این خط و نشون کشیده واسه سایتایی نظیر مطلبگاه و مینی دایرکتوریاین چی میگه :l
![]()
این خط و نشون کشیده واسه سایتایی نظیر مطلبگاه و مینی دایرکتوریاین چی میگه :l
![]()
واقعا میشه از طریق فتا اینارو پیگیری کرد؟این خط و نشون کشیده واسه سایتایی نظیر مطلبگاه و مینی دایرکتوری
ن بابا تو ایران کپی رایت معنی نداره که ... مگه ن ویندوز 500 تومن نبود که :دیواقعا میشه از طریق فتا اینارو پیگیری کرد؟
مطالب وب منو خعلی کپی میکنن این رباتا
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
:general304:وای وای وای شبکه سه فیلم -14 گذاشته چه وحشتناک
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
مفتی دانلود میکنیم :دی:general107::general304:ن بابا تو ایران کپی رایت معنی نداره که ... مگه ن ویندوز 500 تومن نبود که :دی
داداش اون تاپیکی که گفتم رو کجا بزنم؟خودت بعد از "چرا مخ" چیزه دیگه ای جز اینا میتونی بنویسی؟ :دی
دقیق قیمت بخوای باید بمونه شنبه بپرسم ،
اما حدود قیمت بخوای 48 تا 50 هزار دلار ،:general705::general705:
دلار رو هم به نرخ روز حساب میکنن تقریباً 3300 الان حساب کن ببین چقدر میشه ؟؟؟ :general611::general611::general611:
راستی قیمت پلاک ایرانش رو داری چنده ؟؟؟؟
پ.ن : البته این برا مدل rs هست
نه من مدل rs رو گفتم 48-50 تا2013 رو كه 30 - 35 هزار دلار شنيدم هست , 50 هزار تا باشه كه كلا سابيدم به الك :دي
نه چنده ؟ البته بدون گمركي ميتونم بيارم پلاك كنم :دي
نه من مدل rs رو گفتم 48-50 تا
بدون گمرک که ایران پلاک نمیکنن ،
مناطق آزاد معاف از مالیات و گمرگ هستن .
دادا قصد خرید داری :general707::general707::general707::general707::general707::general707:
@MihanV
یه نگا اینو بنداز ، من این مدل رو میگم :general707صرفاً جهت حال کردن )
http://upload.wikimedia.org/wikiped...rolet_Camaro_RS_convertible_--_08-28-2011.jpg
حال کن دادا ss کجا rs کجا :general711:
و این عکس که آپ کردمش :general611::general611::general611:
داداش شما که واردی بنز جی کلاس 6 چرخ چند درمیاد برامون ؟دقیق قیمت بخوای باید بمونه شنبه بپرسم ،
اما حدود قیمت بخوای 48 تا 50 هزار دلار ،:general705::general705:
دلار رو هم به نرخ روز حساب میکنن تقریباً 3300 الان حساب کن ببین چقدر میشه ؟؟؟ :general611::general611::general611:
راستی قیمت پلاک ایرانش رو داری چنده ؟؟؟؟
پ.ن : البته این برا مدل rs هست
تا جایی که یادم میاد ، این شرایط رو برای افراد خاص از طرف بنیاد میدادن ، درسته زدم به هدف یا قضیه دیگه ای داره !!!!؟؟؟؟يه خودرو بدون گمركي ميتونم بيارم هرجا ايران پلاك كنن برام :دي (البته محدوديت قيمت داره)
حالا دارم بررسي ميكنم كه از كجا بگيرم بهتره , مناطق آزاد مثل كيش و ارس و ... يا دبي و ...
عجب رخي داره , به به :دي
آقا برنامه عوض شد , rs رو بپرس :general707:
داداش شما که واردی بنز جی کلاس 6 چرخ چند درمیاد برامون ؟
تا جایی که یادم میاد ، این شرایط رو برای افراد خاص از طرف بنیاد میدادن ، درسته زدم به هدف یا قضیه دیگه ای داره !!!!؟؟؟؟
دادا دیگه یه جورایی باید نون شبه در بیاد دیگه
داداش اینو بپرسی و به من بگی ممنون میشم ازتوالا دادا قیمت داخلی رو ندارم ، و همچین خودرویی ندیدم کسی وارد کنه تا حالا ،
اول باید برسی شه که آیا جزء خودروهای مجازه و میشه وارد کرد ، واردات با قیمت نمایندگی دبی انجام میشه و تفاوت قیمت فقط کمی هزینه حمل و .... هستش
هفته دیگه میپرسم دادا احتمالاً شنبه یا 1 شنبهداداش اینو بپرسی و به من بگی ممنون میشم ازت
یدونه پلاک ایران رو بپرسهفته دیگه میپرسم دادا احتمالاً شنبه یا 1 شنبه
پلاک ایران میخوای یا پلاک منطقه