• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
دوستان سلام
یه سوال
اگه نویسنده تویه سات که هم پورن داره هم فیلم کارکنه وفقط بخش فیلم سینمایی روبزاره مشکلی برانویسنده پیش میاد؟
ممنون
اقایکی جواب منوبده بدجورلنگ این جوابم
فک کنم شریک جرم بشه
بعدشم، کلا پورن حروم هست
پولی هم که از این راه در بیاد، حروم هست
اگه خودت نویسنده ای،‌ برو واسه یه سایت دیگه کار کن
الکی الکی خودتو به باد نده
پلیس فتا بگیره، یا جریمه یا حبس

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
سلام دوستان یه مشکل برام پیش اومده
از سایت adliran.ir
برای من اس ام اس میاد در مورد پرونده قضایی و پیگیری اون در صورتی که من از کسی شکایت نکردم نمیدونم چیه؟؟؟
متن کامل اس رو بزار اینجا
دوستان نظر بدن

ebiram1

Registered User
لایک‌ها
597
یه سایت هست راست کلیک نمیزاره بکونم
چیکار کنم؟

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
داداش من در مورد زیمنه های دلخواه چیزی نمیدونم الان این پلیر رو دانلود کردم : http://kolber.github.io/audiojs
الان یا اینجا یه تو خصوصی میشه مرحله به مرحله به من یاد بدی عایا؟:)
خط زیر رو تو قالب پیدا کن:
PHP:
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
هرچی بعد از این خط کد که هست برای هر مطلب تکرار میشه!
برای مثال اگه میخوایی زیر مطالب پخش آنلاین رو بذاری کد زیر رو پیدا کن:
PHP:
<?php the_content(""); ?>
بعد از اون باید کدهای مربوط به پلیر رو بذاری تا زیر مطالب نشون داده بشه. البته چون ممکن هست در برخی پست ها نخوایی پلیر نشون داده بشه برای همین میتونی از یه دستور شرطی مثل این استفاده کنی تا فقط زمانی پلیر نشون داده بشه که فیلد زمینه دلخواه مربوط به پلیر حاوی مقدار باشه.
PHP:
<?php if(get_post_custom_values('music')) : ?>
<div align="center">
<audio preload="yes" controls="controls" src="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'music',true); ?>" type="audio/mpeg" />
Your browser does not support the audio element.
</audio>
</div>
<?php endif; ?>
این پلیر که تو کد وجود داره پلیر ساده ای هست که توسط تمامی مرورگرها هم پشتیبانی میشه و نیاز به افزودن فایل جاوااسکریپت و استایل هم نداره برای همین سرعت لود رو هم پایین نمیاره!
بعد از اینکه این کد رو به قالب اضافه کردی موقع ارسال پست زمینه دلخواه music رو ایجاد میکنی و برای مقدار لینک آهنگ رو میذاری.
متن Your browser does not support the audio element. زمانی نشون داده میشه که مرورگر بازدید کننده تگ <audio> رو پشتیبانی نکنه که اکثر مرورگر ها پشتیبانی میکنن به جزء ورژن IE 8 و به پایین .

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
بچه ها من نبودم امدم و خبر را دیدم واقعا ناراحت شدم به تمام تهرانی ها و به خصوص خانواده های که عضوی از خود را از دست دادند
واقعا خیلی سخته به خاطر طوفان 5 کشته در یک روز بدهیم.
مگر هواشناسی نتوانسته بود پیش بینی بکند. داشتم این خبر را می خواندم . گفتم کاملش را بگذارم. در یکی از صفحات پی تی بوده است.
آمار ذکر شده تعداد افرادی است که به اورژانس بیمارستانها مراجعه کرده اند . و طبعا تعداد مجروحینی که مراجعه به بیمارستان ها نداشته اند بسیار بالاتر است

81025117734948165750.jpg

رییس اورژانس کشور گفت: در پی طوفان امروز 5 تن در پایتخت کشته شدند.

