• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
کارت بانکی که اگه روشون رمزی نداشته باشه نمیتونه کاری بکنه
بقیه مدارک و همین کارت بانکی هم اگه دست خدایی نکرده دست نااهلش بیفته شاید برا آدم دردسر درست کنه
خوش بین باش کسانی هم هستن مثل همونی که چندین میلیون پیدا میکنه و به صاحبشون برمیگردنه ،
انشالله دسته کسی میفته که میرسونه بهت
باید بری دادسرا فکر کنم نه شورای حل اختلاف
اما بهتر بود همون کلانتری هم میگفتی یه صورتجلسه ای مینوشتن مثلاً اون این تاریخ به کلاتری مراجعه کردی و گزارش دادی

انشالله که دست اهلش میفته و میرسونه دستت
کلانتری رفتم گفتن گمشدن مدارک مربوط به ما نمیشه اگه دزدی بود میتونستن کاری کنن ...
صورت جلسه هم مینوشت اونو میداد به من شنبه باید میرفتم دادسرا ...
حالا باز فردا میرم تو جاده اونجاهایی رو که رفتم رو یه بار دیگه میگردم ایشالله که پیدا میشه ...
از راهنماییتون ممنون :X

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
فکر میکنم معمولا همه از داخل تامین میکنند. * شاید چند عمده فروش باشه *
ولی خدایش خیلی از جنساشون بنجل هستند.
اگه بشه مستقیم وارد کرد و پخش کرد ب نظرم بهتر هست.
شاید سیستم اماده یا cms اماده برای فروش باشد.
بله وقتی میگم 100-200 تو انبار از هر محصول یعنی از عمده فروش تهیه کنید برای واردات رقم های خیلی بالاتری میخواد دوست عزیز
یه مثالی رو عرض کنم من دوستی دارم که فروشگاه دارن و از هر جنس در هر خرید کم کمش 2000-4000 تایی فکر کنم خرید میکنه اونجوری که خودش میگفت ،
درمورد همین بحث میکردیم که این تعداد رو اگه بری وارد کنی مگه به صرفه نیست ، گفتن اون موقع باید کارم رو ول کنم و برم به کار جدیدم برسم
گفتم منظورت چیه گفت دیگه اون موقع کارم صادراته نه فروش و وقتم رو باید به اون کار بزارم و برای واردات این تعداد هم رقمی نیست و عمده فروش ها در هر خرید شاید چند صد هزارتایی سفارش میدن
واردات مستقیم هم دردسرهای خودش رو داره و ....

برای سیستمی که شما میگید فکر نکنم سیستم های آماده خوب باشه ، البته بازم خودتون بهتر میدونید و بهتر میتونید تصمیم بگیرید
مثلاً برا سیستمی که ما داریم راه اندازی میکنیم سیستم های آماده جوابگو هست چون محصولات خاصی هست و کلا شاید 10-15 محصول باشه
اما برای سیستمی که شما فرمودید فکر کنم از پایه و اختصاصی نوشته شه بهتر باشه با این اوصاف که میگید میخواین جنس وارد کنید و .....

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
@MOHAMMAD026 گفته بودم سایتم اصلا نمیره گوگل.تو هم ثبت کردی.دیدی نرفت؟:eek:
دادا میتونم تضمینی برات ثبتش کنم در کمتر از 24 ساعت :general609: تو گوگل 1 آشنا دارم :general707::general707::general707::general707::general707::general707::general707::general707:

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
اگه از همه نظر مطمن میخوای سیستم پاپ آپ فیس نما رو امتحان کن ...
حداقلش خیالت از بابت پرداخت راحته ...

Last edited by a moderator:

hpsarvari

Registered User
لایک‌ها
143
فیسنما که از دوستانمه ولی آخه دو تا پاپ باز میشه در روز و اینکه اینم ببین: پرداخت 25 ریال به ازای هر آی.پی ( 15 ریال آی.پی اول و 10 ریال آی.پی دوم )
به نظرت با 18 هزار ورودی گوگل این میخواد روزی چقدر بده برای منی که فقط یکی میخوام قرار بدم برای سایتم اگر خوشبینانه باشه روزی 14 هزار تا بشمره میشه 35 تومن. خیلی کمه ولی به قولی بابت پرداختش هم خیال آدم راحت میشه. حالا باز دستت درد نکنه مورد دیگه ای پیدا نکردم از رو قاره کوچ میکنم به فیسنما.
یکی از دوستان میگفت محصولات رو بزاری روی پاپ بهتر سوددهی داره تا درآمدی که از پاپ آپ میده؟! کسی اینو بررسی کرده؟

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
فیسنما که از دوستانمه ولی آخه دو تا پاپ باز میشه در روز و اینکه اینم ببین: پرداخت 25 ریال به ازای هر آی.پی ( 15 ریال آی.پی اول و 10 ریال آی.پی دوم )
به نظرت با 18 هزار ورودی گوگل این میخواد روزی چقدر بده برای منی که فقط یکی میخوام قرار بدم برای سایتم اگر خوشبینانه باشه روزی 14 هزار تا بشمره میشه 35 تومن. خیلی کمه ولی به قولی بابت پرداختش هم خیال آدم راحت میشه. حالا باز دستت درد نکنه مورد دیگه ای پیدا نکردم از رو قاره کوچ میکنم به فیسنما.
یکی از دوستان میگفت محصولات رو بزاری روی پاپ بهتر سوددهی داره تا درآمدی که از پاپ آپ میده؟! کسی اینو بررسی کرده؟
با سیستمای جدید و تازه تاسیس یه مدت کار کن بعد عوض کن. در کل هرچیم زیاد بشمارن بازم دارن حق شمایی که پاپ آپ سایتو دراختیارشون گذاشتی میخورن . اگه بازدید بالاس که به نظرم خود پاپ آپو بزاری برای فروش بهتره.

ebiram1

Registered User
لایک‌ها
597
البته قاره بعضیا همینجا ازش شاکی بودن ولی میخوای یه امتحانی بکن

ebiram1

Registered User
لایک‌ها
597

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
دامنه crda.ir آزاد شده دوستان البته سریع نرید ثبتش کنید :general711: ، یه تحقیقی در موردش بکنید :D

پ.ن : به نظر من که از اون دامنه های مورد دار شده الان

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
به نظرم دایان سروراشو بفروشه جاش هارد اکسترنال بخره :|
همین الان با کلی امید یه جنسو گذاشتم تو سایت , روش کلیک کردم دیدم پریده!

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
بالا