Tak-Graph2
Registered User
ای بابا برو بگیر دیگه !اگه گربه رو هم میدی بردارم
اینا مهم نیست :دی
کلا راضی هستی؟ پیشنهاد میکنی کسی بگیره؟ مصرف سوختش چجوریاست :دی
مصرفش 100 ؟>> 5 و 6 و 7 هست
ای بابا برو بگیر دیگه !اگه گربه رو هم میدی بردارم
عزیز دلم 30درصد ماله وقتی که بخوام به مغازه دار بفروشم اونم میزاره روش به شما میفروشه غیر اینه ؟
اتفاقا قیمت مناسبه واسه مصرف کننده البته ما که این حرفارو نداریم شما مفتی بیا ورش دار برو
متاسفانه قی بازار فیلتر شد ....
www.feebazar.ir
@Haj_Ehsan جریان چیه ؟ چرا فیلتر کردن ؟ قبلش اخطار داده بودن ؟
با این وضع سایتش الان صندلی رو تو حلق ما نکنه خوبه ... :دی ایشالله سایتش رفع فیلتر شد باش صحبت میکنیم ...این حاج احسان خودش خوراک صندلی داقه
:general210::general210::general210: این قالب مگه رایگان تو نت نی !!!!؟؟؟
اعصاب نداریا :دیای بابا برو بگیر دیگه !
مصرفش 100 ؟>> 5 و 6 و 7 هست
نه خوب نیست :دی
خیلی ممنون لطف میکنی
سعی میکنم چیز بهتری بگیرم
وطنی ها باحال نیستن :دی
ایرانی که اره ولی چینی چرا بده؟ من یه ام وی ام تو نظرمه(315) :دی
ام وی ام مشکل داره؟ خوب نیس؟
اگه گربه رو هم میدی بردارم
آره گوشی های خوبی هستن ، قیمت مناسب امکانات عالی ، سرسختیشم که :http://tv.digikala.com/Video/NewTec...Phones-Amazing-Quality-and-Reliability-Tested
گربه دوس دارم ولی وقت رسیدگی بهش نیست
این عکسو با چه برنامه ای روش افکت گذاشتی؟
چدای از شوخی احتمال داره ازت بگیرم گوشی رو برای رفیقم. باهاش صحبت کنم ببینم میخواد یا نه.
اوکی ، بهت خبر میدم:general210::general210::general210: این قالب مگه رایگان تو نت نی !!!!؟؟؟
:general711: مام میخوایم بصرفه دیگه :general711:
منم اینو حساب میکنم که با هزینه پست از قیمت نو گرونتر برام میفته :general705::general705::general705:
لطف داری دادا حالا کسی بالاتر نخواست 50 برامن
میشه به عنوان نرم افزار تحت وب ثبت کرد باید فردا یه تماس تلفنی بگیرم فقط موندم سیستمی که برای کسب در امده ثبت میکنن یا باید مجوز های دیگه هم بگیرم خدا کنه ایراد شرعی نگیرنفکر نکنم ربطی به اون داشته باشه، چون بیشتر دیدم نرم افزار اونجا ثبت میکنند. یه دنگ و فنگی هم داره اصن پشیمون میشی بخوای این کار رو بکنی
آبتین وب هرروز بدتر از دیروز :|این دیگه چه مدلشه:general210:
تیکت زدم به پشتیبانی ابتین وب بدون اینکه جوابمو بدن زدن تیکت رو بستن:general710:
متاسفانه قی بازار فیلتر شد ....
www.feebazar.ir
@Haj_Ehsan جریان چیه ؟ چرا فیلتر کردن ؟ قبلش اخطار داده بودن ؟
حتما سایت دانشگاه هم هست :|تو یه سایتی باید ثبت نام کنم فقط با IE8 کار میکنه :| چیکار کنم؟
پ.ن: نوشته به خاطر مسائل امنیتی فقط از نسخه IE8 باید استفاده کنید :general208:
دادا اسمش 10 مگه، در حقیقه 3 مگه. سرعت دانلودش سرور ایران (دانلود ها) حدود 380 هست و سرور خارجی (یادم نیست از کجا دان کردم) حدود 350 . پینگش هم زیر 20 بود از سرور ایران، سرور خارج یادم رفت پینگ بگیرم. شب ها هم توی پینگ تاثیر نداره، فقط دانلود رو حدودا 50 تا 70 کیلو پایین میارن. از ساعت 2 تا هفت رایگان
ببین من چی میکشیدم از دستشون.
نه بابا دانشگاهیا 9هم ساپورت میکنن! دولتیه!حتما سایت دانشگاه هم هست :|
وب مستر اگر وبمستر باشد باید همه نسخه های مرورگر ها رو تو آرشیوش داشته باشهتو یه سایتی باید ثبت نام کنم فقط با IE8 کار میکنه :| چیکار کنم؟
پ.ن: نوشته به خاطر مسائل امنیتی فقط از نسخه IE8 باید استفاده کنید :general208:
ادامه: وب مستری که همه ی نسخه های مرورگر ها رو نداشته باشد، وب مستر نیست :general707::general707:وب مستر اگر وبمستر باشد باید همه نسخه های مرورگر ها رو تو آرشیوش داشته باشه
خب 2 دقیقه برو دانلود کن تو نت هم پیدا نکردی :general707:
مگه میشه وقتی 10 داری 8 نصب کنی؟وب مستر اگر وبمستر باشد باید همه نسخه های مرورگر ها رو تو آرشیوش داشته باشه
خب 2 دقیقه برو دانلود کن تو نت هم پیدا نکردی :general707: