k-boy
Registered User
کمپک - آریا پیکس - اوردوز - فیسبوک - خشنود :دیدوستان چندتا منبع عکس بازیگر های ایرانی بروز میشه معرفی کنید؟
کمپک - آریا پیکس - اوردوز - فیسبوک - خشنود :دیدوستان چندتا منبع عکس بازیگر های ایرانی بروز میشه معرفی کنید؟
خب با مدیر تماس بگیر تو پی تی هم عضوه یوزرش @farshad-fr4 هستش :general711::general711::general711::general711::general711:سلام دوستان پنل مدیریت سایتم بالا نمیاد چیکارشش کنم؟
مینویسه :
"متاسفانه در حال حاضر دسترسی به این وب سایت میسر نمی باشد،
خواهشمند است دقایقی دیگر مجدد بررسی فرمائید.یا با مدیر تماس بگیرید"
باید چیکارش کنم؟(از دیروز اینطوری شده)
:دیخب با مدیر تماس بگیر تو پی تی هم عضوه یوزرش @farshad-fr4 هستش :general711::general711::general711::general711::general711:
سی ام اس ات چیه وردپرس ، یه تماس با هاستینگت داشته باش ، البته اونا مسیر ورد رو بیشتر عوض میکنن کاری با دسترسیت ندارن
چجوریاس یه کم توضیح بده صفحه لاگین نماید یا وقتی لاگین میشی اینجوری مینویسه !!!!؟؟؟ برا من که تا حالا پیش نیومده :general705::general705::general705:
بیا پ.خ دسترسی به پنل هاستت رو بده حلش کنم دادا :general609::دی
سی ام اس وردپرس هستش
به هاستینگ گفتم گفتن به ما مربوط نمیشه این مشکل با سازنده باید صحبت کنی
این شکلی میادش : مشاهده پیوست 602523
ارور 500 داده. تو گوگل یه سرچی بزن ببین چی میگه. یجا گفته احتمالا htaccess رو دستکاری کردی...:دی
سی ام اس وردپرس هستش
به هاستینگ گفتم گفتن به ما مربوط نمیشه این مشکل با سازنده باید صحبت کنی
این شکلی میادش : مشاهده پیوست 602523
:دی@payam-nice
تیک این گزینه رو بردار شاید فرجی شد :دی
hide protected operating system files (recomended
@farshad-fr4
هک نشدی؟ :دی
چک کن فایل لاگین رو داری؟ :دی خودم زدم نات فوند داد
رو پوشه رمز گذاشتی؟ یه بار رمز رو بردار
با IsoBuster چطور؟@Hamidreza23 اینکار رو کردم ولی نتیجه نداد![]()
اول از از تنظیمات به قسمت خواندن برو@MOHAMMAD026 گفته بودم سایتم اصلا نمیره گوگل.تو هم ثبت کردی.دیدی نرفت؟![]()
با یه سیستم دیگه تست کن. (این مورد واقعا نتیجه داده برام)@Hamidreza23 اینکار رو کردم ولی نتیجه نداد![]()
چی خریدیبرای اولین بار از دیجی کالا خرید کردم![]()