rohullah23
Registered User
ممنون@rohullah23
سایتت رو ثبت کردم تو یاهو، بینگ و گوگل
حداکثر تا 1 هفته دیگه سایتت ثبت میشه (توجه کن گفتم حداکثر)
تو یاهو و بینگ بودش ها
فقط تو گوگل نبود
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
ممنون@rohullah23
سایتت رو ثبت کردم تو یاهو، بینگ و گوگل
حداکثر تا 1 هفته دیگه سایتت ثبت میشه (توجه کن گفتم حداکثر)
مشکلت چیه دوست عزیز ؟کسی راهنمایی نمیکنه مارو؟!
Sent from my GT-P5100 using Tapatalk
میخواین چه نوع کسب و کاری و راه اندازی کنید ، فروشگاه در چه موردیفارس،شیراز
نمیدونستمممنون
تو یاهو و بینگ بودش ها
فقط تو گوگل نبود
محصولات رو خودمون داریم.لوازم جانبی و خدمات موبایل هست...میخواین چه نوع کسب و کاری و راه اندازی کنید ، فروشگاه در چه موردی
اولش شرایط خودتون رو کامل برسی کنید ،
آیا محصولات رو خودتون دارین ، وارد کننده هستید یا تولید کننده یا میخواین از بازار تهیه کنید !!!
چقدر قصد دارید هزینه کنید
با 1-2 تومن میشه سایت رو بالا آورد اما با 5-6 تومن هم شاید نشه فعالیت موثری داشت
اولین گزینه در فروشگاه اینترنتی تبلیغاتش هست ، این 5-6 تومن رو منظورم برا تبلیغات بود که به نظرم برای شروع هم شاید کم باشه
و مهم تر از همه سرمایه برای خرید جنس ، مگه این که با فرشگاههی قرارداد داشته باشید که در اون صورت هم سود رو فروشگاههی برمیداره و دردسرش از سودش بیشتری
الان ، شما یه توضیحی بدین که چی میخواین تا دوستان بتونن بیشتر راهنمایی کنن
سایت فروشگاهی رو میشه هم با 500 هزار تومن بالا آورد هم 10 میلیون
حالا بحث سر اینه که شما چی میخواین
پ.ن : راستی خوش به حالت من از شیراز خیلی خوشم میاد یه 2 ماهی اونجا بودم![]()
محصولات رو خودمون داریم.لوازم جانبی و خدمات موبایل هست...
اصلش فعلا واسه من خود سایته و بدون تبلیغاتش.من به عبارتی واسطه هستم و سایت رو مدیریت میکنم و سفارشارو میگیرم و میدم ببرن پست واسه ارسال...
روی کارت مغازه اسم سایت رو میزنیم و کم کم که فروش اینترنتیش گرفت بعدش میریم واسه تبلیغات...
پ.ن: حاجی جات سبزه،هنوز این موقعها تو حیاط زیر باد خنک نخوابیدی))))
خودم دوست دارم انجام بدم،ولی اطلاعاتم کافی نیست.فقط دامنه ثبت کردن بلدم :دیمیتونید بدید براتون سیستم اختصاصی نوشته شه که هزینه اش مسلماً یه کم بالاس از 2-3 تومن شروع میشه تا 10-15 بسته به امکانات و شرایط و ......
یا از سیستم های فروشگاه ساز استفاده کنید ، که قیمتشون اینا هم از 200 تومن هست تا 1-1.5 و یا از سیستم های سورس باز رایگان ، اگه خواستین شاید بتونم برای استارت کمکتون کنم
میخواین خودتون انجام بدین یا یکی براتون انجام بده
پ.ن : آقایی دادا ، من چند سال پیش برج 10 تا 12 ، 2 ماهی اونجا بودم خیلی خوش گذشت شهر واقعا زیبایی هستش
اره عزیز , باید اینارو داشته باشی + تو وبمستر تولز ثبت نام کرده باشی. سایت مپ و رباتم باید اونو ثبت بشن...واسه موفق شدن شایت حتما باید سایت مپ و افزونه ی سعو و فایل روبات داشته باشیم؟
برو هاست دی الکسی از هاست پرداز سرویس داره راضیه ازش
از آبتین وب بگیرم یا هاست پرداز؟
جایی دیگه سراغ دارید که وارز باشه نت افراز نمیتونم برم
پول خون باباشون رو میگیرن !برو هاست دی ال
پولش رو اگه میدی برمبرو هاست دی ال
1000 تومنسلام دوستان
برای یه وبسایت مدل تازه تاسیس روزی چندپست اختصاصی بزارم وتعرفه ویسنده پست اختصاصی الان چنده
خیلی ممنون
در خدمتتون هستیم.برنامه نویس خوب،سراغ دارید ؟ (توانایی بالا،قیمت مناسب،php باشه بهتره)
کی گفته من نیستم؟ چرا شایعه میکنی؟