MOHAMMAD026
Registered User
آره فک کنماینجا اگر اشتباه نکنم بعد از یه مدت پاک میکنه فاقیل هارو , درسته ؟
بچه ها میگن
آره فک کنماینجا اگر اشتباه نکنم بعد از یه مدت پاک میکنه فاقیل هارو , درسته ؟
دوستان سلام
یه سوال
اگه نویسنده تویه سات که هم پورن داره هم فیلم کارکنه وفقط بخش فیلم سینمایی روبزاره مشکلی برانویسنده پیش میاد؟
ممنون
فک کنم شریک جرم بشهاقایکی جواب منوبده بدجورلنگ این جوابم
متن کامل اس رو بزار اینجاسلام دوستان یه مشکل برام پیش اومده
از سایت adliran.ir
برای من اس ام اس میاد در مورد پرونده قضایی و پیگیری اون در صورتی که من از کسی شکایت نکردم نمیدونم چیه؟؟؟
خط زیر رو تو قالب پیدا کن:داداش من در مورد زیمنه های دلخواه چیزی نمیدونم الان این پلیر رو دانلود کردم : http://kolber.github.io/audiojs
الان یا اینجا یه تو خصوصی میشه مرحله به مرحله به من یاد بدی عایا؟![]()
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<?php the_content(""); ?>
<?php if(get_post_custom_values('music')) : ?>
<div align="center">
<audio preload="yes" controls="controls" src="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'music',true); ?>" type="audio/mpeg" />
Your browser does not support the audio element.
</audio>
</div>
<?php endif; ?>
یاالا.. داداش یکم سانسور میکردی خوب خخخخدوستان سلام
یه سوال
اگه نویسنده تویه سات که هم پورن داره هم فیلم کارکنه وفقط بخش فیلم سینمایی روبزاره مشکلی برانویسنده پیش میاد؟
ممنون
ممنون که بســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیار راهنمایی کردی اما مشکل اینجاس که تو نتم همچین آموزشی برای قرار دادن پخش آنلاین نیست اگرم باشه با افزونه هستشعزيز جستجو كنيد كلي آموزش هست توي نت كه مي تونيد استفاده كنيد
از وقت و حوصله من خارج هست كه تكرار مكررات كنم
جاوا رو غیر فعال کنیه سایت هست راست کلیک نمیزاره بکونم
چیکار کنم؟
خیلی راحت Ctrl+Shift+C رو بزن و کدی که راست کلیک رو بسته حذف کن :general707:یه سایت هست راست کلیک نمیزاره بکونم
چیکار کنم؟
همینو میزنم یه کادری باز میشه مینویسه کپی برداری ممنوع استخیلی راحت Ctrl+Shift+C رو بزن و کدی که راست کلیک رو بسته حذف کن :general707:
دوستان نظرات تکمیلی رو دادنداش حمیدرضامیگی قبول کنم یانه
ممنون که بســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیار راهنمایی کردی اما مشکل اینجاس که تو نتم همچین آموزشی برای قرار دادن پخش آنلاین نیست اگرم باشه با افزونه هستش
audio player زياد هست : اينجا رو ببين
يكي از اينها رو ميزاري توي حلقه پست هاي وردپرس و به جاي لينك آهنگ هم يه زمينه دلخواه وردپرس رو فراخواني ميكني :
<?php echo get_post_meta ($post->ID, 'link',ture); ?>
و هر پست كه ميزني لينك آهنگ مورد نظر رو ميزاري توي زمينه دلخوه مورد نظر كه توي كد بالا link هست
ممنون که بســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیار راهنمایی کردی اما مشکل اینجاس که تو نتم همچین آموزشی برای قرار دادن پخش آنلاین نیست اگرم باشه با افزونه هستش
واقعا؟ میشه آدرس سایت اش رو بدی :|همینو میزنم یه کادری باز میشه مینویسه کپی برداری ممنوع است
نه داش ازهمون اول اومدم یه پرس وجوکنمدیدم وضعیت خرابه هوزیه پست هم نذاشته بودمیعنی دوست عزیز شما قبلا نویسندگی می کردی و الان کشیدی بیرون خوب از همان اول می امدی و ما بهت می گفتیم اصلا کار نکن.
بازم خوبه که کشیدی بیرون . ولی اگر پولی از این راه در اوردی. خرجش نکن و اگرم خرجش کردی. پول را در اوردی. به یکی کمک بکن
و توبه بکن از کارت. هر پولی ادم که نباید از اینترنت به دست بیاورد.
فقط و فقط پول حلال . فدات که کشیدی بیرون. نشون دادی به حرف بچه های پی تی گوش می دهی . خوشم امد