اگه رسید آلمان خبر بده که ما بک آپ هامون رو برداریم :general707::general707::general707::general707::general707:يه خبر نا مربوط.
داعش با تصرف شهر جلولاء استان ديالي ،مستقيم به مرز ايران رسيد :|
:|
آخه من نمیفیهمم٬ این دامین ها اکسپایر شدن٬ یعنی گوگل نمیفهمه که اینا دیگه فعالیت ندارن؟قدرت دومین های رنک دار رو دست کم نگیر ...میتونی باهاشون سایت بالا بیاری ...
اگه دومین رنک دار , مرتبط با سایتی که میخوای بیاری بالا باشه خیلی زود سایتت بالا میاد ...
ببین فعلا که رنک برا گوگل مهمه ... چون از قبل هم سابقه فعالیت داشتن پس میتونن تاثیر مثبتی بزارن نمونش هم همین وبلاگ های رنک دار هست که میان مطالب سایتهای دیگه رو کپی میکنن و بالاتر از سایت های معروف و حتی سایتی که ازش کپی کردن تو نتایج جست و جو نشون داده میشن ...آخه من نمیفیهمم٬ این دامین ها اکسپایر شدن٬ یعنی گوگل نمیفهمه که اینا دیگه فعالیت ندارن؟
درضمن مگه تاثیر بک لینک کمرنگ نشده ؟
البته این دامین ها خیلی هاشون هنوز ۱ هفته نیست که Available شدن .
سرور هاي ايرانو منتقل كنيد به دور ترين نقطه (اگه رسید آلمان خبر بده که ما بک آپ هامون رو برداریم :general707::general707::general707::general707::general707:
ما که هاستمون مال آلمانه، سرورمون مال انگلیس. اگه داعش روفت اونجا ما هم میریم در راه خدا جهاد میکنیم :general708:سرور هاي ايرانو منتقل كنيد منتقل به دور ترين نقطه (
:دی
داداش درست کار نمیکننداداش کپچا بزار، ربات که نمیتونه کپچا وارد کنه
هر دو بالا میاد :general607::general609:داداش درست کار نمیکنن
کسی میدونه چرا میهن وب هاست ر..ده؟!!.mihanwebhost.com
سایت منم بالا نمیاد : 8song.ir
پس مشکل از نت منههر دو بالا میاد :general607::general609:
هم میهن وب هاست و هم سایت شما بالا میاد :دیداداش درست کار نمیکنن
دو تا سایت بالا میاد ...داداش درست کار نمیکنن
پس مشکل از نت منه
اون روز که بحس بود گفتم پارس انلاین خوبه چشم خوردم
تو این3 روزه ماییده منو :general211:
نت من ...دههم میهن وب هاست و هم سایت شما بالا میاد :دی
شما فک میکنی کدوم سرویسش به درد من میخوره تا یه هفته پیش بازدید سایت بیشتر از 200 تا نمیشد الان داره میره بالا 550 آیپیدو تا سایت بالا میاد ...
اگه میخوای خیال خودتو از بابت هاست , پشتیبانی راحت کنی هاستتو انتقال بده نت افراز
خخخخخ داداش روشن خاموشم بکنی بازم قطع و وصل میشه..پریروش پارس انلاین س داده میگه مشکل سراسری بوده یه روز به سرویس شما اضافه شددر این حالت عمل معروف خاموش/ روشن کردن مودم را انجام دهید:general609:
http://www.netafraz.com/hosting.phpنت من ...ده
شما فک میکنی کدوم سرویسش به درد من میخوره تا یه هفته پیش بازدید سایت بیشتر از 200 تا نمیشد الان داره میره بالا 550 آیپی
خخخخخ داداش روشن خاموشم بکنی بازم قطع و وصل میشه..پریروش پارس انلاین س داده میگه مشکل سراسری بوده یه روز به سرویس شما اضافه شد
خوبه والا مخابرات به من اس داده تا آخر شهریور سرویست قطع وصلی خواهد داشت ( انگار تا الان نداشته ) هیچی همین دیگه قطع میشه تمام ، خوبه پاس آنلاین از اونور یه چیزی اضافه میکنهنت من ...ده
شما فک میکنی کدوم سرویسش به درد من میخوره تا یه هفته پیش بازدید سایت بیشتر از 200 تا نمیشد الان داره میره بالا 550 آیپی
خخخخخ داداش روشن خاموشم بکنی بازم قطع و وصل میشه..پریروش پارس انلاین س داده میگه مشکل سراسری بوده یه روز به سرویس شما اضافه شد
:general607:
تو سایتش چرا فقط اینه:
؟؟ چجوریه؟