• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856
بازی که عالی بود.
افتتاحیه جالب نبود ماله افریقا خیلی بهتر بود
نه خود افتتاحیه
خود افتتاحیه چنگی به دل نمیزد. بازی ولی قشنگ بود. مهارت های تصویر برداری این دوره خیلی بهتره. با Paint ویرایش میشه تصاویرش. :general707::general707::general707::general707::general707:

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856
خوش امدی :)
امروز کدوم تیم ها بازی دارن؟
جمعه 23 خرداد (13 ژوئن):

بازی شماره (2)؛گروه A: مکزیک - کامرون (ناتال - ورزشگاه داس دوناس) :: (ساعت 20:30) ::

بازی شماره (3)؛گروه B: اسپانیا - هلند (سالوادور - ورزشگاه فونته نووا) :: (ساعت 23:30) ::

شنبه 24 خرداد (14 ژوئن):

بازی شماره (4)؛گروه B: شیلی - استرالیا (کوییابا - ورزشگاه پانتانال) :: (ساعت 02:30 بامداد) ::

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
شبکه سه عجب کیفیتی داشت البته با کابل HDMI و تی وی سونی. بسی لذت بردیم :general707:
-----------------
بازدیدم دقیقا یک پنجم شده !!
امروز هم پیش بینی کرده نصف دیروز :|
فروش هم دو هفته ای هست که صفره
الان همه چیز میزونه فقط مونده هاست داون بشه.
کاش میشد هاست رو تعلیق کرد:general705:

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856
مغایرت های بانک ملی رو باید به کجا زنگ بزنم بگم؟ الان رفتم فروشگاه خرید کنم، POS نداشت، گفت برو از خودپرداز بگیر. خودپرداز رفتم پول نداد، ولی صورتحساب گرفتم از حساب پول کم کرده :mad::mad:

Mojtabadf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
مغایرت های بانک ملی رو باید به کجا زنگ بزنم بگم؟ الان رفتم فروشگاه خرید کنم، POS نداشت، گفت برو از خودپرداز بگیر. خودپرداز رفتم پول نداد، ولی صورتحساب گرفتم از حساب پول کم کرده :mad::mad:
تا 72 ساعت برمیگرده به حسابت

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
معمولاً تا 24 ساعت برمیگرده ، اگه هم بری شعبه میگه تا 72 ساعت صبر کن برنگشت باید اقدام کنی .

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
ی سفارش تو دیجی کالا داشتم هنوز به دستم نرسیده ولی تو سایت زده تحویل داده شده:general210::eek:

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856
ی سفارش تو دیجی کالا داشتم هنوز به دستم نرسیده ولی تو سایت زده تحویل داده شده:general210::eek:
خوب زنگ بزن ببین چی میگه. کد رهگیری مرسوله داری؟ بزن تو سایت پست ببین وضعیت کجاست

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
زنگ بزن بهشون ، تاریخ سفارشت کی بوده :general609:
نکنه منظورشون تحویل به پست :general707:

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
فهمیدم امید به زندگی رو از روی چی حساب میکنن که میگن تو ایران کمه !!!!
برای جام جهانی دامنه دات کام تا worldcup3002 ثبت شده :general707:
حساب کن یعنی طرف میخواد دامنه رو تا 3002 تمدیدش کن میشه 988 سال دیگه :general611::general611:
اما برای دات ای ار تا worldcup2030 که میشه 16 سال :general710:

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
اگه کسی دنبال جزوه فیزیک پیش فنی هست دانلود کنه جزوه ی خوبیه.
کد:
http://shsheibat.persiangig.com/document/fizike%20pish.pdf/download
سایت های مفید واقعا نابود شدن همشون صفحه ی 2 به بعد گوگل :|

کلمات کلیدی : جزوه فیزیک پیش ، فیزیک پیش کامپیوتر ، فیزیک پیش فنی ، دانلود جزوه فیزیک پیش کامپیوتر ، دانلود جزوه فیزیک پیش فنی ، فرمول های فیزیک پیش فنی
گوگل دیگه واقعا ریخته بهم!
یه سایتی هست مطالبش تو گوگل وب و گوگل ایمیج پره و اکثرا +18 هست ! وقتی روش کلیک میکنی هیچ اثری از اون مطلب تو سایت نیست! حتی عکسم هیچ جای سایت آپلود نشده ولی گوگل تشخیص نمیده و آوردتش بالا! سایت روزی 40 , 50 هزار آی پی داره و 200 ایرانه! یه ماهه تو کفشم که داره چیکار میکنه :|
آدرس نخواین :دی

بالا