• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
بابا طرف گیره براش تو سیستمش لوکال نصب کردم تحویلش دادم میگم انگولک کن یاد میگیری میگه اگه توضیح ندی یاد نمیگیرم باید یکی بگه یاد بگیرم خودشم دفتر دستک میاره هر چی من میگم مینویسه داداش جواد این فامیلمون دختر هست حالا ببین به یه دختر وردپرس یاد دادن چی هست
حالا اینم چه اسراری داره
وردپرس کاری نداره
هر جا به مشکل خوردی کافیه یه سرچ کنی:general609:

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
با درود شب بخیر ما الان در فردا هستیم ;) در مورد پول حلال بله هنوزم کسانی هستن که اخلاقیات رو زمینه کارشون قرار دادن ولی نسبت به این که کسان زیادی پیدا شدن تو نخ رنگ کردن مردم هستن این دوستان دیده نمیشن نه نباشن کم هستن ، و در مورد فروش واقعا تازگی ها بنده دارم به صفر % میرسم انشالله بعد جام جهانی فروش برگرده .

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
بابا طرف گیره براش تو سیستمش لوکال نصب کردم تحویلش دادم میگم انگولک کن یاد میگیری میگه اگه توضیح ندی یاد نمیگیرم باید یکی بگه یاد بگیرم خودشم دفتر دستک میاره هر چی من میگم مینویسه داداش جواد این فامیلمون دختر هست حالا ببین به یه دختر وردپرس یاد دادن چی هست
اقا شاید قضیه چیز دیگه ای باشه. :دی حالا شما گوشی دستت باشه واندی :angrybirds13:

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
دوستان وضعیت گوگل چطوره؟ بازدید ها بهتر شده؟

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
اقا شاید قضیه چیز دیگه ای باشه. :دی حالا شما گوشی دستت باشه واندی :angrybirds13:
دقیقا :D
یکی از دخترهای آشنا به من میگفت بیا به من سایت زدن رو یاد بده بعد فهمیدم که قصد و نیتش چیز دیگه ای بوده ( اسمایلی اون یارو که شل و وله میگه استغفرالله) :D:general707:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
یه درخواست از بچه های وب مستر این بخش

تاپیک های تجاری ایجاد نکنید و در بخش و در بخش خدمات وب مستری بازارچه که ویزیت خوبی هخم داره این کار رو انجام بدید.

من امروز کلی تاپیک منتقل کردم
این بخش برای بحث و گفتگو هست نه خرید و فروش

داره شلوغ میشه.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
یه درخواست از بچه های وب مستر این بخش

تاپیک های تجاری ایجاد نکنید و در بخش و در بخش خدمات وب مستری بازارچه که ویزیت خوبی هخم داره این کار رو انجام بدید.

من امروز کلی تاپیک منتقل کردم
این بخش برای بحث و گفتگو هست نه خرید و فروش

داره شلوغ میشه.

حمید جان
اینجا رو هم تاپیک هاشو منتقل کن : http://forum.persiantools.com/forums/wordpress.28/
85% تاپیک های خرید و فروش و طراحی پوسته هست

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
سلام
اسکریپتش رو میخوای یا کار کردش رو ؟
من راه پر در آمد تر و کم دردسر تر و زود بازده تر از پاپ آپ سراغ دارم
اگه مایل بودی پیام خصوصی بده بهت خوب توضیح بدم

یه سایت میخوام که راه افتاده باشه رنک خوبی هم داشته باشه. قیمت درست درمونی بده...
قیمت صد و هشتاد میلیونی یکی از بچه های این انجمن رو به روش نمیارم :general107: اونم با رنک 3 رقمی...

داداش رم اضافه کن من ۲ بودم کردم ۴فقط به خاطر کروم
فرستاده شده از HUAWEI G700-U10ِ من با Tapatalk
اگه وسع مالی اجازه بده یه دو سه تا رم 6 گیگ ببند... حال کن!
رم کمتر از 18 گیگ دو-سه سالی هست که استفاده نکردم... :D
بقول حشمت فردوس زور تو بازومون تلنبار شده برم لودر بردارم مخابرات رو براشون ش خ م بزنم واقعا ساعات خاصی سرعت حداقل میشه ! زنگ زدم میگم این سرعت 10 مگ یا 2 مگ برای ما هم هست ؟ میگن خیر بیشتر مخصوص بالا هاست ! ما پایین نشسته بودیم خودمون نمیفهمیدیم :general604::general112:
اصلاً از مخابرات سرویس نگیر یا اسیاتک یا..
دوستان وضعیت گوگل چطوره؟ بازدید ها بهتر شده؟
گوگل بهتره بله اینقدر بهتر که دیگه از خیرش گذشتند ملت. داغش خنک شده :general107:
گوگل اصلاً قهر کرده.... :general611:
دقیقا :D
یکی از دخترهای آشنا به من میگفت بیا به من سایت زدن رو یاد بده بعد فهمیدم که قصد و نیتش چیز دیگه ای بوده ( اسمایلی اون یارو که شل و وله میگه استغفرالله) :D:general707:
بهش بگو من اول عقد میکنم.
بله رو بگی در خدمتم
:D

یه دوستی دارم دو دوراه راهنمایی که بودیم دختر همسایه شون رو عقد کرد :general705: اونم به این بهونه که ممکنه کاری کنیم که بعدش بگید کاش قبلش عقد میکردند! به همین راحتی!
کاش همه از این خانواده اش بودند که بچه هاشون رو توی سن کم میفرستادند خونه بخت...

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
بهش بگو من اول عقد میکنم.
بله رو بگی در خدمتم

یه دوستی دارم دو دوراه راهنمایی که بودیم دختر همسایه شون رو عقد کرد :general705: اونم به این بهونه که ممکنه کاری کنیم که بعدش بگید کاش قبلش عقد میکردند! به همین راحتی!
کاش همه از این خانواده اش بودند که بچه هاشون رو توی سن کم میفرستادند خونه بخت...
نه آقا دور باشه این :دی
چه باکلاس و با فرهنگ بودن :D
ولی دمشون گرم که درک کردن :D
دیشب تو یه پیج معروف ( :دی ) یه پستی دیدم که واقعا خیلی تاسف آوره دختره 15 ساله رفته به دوست پسرش د*ا/د+ه (با معذرت) بعد اومده تعریف میکنه :|

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
سن کم خوبه ولی نه اینقدر! فردی که هنوز به رشد عقلانی درست حسابی نرسیده ازدواج کنه، خدای نکرده چند سال بعد هم طلاق...

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
85% تاپیک های خرید و فروش و طراحی پوسته هست
وقتی که تاپیکی مهم میشه که موضوعش فروش قالب و معرفی سایت هست، از بقیه کاربرها نمیشه انتظاری داشت که رعایت کنن و تاپیکهاشون رو در بخش درست ایجاد کنن...

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
یه سایت پاپ آپ نوشته
  • درآمد پرداختی : 265,513,725 تومان
یعنی تا حالا اینقدر فروش داشته؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
وقتی که تاپیکی مهم میشه که موضوعش فروش قالب و معرفی سایت هست، از بقیه کاربرها نمیشه انتظاری داشت که رعایت کنن و تاپیکهاشون رو در بخش درست ایجاد کنن...

کلا پی تی شده بازارچه 30% مونده که کلا بازارچه بشه . شاید هم سیاست مدیران اینه که کلا بازارچه بشه و نمیخوان عمومی بگن :دی . من به آقا بهمن گفتم , گفت بعد از اینکه انجمن زنفورو شد پیگیری میکنم که یادش رفت فکر کنم ... :)

پ ن : کم پیدایی حاج مجید ؟

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
حمید رضا جون
Hamidreza23
یعنی تا الان این قدر پول واریز کرده برای وبمستر ها . ولی فروشش صد در صد بیشتر از این بوده. که توانسته این قدر پرداخت بکنه.

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
جدا !!
نه آقا دور باشه این :دی
چه باکلاس و با فرهنگ بودن :D
ولی دمشون گرم که درک کردن :D
دیشب تو یه پیج معروف ( :دی ) یه پستی دیدم که واقعا خیلی تاسف آوره دختره 15 ساله رفته به دوست پسرش د*ا/د+ه (با معذرت) بعد اومده تعریف میکنه :|
جدآ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا جای تاسف داره ولی این دوست شاید امروز به خودش افتخار کنه ولی قول میدم یه روزی از شدت شرم نتونه به همچین گذشته ای فکر کنه ! داشتیم همچنین آدم هایی ..!
این دوستان آخور رو میبینن اگر در آخر رو میدیدن مرحله پایانی چی میشه هیچ وقت این کارها رو نمیکردن . بله

Dark.Knight

Registered User
لایک‌ها
745
کلا پی تی شده بازارچه 30% مونده که کلا بازارچه بشه . شاید هم سیاست مدیران اینه که کلا بازارچه بشه و نمیخوان عمومی بگن :دی . من به آقا بهمن گفتم , گفت بعد از اینکه انجمن زنفورو شد پیگیری میکنم که یادش رفت فکر کنم ... :)

اره خدایی. باز فروش دامنه و سایت و این چیزا قابل تحمل و وجودش هم خیلی خوبه ولی دیگه گوسفند گربه و زیرشلواری دیگه میره رو اعصاب. اونم وقتی که میخوای اخرین نوشته ها رو ببینی. همه شده فروش فروش
shame.gif

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
حمید رضا جون
Hamidreza23
یعنی تا الان این قدر پول واریز کرده برای وبمستر ها . ولی فروشش صد در صد بیشتر از این بوده. که توانسته این قدر پرداخت بکنه.
خب سوال منم همینه دیگه :|
واقعا اینقدر فروش میکنه؟

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011

بخش های غیر بازارچه ای کم نیست فقط تاپیک های خرید و فروش به بازارچه منتقل بشن حل میشه. بقیش بر میگرده به نظارت مدیران به بخش هاشون و میزان فعالیت کاربرها در اون بخش ها

پ.ن: هستم ولی بیشتر می خونم + کمی جذابیت بعضی بخش ها و محتوای مفیدشون کم شده...

بالا