شاید سیستم اماده یا cms اماده برای فروش باشد.
این فروشگاه ساز هم خوبه
کد:
http://www.xshopsaz.ir/partner
http://www.xshopsaz.ir/partner
کلانتری رفتم گفتن گمشدن مدارک مربوط به ما نمیشه اگه دزدی بود میتونستن کاری کنن ...کارت بانکی که اگه روشون رمزی نداشته باشه نمیتونه کاری بکنه
بقیه مدارک و همین کارت بانکی هم اگه دست خدایی نکرده دست نااهلش بیفته شاید برا آدم دردسر درست کنه
خوش بین باش کسانی هم هستن مثل همونی که چندین میلیون پیدا میکنه و به صاحبشون برمیگردنه ،
انشالله دسته کسی میفته که میرسونه بهت
باید بری دادسرا فکر کنم نه شورای حل اختلاف
اما بهتر بود همون کلانتری هم میگفتی یه صورتجلسه ای مینوشتن مثلاً اون این تاریخ به کلاتری مراجعه کردی و گزارش دادی
انشالله که دست اهلش میفته و میرسونه دستت
بله وقتی میگم 100-200 تو انبار از هر محصول یعنی از عمده فروش تهیه کنید برای واردات رقم های خیلی بالاتری میخواد دوست عزیزفکر میکنم معمولا همه از داخل تامین میکنند. * شاید چند عمده فروش باشه *
ولی خدایش خیلی از جنساشون بنجل هستند.
اگه بشه مستقیم وارد کرد و پخش کرد ب نظرم بهتر هست.
ببینم چند روز از ثبت من میگذره؟@MOHAMMAD026 گفته بودم سایتم اصلا نمیره گوگل.تو هم ثبت کردی.دیدی نرفت؟
دادا میتونم تضمینی برات ثبتش کنم در کمتر از 24 ساعت :general609: تو گوگل 1 آشنا دارم :general707::general707::general707::general707::general707::general707::general707::general707:@MOHAMMAD026 گفته بودم سایتم اصلا نمیره گوگل.تو هم ثبت کردی.دیدی نرفت؟
با سیستمای جدید و تازه تاسیس یه مدت کار کن بعد عوض کن. در کل هرچیم زیاد بشمارن بازم دارن حق شمایی که پاپ آپ سایتو دراختیارشون گذاشتی میخورن . اگه بازدید بالاس که به نظرم خود پاپ آپو بزاری برای فروش بهتره.فیسنما که از دوستانمه ولی آخه دو تا پاپ باز میشه در روز و اینکه اینم ببین: پرداخت 25 ریال به ازای هر آی.پی ( 15 ریال آی.پی اول و 10 ریال آی.پی دوم )
به نظرت با 18 هزار ورودی گوگل این میخواد روزی چقدر بده برای منی که فقط یکی میخوام قرار بدم برای سایتم اگر خوشبینانه باشه روزی 14 هزار تا بشمره میشه 35 تومن. خیلی کمه ولی به قولی بابت پرداختش هم خیال آدم راحت میشه. حالا باز دستت درد نکنه مورد دیگه ای پیدا نکردم از رو قاره کوچ میکنم به فیسنما.
یکی از دوستان میگفت محصولات رو بزاری روی پاپ بهتر سوددهی داره تا درآمدی که از پاپ آپ میده؟! کسی اینو بررسی کرده؟
البته قاره بعضیا همینجا ازش شاکی بودن ولی میخوای یه امتحانی بکنفیسنما که از دوستانمه ولی آخه دو تا پاپ باز میشه در روز و اینکه اینم ببین: پرداخت 25 ریال به ازای هر آی.پی ( 15 ریال آی.پی اول و 10 ریال آی.پی دوم )
به نظرت با 18 هزار ورودی گوگل این میخواد روزی چقدر بده برای منی که فقط یکی میخوام قرار بدم برای سایتم اگر خوشبینانه باشه روزی 14 هزار تا بشمره میشه 35 تومن. خیلی کمه ولی به قولی بابت پرداختش هم خیال آدم راحت میشه. حالا باز دستت درد نکنه مورد دیگه ای پیدا نکردم از رو قاره کوچ میکنم به فیسنما.
یکی از دوستان میگفت محصولات رو بزاری روی پاپ بهتر سوددهی داره تا درآمدی که از پاپ آپ میده؟! کسی اینو بررسی کرده؟
سرعتی که این سایت واسم باز میشه هیچ سایت دیگه ای اینجور نبودهسرعت قالب این سایت تو حلقم :| http://download-new-music.com/
فقط نمیدونم چطوری جرعت کرده با 1000 تا ایندکس سابقه کمش از پی تی لینک بخره!
گرافیکی نداره که بخواد سرعت لودو بالا ببره!سرعتی که این سایت واسم باز میشه هیچ سایت دیگه ای اینجور نبوده
خوب آخه این سایت چی داره که بخواد دیر باز بشه :general404:سرعتی که این سایت واسم باز میشه هیچ سایت دیگه ای اینجور نبوده
شما هم بلدی لود سایتتو زیاد کن :دیگرافیکی نداره که بخواد سرعت لودو بالا ببره!
اتفاقا قالب خوبیه. یکم رو رنگبندیش کار کنه پیج ویورو راحت میبره بالای 5 .خوب آخه این سایت چی داره که بخواد دیر باز بشه :general404:
بامنی؟ :دی منکه میخوام بیارم پایین :|شما هم بلدی لود سایتتو زیاد کن :دی
اقا شوخی کردم چرا میزنیاتفاقا قالب خوبیه. یکم رو رنگبندیش کار کنه پیج ویورو راحت میبره بالای 5 .
بامنی؟ :دی منکه میخوام بیارم پایین :|
آخه منکه حرفی نزدم :general208:اقا شوخی کردم چرا میزنی
اقا برای سرور بگم لینوکس نصب کنن یا توزیعشم باید بگم ؟ نگی نمیدونم ,حتما باید شما جواب بدی :دیآخه منکه حرفی نزدم :general208:
:دی