MOHAMMAD026
Registered User
http://forum.persiantools.com/threa...-فرهـــادینا-طراح-قالب-دانلـــود-ها-█.573576/متوجه شدم !
تعحبم از هزینه بالای قالب بود !
http://forum.persiantools.com/threa...-فرهـــادینا-طراح-قالب-دانلـــود-ها-█.573576/متوجه شدم !
تعحبم از هزینه بالای قالب بود !
:general607:بچه ها فرق یه سایتی که توش پست گذاشته میشه و سایتی که پست گذاشته نمیشه تو seo چقدره؟
فرستاده شده از HUAWEI G700-U10ِ من با Tapatalk
اون برای چک کردن قالب سایت تو نسخه های مختلف خوبه. وگرنه کدایی که برای IE8 نوشته شده رو اجرا نمیکنه!در سایت مورد نظر F12 بزن ورژن دلخواه رو انتخاب کن
منظورت سایت داینامیک و استاتیک هست؟بچه ها فرق یه سایتی که توش پست گذاشته میشه و سایتی که پست گذاشته نمیشه تو seo چقدره؟
:general607:
چتونه خوب سوال پرسیدم حالا چه واضح چه مبهم.درضمن فقط خواستم اثرپست دادنو بدونم چقدره:general208::general107:
دادا منظورت رو اول نفهمیدم. ویرایش شد.چتونه خوب سوال پرسیدم حالا چه واضح چه مبهم.درضمن فقط خواستم اثرپست دادنو بدونم چقدره
خودمم فهمیدم اول ضایع سوال پرسیدم.لپ کلام seo پست دادن اینقدر قابل توجه هست که ادم دردسرمطلب پیدا کردن و گذاشتنشو به جون بخره؟برای همون سایت خیریه که پریروز بحث ثبت دامنه اش داشتیم می خوام بدونمدادا منظورت رو اول نفهمیدم. ویرایش شد.
حالا منظورت چی بود؟
سوالتو گنگ پرسیدی دادا :دیچتونه خوب سوال پرسیدم حالا چه واضح چه مبهم.درضمن فقط خواستم اثرپست دادنو بدونم چقدره
خوب البته اگر پست ارسال بشه توی موتور های جست و جو جایگاه بهتری داره. حتی اگه یه گزارش کامل از کار های خودتون باشه. ولی با توجه به نوع سایتی که شما میزنید میتونه متفاوت باشهخودمم فهمیدم اول ضایع سوال پرسیدم.لپ کلام seo پست دادن اینقدر قابل توجه هست که ادم دردسرمطلب پیدا کردن و گذاشتنشو به جون بخره؟برای همون سایت خیریه که پریروز بحث ثبت دامنه اش داشتیم می خوام بدونم
گفتم سایت خیریه هست.محتملا پست ها هم گزارش عملکرد و اطلاعیه و از اینوحرفاستخوب البته اگر پست ارسال بشه توی موتور های جست و جو جایگاه بهتری داره. حتی اگه یه گزارش کامل از کار های خودتون باشه. ولی با توجه به نوع سایتی که شما میزنید میتونه متفاوت باشه
یعنی نمیشه 10 رو پاک کردم و 8 نصب کرد و بعد اتمام کار دوباره ارتقا داد !!!!؟؟؟ :general210:مگه میشه وقتی 10 داری 8 نصب کنی؟
شبیه سازشم کار نکرد. دکمه ثبت نام کار نمکنه!
کردم نشد. نکن نمیشه !:general304::general404::general711:یعنی نمیشه 10 رو پاک کردم و 8 نصب کرد و بعد اتمام کار دوباره ارتقا داد !!!!؟؟؟ :general210:
یعنی نمیشه 10 رو پاک کردم و 8 نصب کرد و بعد اتمام کار دوباره ارتقا داد !!!!؟؟؟ :general210:
نه باید ویندوز عوض کنی.یعنی نمیشه 10 رو پاک کردم و 8 نصب کرد و بعد اتمام کار دوباره ارتقا داد !!!!؟؟؟ :general210:
:general711:IEهم واسه وبمسترا مثل paint ویندوز واسه گرافیستاس
میبینیم که فداییان paint اینجا زیادن :general707:
IEهم واسه وبمسترا مثل paint ویندوز واسه گرافیستاس
نصف آی پیام با IE میان تو سایت :|IEهم واسه وبمسترا مثل paint ویندوز واسه گرافیستاس