
و هزینه سالیانش 137 تومن هستش
پولشش رو ندارم بدم چیکار کنم؟
تا 19 خرداد وقت داره
جایی هستش ارزون و خوب باشه؟
منم بالاخره یه اواتار گزاشتماین مدِ امساله:general507:
همینی که تو امضامهکدوم سایتت ؟ خب ازش درامد زایی کن
من بدون *** باز کردمامیدوارم بدون *** سایت رو باز نکرده باشید. وگرنه آیپیتونو داره میتونه adslتون رو هک کنه
پ.ن : توصیه های امنیتی
1. رمز مودم رو عوض کنید نزارید دیفالت باشه
2. مودم رو خاموش روشن کنید آیپی عوض بشه
:general711:
این مدِ امساله:general507:
همینی که تو امضامه
ماهی 70 درامد داره الان ایمیل هاستینگ رو دیدم
من که با موبایل رفتم الان تکلیفم چیهامیدوارم بدون *** سایت رو باز نکرده باشید. وگرنه آیپیتونو داره میتونه adslتون رو هک کنه
پ.ن : توصیه های امنیتی
1. رمز مودم رو عوض کنید نزارید دیفالت باشه
2. مودم رو خاموش روشن کنید آیپی عوض بشه
:general711: