سلام این سایت ایرانی هستش که اخبار روز به روز جام جهانی و تیم ایران رو میزاره خیلی با حاله یه سر بزنید حتما.....
www.2014.ir
اینجا رو دیدم دادا خواستم ببینم از دوستان کسی تا حالا کاری ازشون گرفته ، به نظرم که کارشون خوب میاد
دست منم نبوددست من نبود
من دارم از LIDER Tv Azarbayejan نگاه میکنم تو هاتبرد فک نکنم جایه دیگه نشون بده رایگاندست منم نبود
-----------
فرکانس برای افتتاحیه میخوام :دی
zdf پخش میکنه؟
معمولا تابستونا بازدید بیشتر میشد .... این چه وضعشه ؟
بیر تو زبان ترکی به معنای یک هست!!خداییش این قسمتش رو خوب گفتی. این بیر موزیک نمیدونم چی هست همه میزارن تو دامین هاشون. ما که پس از تلاش فراوان MusicBaz را انتخاب کردیم.
راستی یه دامین موزیک خوب تو ذهنم هست، کسی خواست بگه.
من گفتم بیاید جمع شیم به فیفا نامه بدیم جام جهانیو بندازن اول مهر ؛ گوش نکردید که ...تا یک ماه همینه وضعیت , جام جهانیه شوخی نیستش . خبری از بازدید و بستنی چوبی نیستش ...
قیمتی که ham3d هم تو سایتش زده با میکس ایرانی زیاد فرقی نداره ، ایمیل زدم دمو خواستم ببینم چجوریاسراجه به ham3d سرچ کن تو انجمن ها پره تاپیک شکایت ....
تعجب میکنم توی سال 2014 شما میخوای بری بخری
اینو ببین , من 2011 هم اخطار دادم
تگاه نکن مشتریاش کین , ببین چقدر پول دادن
توصیه اکید میکنم که اصلا از ham3d خرید نکنید .اینجا رو دیدم دادا خواستم ببینم از دوستان کسی تا حالا کاری ازشون گرفته ، به نظرم که کارشون خوب میاد
:general611::general611::general611::general611::general611: یعنی در این حد :general611::general611:توصیه اکید میکنم که اصلا از ham3d خرید نکنید .
یه چیز جالب این که یه مشتری داشتن طرف شاپ خریده بود ... تا وقتی دامنه اش اکسپایر شده بود هنوز سایتش راه اندازی نشده بود !
دست منم نبود
-----------
فرکانس برای افتتاحیه میخوام :دی
zdf پخش میکنه؟
من دارم از LIDER Tv Azarbayejan نگاه میکنم تو هاتبرد فک نکنم جایه دیگه نشون بده رایگان
تا یک ماه همینه وضعیت , جام جهانیه شوخی نیستش . خبری از بازدید و بستنی چوبی نیستش ...
کانال trt ترکیه هم نشون میده کیفتش زیاد تعریفی نداره ولی از هیچی بهتره
من گفتم بیاید جمع شیم به فیفا نامه بدیم جام جهانیو بندازن اول مهر ؛ گوش نکردید که ...
پیدا کنم چقد پورسانت داره؟:general705::general611::general611::general611::general611::general611: یعنی در این حد :general611::general611:
پس همون xshopsaz فکر کنم خوب باشه با توجه به این که @ErfanOnline هم تو emkala داره استفاده میکنه و باهاشون که صحبت کردم میکس ایران رو تائید کردن
:general208::general208::general208::general208: فقط دامنه پیدا نکردم برا سایت :general208::general208::general208:
دامنه دات کام و ای ار مد نظره دادا ، شما پیدا کن اگه مورد پسند بود ، یه جورایی کنار میایم :general609:پیدا کنم چقد پورسانت داره؟:general705: