MOHAMMAD026
Registered User
بزار این اینترنت فکستری وصل بشه
برات ردیف میکنم
فعلا که نت داغونه :|
بزار این اینترنت فکستری وصل بشه
دمت گرمبزار این اینترنت فکستری وصل بشه
برات ردیف میکنم
دمت گرمبزار این اینترنت فکستری وصل بشه
برات ردیف میکنم
واسه این درگیری مذاکرات x + y برگزار میشه؟
راستش رو بگو میلاد تو اف بی من دیدی
آره لایکم برات زدم بری حال کنی :دیراستش رو بگو میلاد تو اف بی من دیدی![]()
با طراحان وب صحبت کنیددوستان بنظرتون برای یه سایت دانلود ویدئو چه رنگ بندی ای مناسبه!!؟؟
هم رسمی هم با نشاط!
و اینکه کسی در مورد این منوها که وسط صفحه ان و وقتی میرسن به بالای صفحه فیکس میشن میتونه کمک کنه؟؟
قابل اعتماد برا چه کاری !!!؟؟؟بنده میخوام یه فروشگاه اینترنتی راه بندازم.کسی قابل اعتماد میشناسید دوستان؟فقط قابل اطمینان.تاکید میکنم قابل اعتماد...
Sent from my GT-P5100 using Tapatalk
آره لایکم برات زدم بری حال کنی :دی
برای ساخت سایت و درست و حسابی کار کردن روش :/ نمیخوام در پیت باشه و قابل ه..کقابل اعتماد برا چه![]()
دقیقا میشه توضیح بدی چه ربطی داشت :|فکر کنم ه.ک نشدنش با یه ایپی استاتیک اکی بشه!! درسته؟!
دوستان بنظرتون برای یه سایت دانلود ویدئو چه رنگ بندی ای مناسبه!!؟؟
هم رسمی هم با نشاط!
و اینکه کسی در مورد این منوها که وسط صفحه ان و وقتی میرسن به بالای صفحه فیکس میشن میتونه کمک کنه؟؟
حالا پلیس فتا اگه محکوم شد چیکار باید بکنه؟
جریمه نقدی میشه یا چیز دیگه هم میتونه باشه؟
بعد اگر جریمه نقدی بود باید به بیان بده یه به دادگاه؟
چیزی گیر ما هم میاد؟!
اُه کلی گشتم و پست رو خوندم و آیات 18 سوره های قرآن رو خوندم و تعداد ستاره های کامنت حذف شده رو با آیات و اسمشون و ترجمه هاش تطبیق دادم و... که مطمئنم کامنت دوستمون رو دیکریپتش کردم :! سوره ی ***** هست! خودم زحمت ستاره هاش رو کشیدم
دقیقا میشه توضیح بدی چه ربطی داشت :|
فدایی داری( چرا میزنی برادر؟
من سررشته ای ندارم واسه وبمستری و این چیزا.اومدم راهنمایی بگیرم و بهم کسی رو معرفی کنید تا بدم واسم سایت بسازه...
اومده گیر داده به یه عکس فوق فوق مورد کم . یه دختر بچه که بازوش بیرونه و نزدیک بود وبمو فیل کنن اونوقت اینجور سایتارو فکر کنم حمایتم کنن :|اینا همون سایتایی هستن که زحمات وبمسترا رو به باد میدن
فیلترینگ باید این سایتا رو فیلتر کنه
کدوم استان تشریف دارین !!!؟؟؟؟برای ساخت سایت و درست و حسابی کار کردن روش :/ نمیخوام در پیت باشه و قابل ه..ک
فکر کنم ه.ک نشدنش با یه ایپی استاتیک اکی بشه!! درسته؟!
فارس،شیرازکدوم استان تشریف دارین !!!؟؟؟؟