Portre.Ir
Registered User
- نوشتهها
- 2,875
- لایکها
- 1,348
سایت من که مشکلی نداره.میهن وب هاست که چند وقته به گاج رفته ! :|
سایت من که مشکلی نداره.میهن وب هاست که چند وقته به گاج رفته ! :|
الان دیگه هیچکی سمت میهن وب هاست نمیرهسایت من که مشکلی نداره.
حاضرم با همین شاتل هاست ادامه بدم ولی سمت میهن وب هاست نرممیهن وب هاست, من یکی از سایتهام روشه (وارز), قیمتهاش هم خوبه.
آبتین وب هم داره به سرنوشت میهن وب هاست دچار میشهحاضرم با همین شاتل هاست ادامه بدم ولی سمت میهن وب هاست نرم
آبتین وب, هاست وارز داره؟
@MOHAMMAD026
از عصر ی تیکت زدم هنوز که جواب ندادن![]()
ویبولتین@siavashx
مگه چه اسکریپتی میخوای نصب کنی که وارز برات مهمه؟
گزینه ایمپورت از آل سئو رو داره.ممنون دوستان عزیز
فقط یه سوال دیگه هم داشتم من فعلا با all seo کار می کنم حالا اگه اونو غیرفعال کنم و Yoast رو نصب کنم مشکلی برای سئوی سایتم پیش نمیاد؟
اگه افزونه Yoast رو نصب کنم با توجه به اینکه من تا الان با all seo کار می کردم حالا باید تمام مطالب قبلی سایت رو طبق همین افزونه سئو کنم؟( یعنی پر کردن مجدد افزونه سئو و ...)
اگر نیازتون برطرف میکنه بهتره دست بهش نزنیینممنون دوستان عزیز
فقط یه سوال دیگه هم داشتم من فعلا با all seo کار می کنم حالا اگه اونو غیرفعال کنم و Yoast رو نصب کنم مشکلی برای سئوی سایتم پیش نمیاد؟
اگه افزونه Yoast رو نصب کنم با توجه به اینکه من تا الان با all seo کار می کردم حالا باید تمام مطالب قبلی سایت رو طبق همین افزونه سئو کنم؟( یعنی پر کردن مجدد افزونه سئو و ...)
اونوقت همیجوری پیشهاد سئوکاراس که کرور کرور میریزن تو تاپیک :|دوستان میخوام یه تاپیکی بزنم درمورد آمار و بی بازدید بودن سایتم و کلا اشکالات سئو یا امنیتی و ..سایتم چطوریه خوبه؟!!خسته شدم از آمار پایین سایتم
کجا بزنم یکی یه کمکی بکنه یه تاپیک جامعی باشه نه بی محتوا
از این دید هم بهش نگاه کردم داداش اما یه شرطی میذاریم که سئو کارا نممونه کار موفق تو این زمینه داشته باشناونوقت همیجوری پیشهاد سئوکاراس که کرور کرور میریزن تو تاپیک :|
اصلا سئو کار ضعیف داریم؟ مگه نمیدونی تو مهدکودک درس سئو داشتن؟ الان بیش از 50 ساله که سابقه سئو دارن! تضمین 100 درصد هم میکنن که بیای صفحه اول نتیجه اول تو هر کلمه ای که بخوایاز این دید هم بهش نگاه کردم داداش اما یه شرطی میذاریم که سئو کارا نممونه کار موفق تو این زمینه داشته باشن
نقل قولی از دوستاناصلا سئو کار ضعیف داریم؟ مگه نمیدونی تو مهدکودک درس سئو داشتن؟ الان بیش از 50 ساله که سابقه سئو دارن! تضمین 100 درصد هم میکنن که بیای صفحه اول نتیجه اول تو هر کلمه ای که بخوای
:angrybirds13:تیم سئوسازی ما در حال حاضر شامل 20 نفر شخص خبره و کسانی است که واقعا سواد سئوسازی دارند (به جدیت) درسش را خوانده اند و در 20 پکیج در حال فعالیت هستند
اصلا سئو کار ضعیف داریم؟ مگه نمیدونی تو مهدکودک درس سئو داشتن؟ الان بیش از 50 ساله که سابقه سئو دارن! تضمین 100 درصد هم میکنن که بیای صفحه اول نتیجه اول تو هر کلمه ای که بخوای
:general707::general210::general304:نقل قولی از دوستان
:angrybirds13:
خودت بعد از "چرا مخ" چیزه دیگه ای جز اینا میتونی بنویسی؟ :دیمن خودم از سئو و بک لینک خیلی خیلی خیلی . . . ضربه پولی و روحی خوردم
پ .ن : بعد میگن چرا اوضاع مملکت اینجوریه :general509:
![]()
گفتم که برا خیلی از دوستانم میتونه مفید باشهمن خودم از سئو و بک لینک خیلی خیلی خیلی . . . ضربه پولی و روحی خوردم
پ .ن : بعد میگن چرا اوضاع مملکت اینجوریه :general509:
![]()
اوه اوهویبولتین![]()