• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
بقول حشمت فردوس زور تو بازومون تلنبار شده برم لودر بردارم مخابرات رو براشون ش خ م بزنم واقعا ساعات خاصی سرعت حداقل میشه ! زنگ زدم میگم این سرعت 10 مگ یا 2 مگ برای ما هم هست ؟ میگن خیر بیشتر مخصوص بالا هاست ! ما پایین نشسته بودیم خودمون نمیفهمیدیم :general604::general112:

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
جواب نداد:(

تو که منو خوب میشناسی. من کسی هستم که رم اضافه کنم:D

البته برای من هم 2 بود که فعلا 1گیگش تو کماست:D با 1 گیگ دیگه فک کنم باید برم رو فایر فاکس ولی اصلا نمیتونم باهاش کار کنم:(
خب از مرورگر مکستون استفاده کن:general705:

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
ی سوال نامربوط به وبمستری
این گیرنده های دیجیتال که واسه کامپیوتره نیازی به سخت افزار خاصی نداره؟o_O

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
ن آقا همه چی خوبه ...
همه چی آرومه ...
:general408: افسوس که خودمون هم جزو این چرخه کلاه برداران شدیم معلوم نیست عاقبت این ملت چه خواهد شد
پول حروم شده جزو واجبات زندگی این ملت که بدون اون خوابشون نمیبره و باید حقی از کسی ضایع کنن تا روزشون شب بشه و این البته مال قدیم بود الان دیگه 24 ساعته شده :general502:

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
:general408: افسوس که خودمون هم جزو این چرخه کلاه برداران شدیم معلوم نیست عاقبت این ملت چه خواهد شد
پول حروم شده جزو واجبات زندگی این ملت که بدون اون خوابشون نمیبره و باید حقی از کسی ضایع کنن تا روزشون شب بشه و این البته مال قدیم بود الان دیگه 24 ساعته شده :general502:
ولا چی بگم 300 نیاز داشتی اکی شد ؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
ولا چی بگم 300 نیاز داشتی اکی شد ؟
یس از یکی از مولتی میلیونر های پرشین تولز گرفتیم لا مصب چهار به یک نزول داد خدا ازش نگذره
ولی میگن این دعای مادر و نفرین پدر و خواست خدا و ... شد بیشتر از یک هفته که افتادیم توی یه بلا :D
اونقدر لاغر شدیم ملت فکر میکنن چیزی داریم مصرف میکنیم

از نظر وبمستری هم که فروش فعلا صفر شده و دم به دم دارن از ما کلاه برداری میکنن

بازم خدا رو شکر

سيد عليرضا ..

Registered User
لایک‌ها
761
یس از یکی از مولتی میلیونر های پرشین تولز گرفتیم لا مصب چهار به یک نزول داد خدا ازش نگذره
ولی میگن این دعای مادر و نفرین پدر و خواست خدا و ... شد بیشتر از یک هفته که افتادیم توی یه بلا :D

بازم خدا رو شکر
اسموشو بگو منم ازش بگیرم :|

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018

بازم خدا رو شکر
چ قدر لاغر کردی حالا :دی یعنی عکس جدیدتو ببینم نیمتونم تو رو از دیگری تشخیص بدم :دی

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
سلام دوستای وب مستر عزیز شبتون بخیر اقا برای یاد گیری پایه ای و اصولی وردپرس پکیچ اموزشی چیزی هست یه فامیل داریم سرمون رو کچل کرده میخواد یاد بگیره یه منبعی میشه معرفی کنید هزینه هم مهم نیست حاضرم بپردازم تو این ایام امتحانات ولم کنه درسم رو بخونم میخواد به قول خودش جلسه اموزشی بزارم براش نکته به نکته یادش بدم که منم وقتش رو ندارم

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
چ قدر لاغر کردی حالا :دی یعنی عکس جدیدتو ببینم نیمتونم تو رو از دیگری تشخیص بدم :دی

خودمم نمیدونم بچه ها میگن لاغر کردی هر کی هم میبینه میپرسه داداش چیزی مصرف میکنی ؟

دو سه روز پیش رفتم توچال عکساشو به زودی میزارم فیض اگر خدا کمک کنه و سرعت اینترنت اینجا یاری بفرماید

سلام دوستای وب مستر عزیز شبتون بخیر اقا برای یاد گیری پایه ای و اصولی وردپرس پکیچ اموزشی چیزی هست یه فامیل داریم سرمون رو کچل کرده میخواد یاد بگیره یه منبعی میشه معرفی کنید هزینه هم مهم نیست حاضرم بپردازم تو این ایام امتحانات ولم کنه درسم رو بخونم میخواد به قول خودش جلسه اموزشی بزارم براش نکته به نکته یادش بدم که منم وقتش رو ندارم

عزیز وردپرس چیزی نداره که ادم یاد بگیره
یکیش نصبشه بعد از نصب هم ارسال مطلب
در کل میتونی از wamp + وردپرس استفاده کنی

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427

اگر هزینه مهم نیست منو معرفی کنید :general707:

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
بابا طرف گیره براش تو سیستمش لوکال نصب کردم تحویلش دادم میگم انگولک کن یاد میگیری میگه اگه توضیح ندی یاد نمیگیرم باید یکی بگه یاد بگیرم خودشم دفتر دستک میاره هر چی من میگم مینویسه داداش جواد این فامیلمون دختر هست حالا ببین به یه دختر وردپرس یاد دادن چی هست

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
ی سوال نامربوط به وبمستری
این گیرنده های دیجیتال که واسه کامپیوتره نیازی به سخت افزار خاصی نداره؟o_O
نه
موارد لازم:
یک عدد تخم مرغ ! آخ ببخشید حواسم نبود :D
یک عدد آنتن
یک عدد DVB
---------------------------