Mojtabadf
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 47
- لایکها
- 25
منکی از افتتاحیه بدش اومد ؟
منکی از افتتاحیه بدش اومد ؟
نه خود افتتاحیهاز افتتاحیه یا بازی افتتاحیه؟
خوش امدی
بازی که عالی بود.
افتتاحیه جالب نبود ماله افریقا خیلی بهتر بود
خود افتتاحیه چنگی به دل نمیزد. بازی ولی قشنگ بود. مهارت های تصویر برداری این دوره خیلی بهتره. با Paint ویرایش میشه تصاویرش. :general707::general707::general707::general707::general707:نه خود افتتاحیه
جمعه 23 خرداد (13 ژوئن):خوش امدی
امروز کدوم تیم ها بازی دارن؟
http://2014.ir/frontcms/chart/view/خوش امدی
امروز کدوم تیم ها بازی دارن؟
کاش میشد هاست رو تعلیق کرد:general705:شبکه سه عجب کیفیتی داشت البته با کابل HDMI و تی وی سونی. بسی لذت بردیم :general707:
-----------------
بازدیدم دقیقا یک پنجم شده !!
امروز هم پیش بینی کرده نصف دیروز :|
فروش هم دو هفته ای هست که صفره
الان همه چیز میزونه فقط مونده هاست داون بشه.
علی راسته میگن این دامنه 2014 دست تو بود !!!؟؟؟:general707:
اره دست من نبودعلی راسته میگن این دامنه 2014 دست تو بود !!!؟؟؟:general707:
چند فروختی !!!؟؟؟:general705:
تا 72 ساعت برمیگرده به حسابتمغایرت های بانک ملی رو باید به کجا زنگ بزنم بگم؟ الان رفتم فروشگاه خرید کنم، POS نداشت، گفت برو از خودپرداز بگیر. خودپرداز رفتم پول نداد، ولی صورتحساب گرفتم از حساب پول کم کرده
ممنون.تا 72 ساعت برمیگرده به حسابت
معمولاً تا 24 ساعت برمیگرده ، اگه هم بری شعبه میگه تا 72 ساعت صبر کن برنگشت باید اقدام کنی .مغایرت های بانک ملی رو باید به کجا زنگ بزنم بگم؟ الان رفتم فروشگاه خرید کنم، POS نداشت، گفت برو از خودپرداز بگیر. خودپرداز رفتم پول نداد، ولی صورتحساب گرفتم از حساب پول کم کرده
خوب زنگ بزن ببین چی میگه. کد رهگیری مرسوله داری؟ بزن تو سایت پست ببین وضعیت کجاستی سفارش تو دیجی کالا داشتم هنوز به دستم نرسیده ولی تو سایت زده تحویل داده شده:general210:
زنگ بزن بهشون ، تاریخ سفارشت کی بوده :general609:ی سفارش تو دیجی کالا داشتم هنوز به دستم نرسیده ولی تو سایت زده تحویل داده شده:general210:
فردا صبح میرسه دستتی سفارش تو دیجی کالا داشتم هنوز به دستم نرسیده ولی تو سایت زده تحویل داده شده:general210:
گوگل دیگه واقعا ریخته بهم!اگه کسی دنبال جزوه فیزیک پیش فنی هست دانلود کنه جزوه ی خوبیه.
سایت های مفید واقعا نابود شدن همشون صفحه ی 2 به بعد گوگل :|کد:http://shsheibat.persiangig.com/document/fizike%20pish.pdf/download
کلمات کلیدی : جزوه فیزیک پیش ، فیزیک پیش کامپیوتر ، فیزیک پیش فنی ، دانلود جزوه فیزیک پیش کامپیوتر ، دانلود جزوه فیزیک پیش فنی ، فرمول های فیزیک پیش فنی