همچنین رئیس مدیریت بحران شهر تهران نیز در خصوص خسارت جانی طوفان روز گذشته گفت: 5 نفر در تهران کشته و بالغ بر 45 نفر مجروح شدند.

احمد صادقی در گفت‌وگو با فارس، به طوفان روز گذشته اشاره کرد و گفت: این طوفان همه را غافلگیر کرد. این موارد قابل پیش‌بینی است و باید هشدار می‌دادند ولی هشدار ندادند.

وی ادامه داد: از سازمان هواشناسی در این زمینه سؤالاتی کردیم که آنها گفتند ما پیش‌بینی بارندگی و شدت آن را داشتیم اما امکان سنجش سرعت باد را دقیق نداشتیم.

صادقی اضافه کرد: حتی اگر این فرضیه هم درست باشد آنها می‌توانستند حداقل در زمانی که این طوفان در تهران اتفاق افتاد و بعد به سمت قم در حال حرکت بود به قم هشدار می‌دادند که به آنها هم هشدار ندادند.

رئیس مدیریت بحران شهر تهران در خصوص خسارت جانی حادثه روز گذشته گفت: 5 نفر در تهران کشته و بالغ بر 45 نفر مجروح شدند.

وی در خصوص خسارت‌های مالی این حادثه گفت: هنوز خسارت‌های اقتصادی این حادثه برآورد نشده است.

به گفته رئیس مدیریت بحران شهر تهران ریزش دیوار، شکستن درختان، تخریب خودروها از جمله حوادث روز گذشته بوده است که البته در ساعت‌های اولیه طی عملیات‌های صورت گرفته تهران را به حالت عادی برگرداندیم.

رئیس مدیریت بحران شهر تهران در خصوص علت فوت شهروندان در این حادثه گفت: طی گزارش‌های به عمل آمده دو نفر از ارتفاع پرت شده، دو نفر بر اثر سقوط اجسام و علت مرگ نفر پنجم هنوز گزارش داده نشده است.

صادقی هشدار داد که امروز احتمال وقوع طوفان البته با سرعت کمتر و حدود 95 کیلومتر بر ساعت وجود دارد که احتمال می‌رود این حادثه در ساعت 15 تا 19 رخ دهد.

وی از شهروندان خواست که در این زمان از خانه‌های خود خارج نشوند و همچنین از ساختمان‌های در حال ساخت و ساز فاصله بگیرند و به ارتفاعات نروند و شرایط ایمنی را رعایت کنند تا اتفاقی برای آنها رخ ندهد.

منبع: سلامت نیوز

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
دوستان سلام
یه سوال
اگه نویسنده تویه سات که هم پورن داره هم فیلم کارکنه وفقط بخش فیلم سینمایی روبزاره مشکلی برانویسنده پیش میاد؟
ممنون
یاالا.. داداش یکم سانسور میکردی خوب خخخخ
مث همینی که دوستان میگن
1-شریک جرمی
2-حرومه داش من ، شما چرا با این کارت انگار بچه ی مردم رو به در میکنی خخخخخ تو فیلم میذاری طرف میاد میبینه..هم ضرر جسمی میبینه هم روانی و هم اینکه گناهم میکنه خخخخ همه گناه اونم یه راس میاد برا شما
(الانه که تاپیک بشه مسائل دینی و ...:D)

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
عزيز جستجو كنيد كلي آموزش هست توي نت كه مي تونيد استفاده كنيد
از وقت و حوصله من خارج هست كه تكرار مكررات كنم
ممنون که بســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیار راهنمایی کردی اما مشکل اینجاس که تو نتم همچین آموزشی برای قرار دادن پخش آنلاین نیست اگرم باشه با افزونه هستش

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزیز نویسندگی این جوری نکن. نویسنده حرفه ای باشی یا حتی متوسط پروژه زیاد هست بگردی پیدا میشه.
پس سراغ این جور کارا نرو.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان الان سایت های اپلود برای هر 1000 دانلود عرفه چند دلار می دهند.
و بعدم کدامشان از همه بهتره. و مثلا برای یک فایل در یک روز 100 هزار دانلود اوکی بشه. و هر هزار دانلودم مثلا 4 دلار باشد. میشه 400 دلار واریزی دارند یا نه. مبالغ بالا را دور واریز می کنند یا نه .

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
دوستان بسیارتشکرازاون سایت کشیدم بیرون ;);););););):general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
ممنون که بســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیار راهنمایی کردی اما مشکل اینجاس که تو نتم همچین آموزشی برای قرار دادن پخش آنلاین نیست اگرم باشه با افزونه هستش

من اگر بخوام اونجور كه شما مد نظرت هست براي هركسي وقت بزارم بايد كار رو زندگي رو تعطيل كنم و اينجا تدريس خصوصي كنم
و مورد بعد اين پست من هست :

audio player زياد هست : اينجا رو ببين

اومدم پلير رو معرفي كردم و شما فقط بايد انتخاب كني

يكي از اينها رو ميزاري توي حلقه پست هاي وردپرس و به جاي لينك آهنگ هم يه زمينه دلخواه وردپرس رو فراخواني ميكني :

<?php echo get_post_meta ($post->ID, 'link',ture); ?>

كد زمينه دلخواه هم دادم كه فقط يه كپي ميخواد بزاريد تو قالب
و هر پست كه ميزني لينك آهنگ مورد نظر رو ميزاري توي زمينه دلخوه مورد نظر كه توي كد بالا link هست

نحوه قرار دادن لينك تو زمينه دلخواه هم كه ابتدايي ترين چيز هست
با اين حال يه جستجو مي كرديد اين هم آموزشش هست
نمونه آموزش كه تو سايت خودم هست :
http://mihanv.com/wordpress/?p=280

حالا من اين توضيحات رو دادم و شما مياي با كنايه ميگي :

شما جاي من برات انگيزه اي ميمونه كه بياي بيشتر توضيحات بدي ؟:)

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
یعنی دوست عزیز شما قبلا نویسندگی می کردی و الان کشیدی بیرون خوب از همان اول می امدی و ما بهت می گفتیم اصلا کار نکن.
بازم خوبه که کشیدی بیرون . ولی اگر پولی از این راه در اوردی. خرجش نکن و اگرم خرجش کردی. پول را در اوردی. به یکی کمک بکن
و توبه بکن از کارت. هر پولی ادم که نباید از اینترنت به دست بیاورد.
فقط و فقط پول حلال . فدات که کشیدی بیرون. نشون دادی به حرف بچه های پی تی گوش می دهی . خوشم امد

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
یعنی دوست عزیز شما قبلا نویسندگی می کردی و الان کشیدی بیرون خوب از همان اول می امدی و ما بهت می گفتیم اصلا کار نکن.
بازم خوبه که کشیدی بیرون . ولی اگر پولی از این راه در اوردی. خرجش نکن و اگرم خرجش کردی. پول را در اوردی. به یکی کمک بکن
و توبه بکن از کارت. هر پولی ادم که نباید از اینترنت به دست بیاورد.
فقط و فقط پول حلال . فدات که کشیدی بیرون. نشون دادی به حرف بچه های پی تی گوش می دهی . خوشم امد
نه داش ازهمون اول اومدم یه پرس وجوکنمدیدم وضعیت خرابه هوزیه پست هم نذاشته بودم :)

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
ایول همین کار خوبه. حتی اگر گیر هم نمی دادند. بازم نباید این کار را بکنی. نویسندگی زیاده . از سایت تفریحی و سرگرمی بگیر تا اس ام اس . خبری و خبری و غیره و اموزشی
بگیر روی این زمینه ها کار بکن.

بالا